Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POLKA 56

Kto zagłosuje jeszcze raz na PIS????

Polecane posty

Gość POLKA 56

Zagłosujecie????????????? bo ja tak

Gość hahahah wielbiciel70B
NIE GŁOSOWAŁAM NA PIS I .....NIE ZAMIERZAM

Gość Marek Przystojniak
nie ma takich debili

Gość skondona taka blada
PiS obwini o wszystko opozycję, uprzatnie sejm zanim cokolwiek wyjdzie na jaw... przetrzyma jedną kadencję PO a potem wróci w chwale jadąc po liberałach jak na dziekiej świni:o sami zobaczycie

Gość zeloka
jeszcze raz? nie mam na swoim koncie podobnych czynow

Gość skondona taka blada
jeszcze trochę i śmiem twierdzić że ostatnie wybory były sfałszowane...kogo nie spytam to nie głosował na PiS...czy aż tak ludziom wstyd za ich wybór???

Gość zeloka
jezeli chca rzadzic jeszcze raz to niech nam wynajma wyspe na pacyfiku i nas przetransportuja helikopterami

Gość nie glosowałam na nich i
na pewno nie zagłosuję, ale na PO też nie bo sie na nich zawiodłam...

Gość zeloka
po od pisu rozni sie tylko nazwa i pr-em

Gość olooooooooo123
jak ktos zagłosuje zabije:P boze mocherowe berety do garów a nie głosować!

NIE NIE I JESZCZE RAZ NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dosyc tej szopki

Gość Precz z kaczkami

Gość zeloka
zadne to centrum -prawicowa partia i tyle

Gość ja zagłosuje na SLD

słuchając ludzi i czytając te wywodu na forum uwazam, że Polacy potrafią tylko narzekać jakjest pogoda to ciągle za gorąco, jak jest chłodniej - za zimno i wam sie nie podoba i tak jest ze wszystkim jak ludzie psioczą na PiS to pytam - dlaczego? co ci sie nie podoba? to słyszę \"Kaczory won\", \"kurduple do gazu\", \"kompromitują nas\", \"kaczki nas okradają\" itp. każdy może miec swoje zdanie i bardzo szanuję osoby, które swoją opinie potrafią mądrze uargumentować ale jak słysze takie \"argumenty\", to chyba wielu osobom tego własnego zdania brakuje

Nie bynajmniej...pytanie brzmialo \"kto zaglosuje jeszcze raz na PIS?\" Nie bylo tam nic o argumentacji;):) Zapewniam Cie, ze moglabym podac wiele powodow, dla ktorych nie zamierzam glosowac na zadna partie:)

Gość zeloka
nie ma sensu przekonywac innych ze biale jest biale a czarne jest czarne

Gość zeloka
urzędujący prezydent tak powiedzial, ze nikt was nie przekona ze biale jest biale a czarne jest czarne i ja sie z prezydentem zgadzam

Gość mundek
na pewno zaglosuje na PIS! rzady PO to powrot postkomunistow i grubych afer finansowych, z dwojga zlego wole PISiorow!!

Gość Kalimerek
Ja tez zaglosuje na PiS. Utwierdzilam sie w tym przekonaniu widzac jak bardzo opozycja stara sie by poparcie pisu spadlo do 10%. Klamstwo dlugo powtarzane staje sie prawda i tej zasady trzyma sie wielbiciel Niemcow- Tusk

Gość zeloka
wy naprawde w to wierzycie czy tylko udajecie??

Gość Kalimerek
Gwoli scislosci nie pochodze z malego miasteczka, nie mam wyksztalcenia sredniego i mam mniej niz 30 lat. Nie uwazam wcale aby poglady konserwatywne i wyprostowana pozycja w Europie nas kompromitowaly. Ale to jasne ze na tym forum wpisuje sie pelno mlodych ludzi, ktorzy co prawda niebardzo interesuja sie polityka, ale glosowanie na PO wydaje im sie byc trendy (foxy?), bo w TVN tak mowia. W ten sposob wysokie poparcie otrzymuje tez spadkobierca PZPR- LiD, który niby taki nowoczesny, ale nawet skladem niewiele rozni sie od swoich poprzednikow - SdPR i SLD. Tym smieszniejsze jest to, ze wiekszosc glosujacych nabrala sie na zabieg marketngowy pt. rozpad na SLD, SdPl i Demokratow, a nie zwrocila uwagi ze znowu sa razem.

ta wyprostowana pozycja w Europie sprawiła ze śmieja sie z nas w całej Europie, dwoch blizniakow dorwalo sie do wladzy jeden prezydent drugi premier, takiej szopki i sredniowiecza jeszcze nie bylo, a moze ta wyprostowana pozycja w Europie jest zasluga wciaz nieobecnej pani Fotygi?:O

Gość Kalimerek
kwesita "smieja sie z nas w Europie" jest tak wytarta i malo konkretna, ze az boli. Kto sie smieje? Niemcy? Rosjanie? A to jakas nowosc? Czy kiedykolwiek te nacje niesmialy sie z nas? Moze wtedy nie, kiedy KWasniewski czekal pod drzwiami az go Putin laskawie przyjmie. Czy ktos zerwal z nami stosunki dyplomatyczne?? A moze- moze to nie jest wina rzadu, ze sie smieja, a nas samych bo nie umiemy byc dumni z siebie? Bo zachowujemy sie jak stado burakow, tylko wyjedziemy za granice? Moze dlatego??