Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam sie...

Kiedy do szpitala po odejsciu wód płodowych?

Polecane posty

Gość zastanawiam sie...

Jak szybko powinno sie udac do szpitala po odejsciu wód płodowych?

Gość nie ma na co czekac
od razu.

Gość zastanawiam sie...
boje sie,ze nie zdaze lub nie rozpoznam,ze to własnie to... Bede rodzic pierwszy raz i mam tyle strachu....a yermin za 6dni

Gość nie no gowniarze siedza tutaj
E no mysle, ze tak z tydzien powinnas poczekac ... Oczywiście to ironia ... Jak mozna zadac tak glupie pytanie :( Po odejściu wod plodowych od razu powinno sie udac do szpital !!!

Gość zastanawiam sie...
moze tak łaskawie nie gówniarze,bo nie wszyscy są tak wspaniale zorientowani jak TY!!!

ja też się bałam że nie rozpoznam kiedy się \"to\" zacznie ale jak dostałam skurczy to nie miałam żadnych wątpliwości że już czas. :) A jeśli chodzi o wody to powinno się udać jak najszybciej kiedy odejdą ale bez paniki. Na pewno rozpoznasz kiedy się zacznie że nadszedł czas rozwiązania. Pozdrawiam

Gość zastanawiam sie...
Podziękowania dla 456

a dodam jeszcze że takie szybkie odchodzenie wód płodowych to tylko na filmach zazwyczaj ;) mnie musieli przebijać błonę owodniową żeby wody odeszły bo najpierw miałam skurcze a wody nie odchodziły. Byłam równo 2 tyg. po terminie :)

Gość mamamamamamamaaaa
i jak zaczna sie skurcze to NA PEWNO bexdziesz wiedziala ze to wlasnie TO!!nawet gdy wody plodowe jeszcze nie odejda. mimo wszystko sie nie martw , wlasnie: tylko na filmach rodzi sie w taxowkach ;)

Gość zastanawiam sie...
No to troche mi ulzyło,ale przerażenie jak było tak jest i to spore.... Moze to przez to,ze nie moge sie juz doczekac mojego Słonca

Gość resory
kochani :) nie tylko na filmach rodzi sie w taksowkach; gdybym przed porodem nie lezala w szpitalu to nie wiem czy bym zdazyla dojechac na porodowke :) w kazdym badz razie porod mialam expresowy - to bylo pierwsze dziecko; teraz jestem w ciazy z drugim i na serio sie martwie, ze nie zdaze dojechac do szpitala :P bo podobno drugie szybciej sie rodzi :D a tak poza tym nie martw sie - napewno rozpoznasz, ze rodzisz :) a jak odejda Ci wody plodowe to odrazu wybierz sie do szpitala;