Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna_ze_hoho

nabrykałam i teraz będę płacić

Polecane posty

Gość smutna_ze_hoho

:( Mam cudownego mężczyznę, jesteśmy ze sobą 2 lata. Okazało się, że kiedyś pisał jakieś erotyczne listy z jakąs kobietą. Ja wpadłam w paranoję i zaczęła mnie przesladowac mysl,ze dalej tak jest no i weszłam na jego skrzynke sprawdzić to kilka razy. Jak zobaczylam cos to nie wiedzialam jak mu powiedzieć, że wiem i powiedziałam, że wysłała do mnie jakas kobieta maila i załączyła tamtą konwersację z tego serwisu randkowego. Powiedzial,ze faktycznie pisal kiedys ale to były zarty i ok. Wiec weszlam jeszcze pare razy na jego skrzynke, zeby upewnic sie czy mnie nie oklamuje, ze juz napewno nie pisze. Przyznalam mu sie,ze bylam na jego skrzynce bo zwatpilam przez chwile i naprawde chcialam sie upewnic. Powiedzialam,ze ta kobieta mi pisala,ze on ma tajemnice itp i mnie tym zwiodła. Byl troche zly, ze weszlam w jego prywatne listy i ze to go troche martwi. Ale takze powiedzial, ze on ją odnajdzie, zobaczy kto sie wpieprza w nasz zwiazek i nie pozwli, zeby mi jakakolwiek osoba robila przykrosc i martwila mnie. Teraz sie boje,ze on sie dowie,ze to ja:( tak bardzo go kocham, po co ja robilam taka intryge? kilka dni moze zepsuc nasz zwiazek. Nie wiem co teraz bedzie. Ten mail od "niej" do mnie dawno skasowalam, wiec chyba nie dowie sie z jakiego ip zostal wyslany... ale martwie sie.PRzekonalam go wczoraj,ze gdyby byla hakerka i wchodzila na nasze konta to nie pisalaby mi takich wiadomosc "on ma przed Toba tajemnice" itp tylko inaczej nas slocila no i powiedzialam mu,ze strzelała jaki mam adres bo moj adres ze zdrobnieniem imienia (mam taki) byl w kopii a w adresie do byl adres z moim imieniem bez zdrobnienia,czyli nie prawdziwy. Wiec nie mogla wejsc na jego skrzynke,zeby miec moj adres. Albo da sobie z tym spokoj i uzna,ze to zaden haker nie wlamuje mu sie na serwer i tylko jakas babka (ta z ktora pisal bo musi byc to osoba ktora miala ta konwersacje z tych randek) do mnie pisala albo jakims dziwnym cudem odkryje ip tego maila- mam nadzieje,ze nie, bo skasowany z serweru jest juz dawno!- i co wtedy?zostawi mnie? popadlam w paranoje po tych erotycznych listach ale tak bardzo zaluje, nie chce go stracic, to najwspanialszy czlowiek jakiego spotkalam:((((

Ja bym wszytsko powiedziała, jak było. A ,że byłaś esktremalnie głupia to wszystko się może zdarzyć.

Gość smutna_ze_hoho
dodam,ze jest informatykiem :(

Gość ja jestem bystra dziewczyna
ale nie zczailam bazy o co chodzi...:o sorki przeczytam jeszcze raz moze zrozumię..

Gość smutna_ze_hoho
moze gdybys odkryla,ze Twoj facet pisze maile erotyczne z jakas kobietą tez popadlabys w pewna paranoję?

czekaj, analizuję trzeci raz, zeby zrozumieć o co chodzi w tej historii dokladnie...jeszcze chwilka....

Gość nie ja odpadam
przeczytalam raz i to nie do konca i nie chce mi sie dochodzic o co ci chodzi... MASZ JAKAS PARANOJE TYLKO TYLE Z TEGO WIEM

ja tam zawsze wolałam filmy o Bondzie od love story, więc zaraz pewnie skumam czaczę...jeszcze moment, czytam 4ty raz... ;)

nie rozumiem jednak toku Twojego rozumowania..:o jak się kłamie to nalezy mieć chociaż podstawy wiedzy informatycznej, zeby być w tych swoich kłamstwach wiarygodnym...:o

cytuje:\"Jak zobaczylam cos to nie wiedzialam jak mu powiedzieć, że wiem i powiedziałam, że wysłała do mnie jakas kobieta maila i załączyła tamtą konwersację z tego serwisu randkowego.\"- czyli co? Ta kobieta z serwisu randkowego nie napisala do Ciebie czy napisala bo sie plączesz jakoś w zeznaniach..

hehe ja tez do konca nie wiem o co kama ale wydaje mi sie,ze laska zobaczyla listy jej faceta iz pisal do jakiejs laski listy erotyczne...i weszla na Jego skrzynke @ i sama napisala do siebie @ i teraz tlumaczy mu,ze to jakas laska wyslala do Niej meila a to ona byla sama bo zobaczyla ten list erotic co On wyslalal do tej laski hehe MASLO MASLANE :Pi musiala mu jjakos wytlumaczyc,ze zobaczyla te listy erotic wiec wymyslila jakas laske ktora poinformowala ja o tych listach :P haha ale i tak nadal maslo maslane:P

Gość mam jedno pytanie
chodziłaś na lekcję języka polskiego? czy po prostu jesteś bardzo zdenerwowana i masz problem z wysłowieniem się?

noo wlasnie jak ktos tu zauwazyl, skoro kombinujesz to rob tak aby za3ec za soba wszystkie slady....On jest informatykiem wiec.... nic dodac , nic ujac :O :P poza tym powinnas powiedziec mu prawde..nawet najgorsza prawda jest o niebo lepsza od klamstwa:O samo zycie:D

Bibelotka! Chyba rozgryzłaś ten problem...sama o tym myslalam ale troche to niedorzeczne mi sie wydawalo:) dobrze by bylo zeby autoka topiku sie wypowiedziala. czy my wogole dobrze rozumujemy czy nie:)

No cóz... liczy sie prawda. Lepsza najgorsza prawda niz klamstwo, bo ja jednym klamstwie sie nie konczy... Moze \"smutna_ze_hoho\" dzialala pod wplywem emocji, nie wiem...Rozne glupoty czlowiek popelnia. Ale skoro on cie kocha to powinien wybaczyc ci n awet najwieksza glupote. Powiedz mu wszystko jak na spowiedzi i licz na to ze wybaczy:)

JA wlasnie tez czekam i czekam na jakis komentarz ze strony zainteresowanej naszymi radami i niccccccc......Ehhh...moze sie \"godzi\" ze swoim menem...albo sie zalamala :)

Gość a ja to myślę ze ten temat
to założył ten jej facet, który jest informatykiem...:D

Gość smutna_ze_hoho
no ale łatwo wam mowic, ok zrobilam zle i w ogole- ale on pisał z jakas kobieta erotyczne maile po czym sypial ze mna:| to kto zrobil wieksza glupote i kto kogo bardziej oklamal

Ty "smutna"przestań sprawdzać jakie są szanse na to, że Twoje skoki w boki się nie wydadzą, co? 😴

"smutna" = facet smutnej

smutna_ze_hoho OK. Ale jak sama pisze wyjasnil ci ze to dawna znajomosc,tak? czy znowu czegos nie lapie... a ze pisal, kiedys...poprostu kolejny zwykly facet i tyle...ja bym sie nie przejmowala, powiedziala o wszystkim i tyle. jak kocha to zrozumie. tak serio teraz Ci radze:)

Gość smutna_ze_hoho
oj ja mysle,ze nie bede nic mowic, jak sie dowie to wtedy mu powiem,ze niech sie cieszy,ze zdalam sobie sprawe,ze to byla glupota-zreszta wie,ze zagladalam na jego skrzynke, nie wie tylko,ze nie wiedzialam jak mu to powiedziec z poczatku i wymyslilam ta babke- i ze mu wybaczylam te wirtualne "zdrady", ktore spowodowaly,ze moje poczucie wartosci leglo w gruzach i poczulam sie seksualnie bezwartosciowa macie racje-jak kocha to zrozumie ja zrozumialam,ze mimo iz bylismy ponad rok juz razem to pisal takie listy a kilka godzin pozniej sypial ze mna, do tego podniecali sie wiescia,ze ja nic o tym nie wiem on wie,ze ja o tym wiem- i wie,ze mnie tym zranil, blagal o przebaczenie-przebaczylam mu, tyle,ze myslal,ze to ona mi wyslala te rozmowy, niech teraz on pokaze w razie czego czy potrafi mi wybaczyc nie sądzicie? mam juz dosc! on takie rzeczy robil- a nie byla to jedna kobieta, o nie... tylko jedną mu wypomnialam-niech sie cieszy, on takie rzeczy robil a ja co?musze byc swieta?ja nigdy nawet nie spojrzalam na innego faceta a on? ja tylko nie wiedzialam jak mu powiedziec,ze wiem i to chyba nie byl jakis ogromny grzech, ze wymyslilam jakas kobiete a wlasciwie zwalilam to na tamtą

Gość smutna_ze_hoho
poza tym nigdy go wczesniej nie oklamalam, nie zabranialam mu miec kolezanek, nie zabranialam chodzic na piwsko ze znajomymi a beze mnie, nie ograniczalam go, nie bylam zlosliwa, zawsze bylam troskliwa, opiekuncza i miła to on zrobil cos nie tak, ja wpadlam w paranoje bo mu ufalam ponad wszystko a on mnie zawiodl, to bylo kilka dni, po prostu emocje mnie przerosly i nie poradzilam sobie ale chyba kazdy ma takie chwile w zyciu