Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgfgbfgf

A MI SIE PODOBAJĄ BARDZO TE WŁOSY..ZNALAZŁAM JE TU NA KAFETERII..KOGO TO ?

Polecane posty

Gość alo alo to ja
o boze nie zartuj ze ci sie one podobaja. wiesniackie jak nie wiem :P (ja tez mam naturalne, niefarbowane ale wygladaja po ludzku!)

Gość bardzop ładne włosy.
a osoba która napisala ze wiesniackie jest smieszna .haha i zapewne sama jest super modną trendy laską blaharą która ma takie same włosiska jak kazda inna na ulicy .to jest dopiero wiesniackie.

Gość alo alo to ja
sorry, troche za ostro pojechalam. poprostu mi sie nie podobaja. i chyba strasznie sie elektryzuja. wcale nie wygladaja zdrowo. nie mam wlosow jak kazda laska na ulicy. moje sa za lopatki, proste (naturalne) i w kolorze jasny blond (tez naturalny) z pasemkami od slonca ;)

Gość alo alo to ja
a te wlosy sa dziewczyny ktora pokazywala tez tutaj nogi pytajac czy nie sa za chude... chyba

bardzo ladny kolor :) Sama chce wrocic do natury wiec motywuja mnie takie foty (do tego by nie dać sie skusić na kolejne farbowanie), a elektryzowanie to chyba kwestia szamponu.

Gość GHGHGH
PAMIETAM TĄ LASKE JAK DALA TO FOTO I PISALA WTEDY ZE FOTA JEST SWIEŻA I NIE UCZESALA DO ZDJEICIA WŁOSOW I SIE JEJ TAKIE JAK SIANO UŁOZYLY WIEC NA BANK MA ŁADNIEJSZE FAKTYCZNIE JAK ROZCZESZE PEWNO.

Gość Ciii...
Hehe...Ja też mam zdrowe lśniące naturalne włosy.nigdy nie farbowałam ani nie używałam żadnych maseczek z jedwabem niczego...dziewczyny po prostu jeśli macie naturalne włosy to nie farbujcie ...bo owszem to wygląda fajnie ale albo tylko przez jakiś czas potem co rusz trzeba robić odrosty i niszczyć włosy albo trzeba o takie włosy bardzo dbać żeby się nie przesuszały lśniły i nie robiło się straszne siano.a na to trzeba więcej pieniędzy niż na farbę.Zresztą tak na prawdę te całe farbowanie pasemka i balejaż nie wyglądają ładnie.Czy widziałyście aby modelki na pokazach miały pasemka balejaż ?? To ani nie jest modne ani nie wygląda ładnie ...najlepiej zafarbować na jakiś jeden ciepły kolor najwyżej z delikatnymi przebłyskami odcieni.

Gość dobrze zrobionego
balejażu nie widać..... te ordynarne pasemka, to po prostu nie fachowa robota.... wiem, bo włosy od dawna rozjaśniam i znalezienie dobrego fryzjera, co nie zrobi mi na głowie krasuli, albo jajecznicy nie było proste....ani tanie :P ...ale prawdą jest, że utrzymanie farbowanych włosów, kosztuje sporo pracy i pieniędzy....