Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dweqqdwwqewe

chce dac diecku imie Magda?co myslicie?byt popularne?

Polecane posty

Gość dweqqdwwqewe

odradacie czy nie?

Gość ło jejku
daj jak chcesz, a co, my mamy ci wybrac imię? :o to twoje dziecko

Gość wysokamadzia
mi taki dano na imię, ale mi się w ogóle nie podoba , jest takie brzydkie.

Gość dweqqdwwqewe
czy teraz duz rodziowc daje takie imie??bo głownie mi o to chodzi, zeby niebyło zbyt popularne, wiem ze jest masa Juliow itd..

Gość ihaka
jezus jak ja nie lubie tego imienia..same szmatki znam pod tym imieniem :/

Gość pink violet
lepsze magda niz nikola :P

Gość dweqqdwwqewe
wysoka Madzia zawsze moesz zmienic imie,...chyba..

Gość ło jejku
wpisz w google "popularne imiona", wyskoczy ci parę stronek na których masz wymienione imiona wg częstosci ich nadawania

Gość dewwwwwpomidorowka
najgorsze suki spod tegimienia znam

Gość dewwwwwpomidorowka
zwykle Magdy to takie "zwykle" niczym nie wyrozniajace sie dziewczyny..imie tez zwykłe iwec czego sie spodziewac po takim dziekcu z takim imieniem

Gość UWAGA UWAGA UWAGA...
śliczne. magda magdalena madzia..... suuuper!!!!!!!!!! prześliczne

Gość czytająca listy
Ja urodzę w lutym i jak będzie dziewczynka to chcemy jej dać na imię właśnie Magda. Napewno nie będzie miał dzidziuś do nas pretensję po latach że ma takie imię. Myślę że większą krzywdę byśmy wyrządzili dając na imię Hildegarda ;) Nie przejmuj się co poniektórymi komentarzami. Ja znam wiele bardzo fajnym Magd, jak choćby tą z serialu Magda M. ;)

Gość UWAGA UWAGA UWAGA...
bo sama jestem Magda:)hihhih:):)

Gość fwfwefwfewf
czytajaca listy fajne Magdy to tylko w filmach:) hehehe

Gość zdecydowanie jestem za
bardzo fajniutkie imie;) znam same fajne magdy:) sama tak zamierzam nazwać dzidziusia.

Gość fwfwefwfewf
strasznie wiejskie(modne na wsi i w małych miasteczkach) imie..i tak oklepane jak cholera

Gość czytająca listy
haha nie tylko w filmach ;)

Gość CzArna LWL
mAGDY SA ZAROZUMIAłE i dumne..wsytskie jakie znam

Magda czy Magdalena ? Ja bardzo nie lubię, gdy ktoś mówi na mnie Magda, ale na szczęście mało jest takich osób bo zazwyczaj jestem Madzia, Madziara, Madzieńka a Magdalena brzmi jak dla mnie ozięble. Na studiach na 70 kobiet było 17 Magdalen :-) dla jednych więc imię fajne dla innych \"obleśne\". To tylko twój wybór, jak dasz na imię córeczce. A co do tych wszystkich \"kompelmentów\" jest w nich jedna racja; Magdaleny zawsze mają obok siebie adoratorów ale to nie znaczy, że są dziwkami. Potrafią być kokietkami :-)

Gość CzArna LWL
Magdaleny sa tak zadufane w sobie, ze same sa w s stanie uwieryc, ze sa piekne...choc nie sa..a adorzy sa stad, ze magdy lubia sie bzykac..a faceci to wyczuwaja..Magda gdyby sie 3 razi dziennie nie ru...chneła chodziłabym wsciekła i nerwowa..wiec las facetow a madziami..chodzi..bo chca "dostac"::)a racej je przeleciec

Gość CzArna LWL
i po Madzia-lenie widac..jakie Magdy sa "skromne" czyli puste, uwazaja ze sszystkow yciu zalezy do wygladu i powodzenia a dumne sa z tego, ze faceci za nimi lataja:) a lataja bo najwzyklej w siwecie magdy szybko i duzo im daja

Gość łubudubu
łooo, nie wiedziałam, że imie implikuje charakter dziecka łeheheheh

Gość magda_86
ja jestem Magda i bardzo lubie to imie :) i chyba tylko imie i nic wiecej w sobie nie lubie!!!!!!!!!! ale imie jest piekne!

Gość ruskas
Magdy to nie kokietki lecz qoqrwietki

Gość ruskas
np taka Magda Mołek, niby ładna, ale zimna wyrachowana sucz, w dodatku zaroumiała i glupia..orpcz urody nic nie ma(a tez nie jakas nadzwycajna)..i zero osobowosci, magdy sa nudne

Do CzArna: Może napisz swoje imię a wówczas inni napiszą Tobie o swoich skojarzeniach z tym imieniem? Może jakaś Magda \"odebrała\" ci faceta i dlatego oceniasz tak wszystkie osoby o tym imieniu? Mylisz się pisząc o tym jaka to m.in. ja jestem zadufana i puszczalska, oj bardzo się mylisz!!! A co do tego ru....chania to nawet gdyby Magdaleny robiły to te 3 razy dziennie to nie znaczy że Joanny, Agnieszki, Jole czy...wiele innych imion mogłabym tutaj wymieniać tego nie robią! Seks jest dla ludzi a to czy ktoś go lubi czy nie jest wyłącznie indywidualną sprawą.

Gość CzArna LWL
mam na imie Joasia

CzArna ja natomiast mam nieprzyjemne doświadczenia z kobietami o imieniu Joanna - są fałszywe,pyskate, zakłamane i potrafią grać z ukochanymi mężczyznami na dwa fronty - czy zgadza się to z twoją osobą? Jeśli tak to mi miło :-) a jeśli nie to widzisz, że nie zawsze to co myślimy o jednych sprawdza się w stosunku do drugich. Ty znasz mało \"pozytywnych Magdalen\" a ja odwrotnie bo znam siebie...i nie tylko...

Gość a co tam jest
magda mi sie podoba. chcialam tak kiedys nazwac corke, ale byla mojego faceta ma tak na imie :O a poza tym nie wiem czy wiecie, ale jak w jakims ang. serialu czy ksiazce pojawia sie jakas polka, to zawsze ma na imie magda, i zawsze jest glupia i nierozgarnieta :O niestety:O wiec z mysla o emigracji rowniez nie nazwalabym tak dziecka :(

Najpierw piszecie, że to imię jest oklepane, a potem, że wszystkie Magdy to suki i latawice! Skoro to imię jest popularne (jest i nie mam co do tego wątpliwości) nie można generalizować, że WSZYTKIE Magdy takie są. Jedna pisze, że Magdy są łatwe, a druga pisze, że Magdy są głupie, już samo to świadczy o tym, że Magdy są różne. Głupie osobniczki, łatwe dziewczyny można spotkać w każdej grupie imion. Anna, Agnieszka, Katarzyna, to też są popularne imiona i również uważacie, że Anki są tępe, Agnieszki to pijaczki, a Kaśki narkomanki? Magdalena to imię pochodzenie biblijnego, zakorzenione w naszej kulturze, nie polskie, ale jednak kojarzy się z Polską. Można napisać: \"nie podoba mi się to imię\", ale skoro jest tak popularne nie może być brzydkie! dweqqdwwqewe---> Sama Magda czy Magdalena? Magda za bardzo mi się nie podoba, chociaż wszyscy tak zdrabniają moje imię.