Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdrowo walnieta

Czy to ja popsulam ta znajomosc? prosze was o pomoc!!

Polecane posty

Gość niezdrowo walnieta

Od razu na wstepie zaznacze ze ten sam topic jest na dizale ogolnym ale tylko dlatego, ze pomylilam sie wklejajac go Spotkalam fajnego faceta kilka tygodni temu. Dobrze dogadujemy sie. Do tej pory spotkalismy sie kilka razy, doszlo tez do pocalunkow, do niczego innego oprocz tego. Codziennie esemesy. Po prostu dobrze sie z nim czulam.Polubilam go naprawde. On polubil mnie tez. Jednak dzisiaj stala sie rzecz dziwna. Zaproponowal mi spotkanie, piwo..kino. Zaczelismy rzucac rozne propozcyje spedzenia wolnego czasu. W koncu on rzucil haslo aby wziac dobre wino i poplywac nago w jeziorze. Wpadlam w szal. Nie wiem czy on o tym pisal zartem czy szczerze ale ucielam ta rozmowe, kazalam mu sie juz nie odzywac. On sprawial wrazenie zszokowanego oraz ciagle pytal o co chodzi. ZXle sie teraz czuje, nie wiem czy jestem jakas pie**olnieta i wszystko zbyt powaznie biore czy on byc moze naprawde chcial aby znajomosc w tym kierunku poszla Na dodatek nie mam 15 lat ale 10 lat wiecej i czuje, ze kompletnie nie nadaje sie do znajomosci...chyba powinnam dac sobie spokoj z facetami

Gość o moj b....
o ludzie!!!! jak masz telefon to dszwon i powiedz z emasz napiecie przedmiesiaczkowe, chlopak wymyslal 2 tygodnie co tu wymyslic zeby byc cool,a ta ago tak zmyla!!!1

Gość niezdrowo walnieta
no coz, jestem jakas dziwna:( szkoda ze to tak sie skonczylo, niestety..

Gość keep on smiling
czemu sie skonczyło? zawsze mozna napisac smsa... nike wyjdziesz na kretynke jesli go przeprosisz albo wyjdzies z własnym pomysłem.. jesli jednak zostaiwsz to tak jak jest teraz to nie spodziewam sie sukcesów...zreszta zalezy od faceta. powodzenia

Gość o moj b....
dlaczego skonczylo. pisz sms-a i napisz ze kapiel w jeziorze owszem al e wdzien bo Ty sie boisz robactwa, a le posiedziec mozesz nad tym jeziorem

Gość o moj b....
ja bym go barla, szcegolnie ze zaproponowal dobre wino a nie__ to chodz walniemy po dwa browary w pubie , pojedziemy nad jeziorko i bedziemy sie pieprzyc w wodzei!! ha

Gość niezdrowo walnieta
no nic napisalam mu krotkiego smsa ... mma nadzieje ze dobrze wpisalam numer bo chwile pozniej po wspolnej rozmowie skasowalam jego numer z komorki a wiec zdalam sie na swoja pamiec aby sie upewnic ze dostal wiadomosc na komorke, napisalalm mu tez na gg juz zadnego wiecej kroku nie wykonam, jezeli nie odpisze to wszystko jasne, bede musiala zyc z moim zjebanym charakterem i dam sobie spokoj z facetami dobranoc..

dziewczyno ale jeśli ty stawiasz sprawę tak po prostu zjebałam to koniec . weź zniż trochę dumę ona jest ważna wogóle bez sensu test żadnego kroku już nie wykonam to co nie podobało ci się? pomyśl jak on sie poczuł? ty na jego miejscu odpisała byś po 1 smsie? nie sadze raczej po 10? on tez ma swoja dumie a właśnie pojechałaś po nim a on do końca nie wie za co.

brakło mi "jest ważna ale czasem możesz trochę ją zniżyć:)"

Gość niezdrowo walnieta
zapytalam go na gg czy dostal smsa .... i tyle co moge wiecej zrobic? chyba juz nic nie bede mu slala 10 esow bo pomysli, ze jestem jakas namolna, jezuuuuu ludzie jaka ja jestem beznadziejna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość niezdrowo walnieta
no nic, ide spac... az sie poryczalam nad swoim glupim charakterem wszystkie moje znajomosci w ten sam sposob brzydko mowiac zjebalam.... nawet moj dlugoletni zwiazek

Wściekłaś się, bo propozycję uznałaś za niestosowną. Jeżeli kiedyś przytrafi Ci się znów jakaś niestosowna propozycja - śmiej się i żartuj, jak gdybyś myślała, że to świetny żart. Facet nie poczuje się urażony, bo naprawdę będzie myślał, że wierzysz, że on sobie tylko żartował, a jednocześnie będzie wiedział, że pewnych rzeczy ma Ci nie proponować, bo jesteś aż tak \"porządna\", że nawety nie wierzysz, że on to proponuje poważnie. U mnie to działa.

Gość vbcsrt
buhahah masz 25 lat, podoba sie tobie facet, znacie sie juz iles tam tygodni, on proponuje tobie butelke wina i nocna naturalna kapiej w jeziorze, byc moze zakonczona namietnym seksem, a ty oddracasz go jakby powiedzial cos niestosownego? jestes idotka. po co wiec sie z nim spotykasz? chcesz cale zycie chodzic za raczke tylko? poszukaj sobie kolezanek, na faceta jeszcze nie doroslas

Gość sorajkaa
Ty tam wczesniej , (sorki nikt za trudny nie zapamietalam) jak ona nie jest gotowa, to nie jest, tak? nie decyduj za kogoś, co? :o a Ty mała popracuj nad wyrazaniem wlasnego zdania - przemysl zanim cos palniesz, zeby potem nie zalować ps.tez bywam niestabilna emocjonalnie, wiec wiem w czym rzecz..:o

Gość sorajkaa
a poza tym taki seks w jeziorze to zadna przyjemność - wszytsko by Cię potem tam szczypało....:o:o:o

Gość
--->vbcsrt sama jestes idiotka.Skoro ona nie chce to nic nie musi robic.A do autorki--->wyslij mu smsa i powiedz ze nie jestes przyzwyczajona do takich propozycji i tyle