Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczota24

Musze obciac wlosy... prosze, doradzcie jakas fryzurke.jakie wy macie???

Polecane posty

Gość szczota24

mam wlosy jasny blond do polowy plecow, niestety kolor nie jest naturalny. a wiadomo, rozjasniajac wlosy non stop robimy z nich siano. w tej chwili koncowki przytpominaja szczotke. nawet prostownica ich nie rusza - dalej szczota, a prostownice mam dobra:( nie pomagaja nawet drogie balsamy, odzywki i maski... nic. siano i szczota. musze obciac. nie moge sie zdecydowac, tym bardziej,ze nie wiem nawet jak je obciac... chcialabym jakos fajnie, modnie. mysle ze jakos do linii brody - nie krocej... kurcze, jak wybiore fryzure to pojde do fryzjera z przekonaniem. a tak to siedze z tym sianem w domu i wyglada to coraz gorzej:(

Gość tfrtgyhuio
zetnij doramion moze troszke krocej ale dluzej niz linia brody ta fryzura troszke moze zmienic twoj wyglad ale nie drastycznie zobaczesz efekt i sprawdzisz jak sie czujesz w nowych wloskach moze polubisz albo stwierdzisz ze fajnie ci w krotkich i za 2 miesiace zetniesz krocej moze fryzjerka cos co doradz, zetnij jak najszybciej bo krotkie wlosy sa piekniejsze od dluchich i zniszczonych nie licz sie dlugosc a jakosc hhehhehe pozdro

ja mam boba, czyli włosy obcięte w jednej linii, bez cieniowania, długość tak do połowy szyi, może ciut dłuższe. Mam też grzywkę prostą niezbyt gęstą, przedziałek z boku . Mam pociągłą twarz i w tej fryzurze podobam się sobie:)