Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sorin 33

Moja żona była kiedys dzwiką ...Jestem w szoku -5 lat kłamstwa

Polecane posty

gdybys mial odejsc odszedlbys juz kochasz ja wybaczysz nie zapomnisz sam zdecydujesz czy odwrocisz to kiedys przeciwko niej czas leczy rany

Gość kotka zlotooka
twoje argumenty jakos do mnie kompletnie nie przemawiaja. mowisz - inaczej patrzy sie na 20 letnia laske ktora miala 2 partnerow, a inaczej na kobiete 36 letnia - po 4 partnerach. fajnie, ze podajesz przyklad. szkoda, ze tylko kobiet - skoro mowiles o tym, ze i facet i kobieta powinni sie szanowac. to ile max partnerek moze miec facet w wieku lat 20, zebym mogla powiedziec, ze 'sie szanuje'. pytam z iekawosci - ciekawa jestem jakie sa 'gorne limity' na faceta wg ciebie.

Gość kotka zlotooka
to bylo do 'troche to dziwne'

\"oneill -------> ale to obrzydzenie i \"swietoj*bliwosc\" na Waszych twarzach zalatuje falszykiem nieco - falszykiem zaprawionym zawiscia... tutaj się zagalopowałaś :/\" Alez TAK! I o to mi chodzilo! Chwyt - nazwijmy to - marketingowy, socjotechniczny, PR. Czasem trzeba potrzasnac. Uzyc armaty a nie luku i strzal. Czytalas w calosci moja wypowiedz? Pisze WYRAZNIE ze lubie byc adwokatem diabla. Skoro taka jest Twoja reakcja - to znaczy ze na to mnie stac ;) Jest tylko jeden zasadniczy warunek - z PELNYM szacunkiem do adwersarza i vice versa. Zmotorryzowana napomknela o dosc istotnej sprawie - bo ktos tutaj wysunal AKSJOMAT ze prostytucja wypacza. A skad to wiemy? I dlaczego od razu uznawac za jedyna i niepodwazalna prawde? Moze mozna z tego sie wyleczyc, moze nie zostaje na psychice rysa po odpowiedniej terapii, autoterapii? Bo to ze jest skaza brzmi jak myslenie zyczeniowe tych ktorzy prostytucje w czambul potepiaja. Skoro dawala za pieniadze to MUSI byc wypaczona! Bo jak ktos jest zly to my lepiej na jego tle wypadamy... Bo ja bym za pieniadze - w zyciu! (nie mowie za siebie bo nie wiem i juz sie raczej nie dowiem ;)) A to sucz, k*rew wredna! A on - biedny robaczek oszukany (kobiety lubia sie zreszta pochylac nad \"ofiara babskiej wredoty\" ale to taka nasza niezbyt pozytywna cecha)... Ja bym tak kategorycznie nie osadzala. Bo stad krok do zaszeregowania, zaszufladkowania na podstawie jakiegos tam epizodu z przeszlosci. Ergo: mamy tylko dwa kolory: czarny i bialy. Sa wylacznie ludzie cacy i ludzie be - a skoro idziemy tym toliem myslenia to wiadomo: ktos zrobil cos negatywnego w przeszlosci - ciagnie sie za nim jak smrod. Nigdy nie bedzie w stanie sie zrehabilitowac i juz na zawsze pozostanie \"czarny\". A ludzie sie zmieniaja, ewoluuja, wyrastaja. Tylko w naszej pamieci sa tacy jakimi ich chcemy widziec. Kazdy z nas chyba ma jakies negatywne wspomnienia z dziecinstwa - ktos nam dokuczal, ktos nas zepchnal ze schodow. I my wciaz te osobe pamietamy wlasnie tak. Mimo iz na dzien dzisiejszym jest np szanowanyh dyrektorem szpitala, lekarzem ktory uratowal zycie wielu ludziom - jednak w naszej pamieci jest wciaz tym zlosliwym dryblasem ktory nas przezywal... Ludzie sie zmieniaja, nie stoja w miejscu (jesli tak to zawsze sa \"wczoraj\") - podobnie jak swiat sie zmienia. Zmieniaja sie ich priorytety, hierarchie wartosci, upodobania. Przemawiaja do mnie argumenty smiesznej (pewnie dlatego ze ja tez a Krakowa pochodze - solidarnosc regionalna ;) ?) bo sa rozsadne, rzeczowe, pozbawione egzaltacji. Ja zas powtorze o co mi naprawde chodzi: jesli mialaby zaufanie to by mu powiedziala. Moim zdaniem tutaj jest zrodlo problemu. Brak zaufania - z jakiegos powodu. Ten powod mogl byc w niej samej a mogl byc w nim. Tego pewnie oni sami nawet nie wiedza. I wlasnie tu postawilabym srodek ciezkosci. Bo punkt odniesienia znalazl sie w samej prostytucji i cala dyskusja na ten temat. Troszke inaczej to widze - i mnie natchnelo to do rozmyslan nad istota zaufania wlasnie... Zaufania w zwiazku partnerskim. I nad selekcja naturalna partnerow. Nie chce sie powtarzac bo o tym juz pisalam tutaj na topiku. Ale stalo sie i nie ma co gdybac. Wyciagnijmy wnioski dla siebie - i nie takie ze \"prostytucja jest zla, obrzydliwa i wogole na pohybel!\" - tylko: co to jest zaufanie, dlaczego nie ufam, dlaczego nie potrafie powiedziec calej prawdy, dlaczego sie boje... Zastanawia mnie czego oczekiwal Autor topiku - i czy wogole czegos oczekiwal zakladajac topik. Jesli tak - to niech sobie to pytanie zada zam i przemysli. Tutaj tez znajdzie wiele odpowiedzi. I jeszcze jedno - bardzo wazne, dotyczace nas wszystkich, uniwersalne - czy wiecie ze na wiekszosc pytan odpowiedzi mozemy znalezc w nas samych? I to pozostawiam jako zadanie domowe do przemyslenia na dzisiejszy wieczor. Pozdrawiam wszystkich

Złapała dobrze sytowanego mężczynę to już później nie musiała się dalej trudnic....Jestem ciekawa czy pracowała zawodowo po ślubie, czy na wspólne życie zarabiał tylko Sorin...wiem,ze to okropne co piszę...ale nienawidzę takich jobiet....w imię miłości...jezuuuu, niedobrze mi się robi....

Gość trochę to dziwne
kotka zlotooka ............. to zależy od ciebie jaką masz normę

Gość Diadeste
Jak czytam niektóre wpisy, to nasuwa mi się jeden wniosek: Julita ma przed sobą tylko jedno honorowe wyjście, wyjście najlepsze z punktu widzenia dobra jej męża i córeczki. POWINNA SIĘ ZABIĆ Dopiero wtedy uznalibyście, że odpokutowała za swoją złą przeszłość.... :o

Gość kotka zlotooka
nale ja pytam ciebie. ok - rozumiem, ze taka TWOJA norma na kobiety /a mnie sie wydawalo, ze mowisz generalnie i jak jakas miala wiecej partnerow to juz sie nie szanuje/? ale, hipotetycznie, co bys mi doradzil, gdybym przyszla i zapytala - ile max partnerek moze miec facet, powiedzmy, 20 letni i 26 letni? bo nie chcialabym sie wizac z takim co sie nie szanuje...

Gość jako facetttt
rozumiem ze kobieta miała np kilku partnerów - z miłosci, bo młoda, niedoswiadczona , później była w zwiazku i np miała tych 3 partnerów przede mną. rozumiem ze było to normalne, chodze nie za raczke, buziaki jakas miłosc, marzenia itp. nie wypaliło ok. ale dziwka? obciąganie za pieniądze, rpzyjmowanie spermy na twarz, ciało, moze anal?/////........ nie nie nie nie mógłbym byc z kobietą która traktowąła swoje ciało jak szmate na sprzedaż jak wór na sperme. za pieniądze. brzydziłbym sie tego. okropne, szczerze współczuję. Dobrze wychowaj córeczke teraz ona jest wszystkim co masz.

Gość trochę to dziwne
kotka zlotooka ................dla mnie norma to max 3 (3 ostatnia) a obecnie mam 24 lata

Gość kotka zlotooka
twoja monika kazdy ocenia po sobie. jestem przekonana, ze ty nie mialabys nic przeciwko 'zlapaniu' jakiegos dobrze usytuowanego... a partnerstwo to moze potem... a ja sie znowu zgodze z wywazona opinia oniell - kwestia jest raczej problemem zaufania w zwiazku.

Gość dla mnie z kolei
nie wiecej niz 3 partnerow przez cale zycie, zarowno dla kobiet i facetow. jak ktos mial wiecej... to no soryy ale dla mnie to dziwkarz/kurewka :)

Gość n jak nadzieja
Diadeste---> masz racje, wtedy by co niektorzy zalowali dziewczyny i pisali no mogł dac jej szanse, a tak dziecko bedzie poł sierotą, jaka matka byla egoistka, bo zostawila dziecko....😠

Gość jako facetttt
kurde, ale to kobieta musi miec charakter by sprzedawac sie i robic tak intymne rzeczy za pieniądze.....:O dlaczego to robiła? bo miałą ciezko w domu czy co? a to nie mozna isc do pracy? najłatwiej dać dupy za kase. co to za kobieta! pogoń dziwke, to jest hańba i plama na duszy, na honorze, a ty sie zastanawiasz? gdyby nie ta impreza to bys sie nigdy nie dowiedział do końca zycia by kłamała w imie miłosci. czy ona wie czym jest miłosc?

Gość aida21
ja tez cos dozuce od siebie moze to cos pomoze Ci... to prawda ze ta kobieta popelnila blad , bedac prostytutka fakt miala pieniadze i mogla studiowac pewnie o tym marzyla ....istotne jest tez zycie tej kobiety jak sam Sorin napisal miala ona zycie trudne , pewnie duzo cierpiala byla samotna..jednak ja to nie usprawiedliwa niestety...ona bedac z innymi nie myslala ze moze poznac wspanialego faceta i byc z nim szczesliwa ...nie myslala co bedzie dalej czy slusznie robi.A teraz Sorin cierpi i nie dziwie sie mu no i Ona cierpi ...mysle ze kazdy w zyciu popelnia bledy , wieksze , mniejsze to fakt ciezko je zaakceptowac i wybaczyc..ale niech On tez pomysli o rodzinie maja dziecko juz ..i to jest ich szczescie.Sorin widze ze kochasz swoja zone bardzo ....nie psuj tego zwiazku przyznala sie i napewno szczerze ciebie kocha. Postaraj sie zapomniec o przeszlosci zony..i ciesz sie ze ona urodzila ci zdrowa niunie i ze miala odwage sie przyznac...bedzie ciezko ja to wiem ale z czasem spojrzysz na to z innej strony...pozdrawiam

Gość obrzydlistwo...
"obciąganie za pieniądze, rpzyjmowanie spermy na twarz, ciało, moze anal?/////........ nie nie nie nie mógłbym byc z kobietą która traktowąła swoje ciało jak szmate na sprzedaż jak wór na sperme. za pieniądze. brzydziłbym sie tego. okropne, szczerze współczuję. Dobrze wychowaj córeczke teraz ona jest wszystkim co masz."

Gość kotka zlotooka
24 lata. 3 kobiety. a kobieta 36 letnia max 4.... troszke to niesprawiedliwe, ale pal licho. nie bede sie czepiac. bylam ciekawa twoje zdania i przynajmniej oceniasz po sobie, a nie teoretyzujesz.

Gość jako facetttt
ona sie nie przyznała - ktos ją wydał i ona staneła przed faktem dokonanym! czytajcie ze zrozumieniem! sama by sie nigdy nie przyznała....

Gość jako facetttt
sorin napisał - na 1 stronie "Wystarczyło że na imprezie jej wspolny znajomy ze studiów pod wpływem alkoholu wszystko mi opowiedział .Nie uwierzyłem w to...Do czasy kiedy przysłał mi e-mail ze zdjęciami mojej Julity-mojej żony,mojego dotychczasowego skarba i towarzyszki zycia.Prawda wyszła na jaw a ona nie zaprzeczyła jak przedstawilem jej dowody."

Gość kotka zlotooka
dla mnie z kolei nie pracuj i nie wysylaj dzieci do szkoly. koscioly tez moze lepiej omijaj - zadajesz sie albowiem w wiekszosci z dziwkami i alfonsami... wierz mi - malolaty ponizej 20 maja teraz wiecej partnerow seksualnych niz niejedna 30!

Gość kotka zlotooka
ktos ja wydal? ktos chcial namieszac! no i namieszal....

Gość jako facetttt
przeszłosci sie nie wymaże, to sie ciagnie

Gość Diadeste
A ja jestem bardzo ciekawa, jak czuliby się wszyscy, którzy doradzają Sorinowi w stylu "waź rzuć te kurwe", gdyby Sorin posłuchał ich rad... a za miesiąc założył topik: Moja żona popełniła samobójstwo. Czuję się winny, bo nawet nie spróbowałem jej wybaczyć" Bo ja na waszym miejscu czułabym się podle. Naprawdę podle.

banda hipokrytów... niejeden facet dyma co weekend inną, choćby za postawienie kilku drinków... kobiety prują sie jak stare ręczniki, wcale nie tylkoe te przed 20, wystarczy troche ich poznać... bizneswoman na kazdym szkoleniu czy wyjezdzie są w tym szybsze od facetów... ale wszystko jest ok, mamy wolny kraj... natomiast gdy pojawia sie hasło dziwka, wszyscy zamieniaja sie w ekipe interwencyją Radia Maryja... Wole dziwke niż kurve (zgodnie z powiedzieniem dzwika to zawód kurva to charakter) a tych ostatnich jest cała masa...

Gość do komiczne
czy moglbys byc z kobietą, ktora zajmowała sie tym ... ? cytuję: "obciąganie za pieniądze, przyjmowanie spermy na twarz, ciało, moze anal?/////........ nie nie nie nie mógłbym byc z kobietą która traktowąła swoje ciało jak szmate na sprzedaż jak wór na sperme. za pieniądze. brzydziłbym sie tego. okropne, szczerze współczuję. Dobrze wychowaj córeczke teraz ona jest wszystkim co masz."

Podpisuję się pod tym co napiała o neill. Moim zdaniem jest tu jedną z nielicznych osób normalnie myślacych. Czy naprawdę ta cała reszta pot epiaczy nie jest w stanie zrozumieć, że ludzie się zmieniają ? Czy może na własne blędy patrzycie inaczej i dajecie sobie do nich prawo a potem jeszcze mówicie : ale ja terza już jestem inną osobą ? HIPOKRYCI !!!!! TWoja Monika ---- czy naprawdę można nienwidzić kogoś kogo sie nie zna ? Chyba masz problemy ze sobą ...

Jaka hipokryyzja....miała uczciwego faceta, który świata poza nia nie widział, kochał ja z całego serca!!!!A on dowiaduje się od znajomego,ze jego ideał jest KU**ą....Potępiam ja całkowicie....ale to moje zdanie....