Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sorin 33

Moja żona była kiedys dzwiką ...Jestem w szoku -5 lat kłamstwa

Polecane posty

Gość nb ik
rozumiem, ze jesteś utrzymankiem?

No właśnie o to chodzi nb ik. nie chodzi w tym temacie o roztrzasanie Jej przeszlosci tylko o to co ma zrobic Sorin. Czy powinien uniesc sie honorem czy wybaczyc i zyc dalej z ciezarem. no trudno, ale przeciez zycie nie mialo byc nigdy latwe. Moze z czasem ten ciezar zmaleje? przecież Ona może dac mu tyle szczescia, tyle milosci by mu to wszystko wynagrodzić!!! Nigdy go nie zdradziła, nie zawiodła ani razu!!! a to wszystko było zanim go w ogóle poznała. Przepraszam ze sie znowu powtarzam, obiecuje ze juz nie bede :P pozdrawiam wszystkich.

Gość oligatores
gratuluję żony, czy ty jestes facetem?

Gość Brubellla
Rowniez uważam że zrobiła niesamowitą rzecz wyrywajac się z tego świadka i porzucając dotychczasowe życie.Myslicie że to się nie odbiło na jej psychice?.Wydaje się być silną kobiatą o mocnej pozornie pychice jesli przez te 5 lat potrafiła być wspanialą żoną dla swojego męża mimo tego poczucia winy i odrazy za to co robila za nim go poznała.Według mnie kocha go bardzo a spotykając go wtedy dostała szanse na lepsze życie.Ja również bym się nie przyznala jakbym była bardzo zakochana .Nie wiecie ile ją to kosztować musiało i przez co przechodziła .Nie wam ją osądzać a tobie sorin radzę kochać ją tak mocno jak dotychczas i zapomnieć o tym co było i cieszyć się tym co jest.Jeszcze raz mówię :JA TEZ BYM SIE NIE PRZYZNAŁA GDYBYM BYŁA BARDZO ZAKOCHANA!!!

Gość zielony kabel
sentyment i pociag? ja jestem lata swietlne od tego zawodu bo zycie posiwecam karierze zawodowej - profil intelektualista. i moze wlasnie dlatego, ze dzieli mnie od tego tak wielki dystans faktow jestem w stanie zdobyc sie na dystans intelektualny i emocjonalny. dla mni jest jasne ze zawod ten wybieraja osoby, kore sa zdesperowane, w tragicznej sytuacji wy natomiast -bo widocznie dystans dzielacy was jest mniejszy - uwazacie, ze dla kobiety tej byl to zawod lekki, latwy i przyjemny i latwy pieniadz a jej historia jest tylko wymyslem kazdy sadzi po sobie

Nie oburzajmy sie i nie obrażajmy się!!! nie zarzucajmy sobie nawzajem \"sentymentów i pociągów\". Grunt to umieć spojrzeć na jedną rzecz z kilku perspektyw wtedy obraz jest dokładniejszy ale do tego trzeba trochę wysiłku żeby zmienić w swojej wyobraźni swój punkt siedzenia... więc wysilmy się

Gość Brubellla
do---PRZECIEŻ TERAZ NIE JEST ____Czytaj uważnie bo Sorin rozmawiał z nią i powiedziala mu dlaczego to robila i takie tam.Przełamał się i porozmawiał,pozatym o tym pisał tu.

Gość zielony kabel
poziom empatii jest wspolmierny do ilorazu inteliogencji (zasada nie dotyczy psychopatow i chorych psychicznie) pozdrawiam niektorym moze byc ciezko z ta informacja

Gość Brubellla
do--PRZECIEŻ TERAZ NIE JEST______Skąd iesz jaki sorin jest w łóżku ????Może był zajebisty i rownie przystojny bo z tego co pisze ma piekną zonę .Załóżmy :przystojny,dobry w łózku,po za tym zakochana jest w nim na maksa.Kocha go ciałem i duszą więc jak miała mu poiedzieć i liczyć się ztym że człowiek którego kocha i ją fascynuje może ją zostawić z powodu jej przeszłości.

niektorzy nie wiedza co to jest ta... jak jej tam... eeemmm...aaa...patia?

Przecież nie ma nic ciekawszego niż słuchac roznych-czasem skrajnie odmiennych od swoich wlasnych-opinii, pod jednym warunkiem: dyskusja musi być prowadzona na przyzwoitym poziomie intelektualnym i z zachowaniem zasad kultury osobistej!!!! czyli bez obrażania swoich oponentów!!!! a tak z innej beczki: pewnie gdyby Julita mogła sie tu wypowiedziec sama napisala by najwieksze przeklenstwa na temat najstarszego zawodu swiata. Pewnie ona byłabym najwiekszym jego przeciwnikiem. a tak jeszcze a propos wypowiedzi krzysiekc. Szokujace jest to co piszesz. Czytalam kiedys o takich malzenstwach i zawsze zachodzilam w glowe jak to jest mozliwe. kazdy zyje inaczej i inne wyznaje wartosci. ja bym osobiscie nie pozwoliła ukochanej osobie na taki proceder i w dodatku jeszcze nie mogłabym z czystym sumieniem korzystać z tych pieniędzy. Ale skoro piszesz że Twoja żona lubi to co robi...?

Gość krzysiekc
Zina co to znaczy nie pozwoliłabyś. Przeciez ona nie jest małym dzieckiem a ja jej tatusiem. Po prostu jestem tolerancyjny i pozwalam jej robic to co lubi a do tego mamy z tego niezłą kase i stac nas na zycie na wysokim poziomie.

No oczywiscie ze nie zabroniłabym, bo nie jest dzieckiem. Tylko mam na mysli to ze probowalabym mu to jakos wyperswadowac. Może to zazdrość? moze wpajane od dziecka zachowania? I bardzo fajnie z Twojej strony, ze nie jestes hipokrytą, tylko otwarcie o tym mówisz, to się ceni. :) Najgorsi są ludzie ktorzy oficjalnie coś potępiają a w czterech scianach liczą kase. brrr

Gość Diadeste
Krzyśku, skoro jest tak fajnie, to dlaczego robicie z tego tajemnicę? Czemu oszukujecie dzieci, zamiast wychować je "nowocześnie i bezpruderyjnie "? Po co ta cała hikokryzja?? Oszukujesz sam siebie człowieku.

Gość Diadeste
Wracając do meritum: dla mnie prostytucja jest była i będzie patologią. Podobnie jak np. narkomania. Ale z jednego i z drugiego można wrócić do świata tzw.normalnych zdrowych ludzi. Chyba, że Ci normalni zdrowi ludzie bezdusznie zatrzasną powracającemu drzw przed nosem, mówiąc: wracaj do bagna i piekła, z którego przyszedłeś, jesteś na zawsze potępiony. Tylko że tacy ludzie, co zabawniejsze deklarujący się zwykle jako wierzący, są tak naprawdę oddaleni od Boga (w roumieniu chrześcijaństwa) o setki mil świetlnych i nie wiem ilu żywotów będą potrzebować, by się do niego zbliżyć.

Gość Żona - 42 latka
Krzysiekc --- chłopie no ty to już przegiąłeś i jeszcze sie tym szczycisz , ze jesteś nie tolerancyjny tylko dupek żigolak i nieudacznik , rany boskie !!!!! Rzeczywiście psychika facetów szwankuje i to bardzo !!!!!

Gość oligatores
no to jednak to jest złe? Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia

Gość fajnapipa25
wiesz Sorin33 zastanow sie... nie mowie czy dac szanse czy nie- Twoj wybor. takie mamy czasy, kobiety w statystykach z roku na rok maja wiecej partnerow sexualnych niz faceci. Ja znam wiele dziewczyn ktore w wieku 25 lat mialy juz na swym koncie 40-50 partnerow sexualnych, bo lubia sex tak jak faceci. one teraz maja kochajacych mezow i dzieci. A czym one sie roznia od twojej zony???? tylko tym ze nie braly za to pieniedzy a robily z przyjemnosci. Czyli co jak dziewczyna miala 30facetow to nie kurwa a ta ktora tez miala30 ale jej placili to juz kurwa?? Dajcie spokoj ludzie...

Gość krzysiekc
Zamierzamy kiedys dzieciom o tym powiedziec ale kiedy będa dorosłe. Teraz sa jeszcze małe i nie zrozumiałyby tego.

Gość fajnapipa25
ale krzysiekc troche przegial... o przeszlosci mozna zapomniec ale zeby miec zone prostytutke:( nie zazdroszcze

Gość krzysiekc
Żono 42-latka dlaczego mnie obrażasz. Czy ja albo moja zona wyrządzamy ci jakąs krzywdę. Żyj jak chcesz i pozwol zyc innym :)

Gość fajnapipa25
Krzysiekc a nie obrzydza cie jak wracasz z pracy a od swojej zony czujesz jeszcze zapach spermy innego faceta... :(

Gość fajnapipa25
Ty chyba nie jestes o nia zazdrosny i traktujesz jak rzecz i maszynke do pieniedzy skoro jej pozwalasz na to :(

Gość niedoceniony wojtek
Fajnapipa jeżeli dziewczyna lubi seks i w wieku 25 lat miała 30-40 facetów to z takiej dziewczyny zona będzie żadna. cos takiego oznacza, że ona po prostu lubi ten sport i będzie zdradzać męża. skoro to lubi to dlaczego naraz miałaby to robić z jednym facetem. Dla takiej dziewczyny to oznacza totalna nudę.

Gość Mecenas Karol
a kto to jest dzwika?

Gość krzysiekc
Fajnapipa bzdury piszesz. Jaki zapach spermy, powaliło cie ?

Gość fajnapipa25
zartowalam z ta sperma:) ale ja bym byla strasznie zazdrosna:)

Gość fajnapipa25
przyznam sie i tak mnie nie znacie:) ja mialam dokladnie 36 facetow-mam 25 lat. uwielbiam sex. nie jestem pierwsza lepsza prostaczka i pustakiem. mam ukonczone studia i teraz robie doktorat. mam faceta od 2 lat i nigdy go nie zdradzilam i nie nudzi mi sie a wrecz przeciwnie:)

Gość fajnapipa25
wszystko zalezy od czlowieka, moja facet wie ilu mialam facetow nie ukrywalam tego, byl troche w szoku na poczatku bo on mial moze z 10 kobiet ale jakos to doszlo do niego:)

Sorin33 chciałby pewnie, żeby jego żona była do ślubu dziewicą. Takich kobitek, które czekają do ślubu już chyba nie ma.....