Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POLKA 56

Kto zagłosuje jeszcze raz na PIS????

Polecane posty

Gość Kalimerek
zycze Wam milego wieczoru. Zycze tez ogladania i czytania ze zrozumieniem.

Gość zeloka
kalimerek kolejne informacje z tajnych archiwow? ze ustawy nie pisze jedna osoba, ze funkcjonuja bezprawne ustawy? plus ta pewnosc ze nie jestem prawnikiem. najgorsze jest to, ze nawet nie zauwazysz jak sie zblaznisz. i tak - wlasnie czytam wyborcza jak wszyscy intelektualisci w tym kraju

nie, nie czytam faktu, nie ogladam tv, ale widze co sie dzieje, widze jak ludzie maja dosyc... Słuchaj, ja nie wiem, po co chcesz ludzi przekonywac do swoich racji, tytul topiku to: czy zaglosujesz jeszcze raz na PIS, otóz nie, nie zaglosuje ( nie zaglosowalam ani razu zreszta ;) Moj glos byl glosem przecietnego polaka, ktory chce zmian, ktory chce medialnego premiera i prezydenta. Czy PO bedzie lepsze? poczekamy, zobaczymy.

Kalimerek---> A czy ja Ci bronię wielbić i głosować na PiS? Znasz polityków osobiście, że wiesz co mówisz? Nie widzę w telewizji, marionetek, kukiełek, którymi wszyscy manipulują. Widzę żywych ludzi, którzy powinni brać odpowiedzialność za swoje słowa.

Gość hkalalalla
Pis, chawlić Pana, jest skończony.

Gość zeloka
katis ale kalimerek nie ma juz wiecej argumentow wiec udaje ze poszla zeby upokorzyc tych ktorzy okaza sie nadgorliwi i odpowiedza na jej pytania. traktuje protekcjonalnie ludzi, o ktorych pracy i wyksztalceniu nie ma zielonego pojecia a sama jeszcze studiow nie skonczyla i nie wiedomo czy skonczy. fach i poglady zwalone od rodzicow a nas uczy krytycznego myslenia. wszystko co pokazuja w tv jest fikcyjne, nawet wypowiedzi politykow pisu takze sa fikcyjne i wszytskie wyroki, ktore zapadna takze beda fikcyjne ale to my mamy czytac i ogladac z uwaga.

Gość x-menna
W Polsce zawsze wszyscy obiecują a potem gówno robią:O Zależy im tylko na ciepłej posadce, kupie kasy i nietykalności. Czemu w innych krajach jest dobrze a u nas nie?...

Gość leon t.
zdecydowanie zaglosuje jeszcze raz na pis.dośc żądów bogatszych i lepiej wykształconych.swiat to nie waersal i śmierdząca prawda jest lepsza niz pachnące gówno.

Gość ariane jak ja cie lubie
i jeszcze najlepsi sa ci co pisza -zadow ci kochaja polske i polski jezyk pistacja - znam cie z topiku o tej co sie ubrala w koszulke?

Gość ariane jak ja cie lubie
skads cie kojarze pistacjo w ostatnich dniach gdzies mi mignelas ale nie wiem juz gdzie moze u asi z muszelka? tak czy siak. glosu na pis nie oddamy wspolnie i ariane, ktora lubie nie odda go takze. pytanie -czy to wystarczy?

regularnie wypowiadam się tylko na forum o novynette, no i o bluzeczce koronkowej też sporo pisałam ;) podsuwałam pomysły ;-) ps. mój były głosował na PiS ;)

Gość stosunkowo dobry
Zagłosuję na PiS jeszcze raz. To jedyny dobry wybór. Jestem wykształciuchem po poznańskiej AE i widzę, ze gospodarka jest teraz dobrze zarządzana. Aktywa polskich spółek przez te 2 lata rosły w b. szybkim tempie. Bezrobocie spadlo do ok 10% a wzrost gospod. jest wysoki - ponad 5%. PO to partia która reprezentuje inreresy wąskiej grupy ludzi - tylko szaleńcy tego nie wiedzą albo gluptasy co po studiach historii nie znaja. LiD to postpezetpeerowski beton - naprawde trzeba być idiotą aby na nich zagłosować. Samoobrona i LPR - to wiadomo. Apropo prasy to dziwie sie ze wyksztalceni ludzie są tacy niemądrzy i nie widzą gry politycznej. 80% z nich na czele z GW to obłudny bełkot. Profesjonalni dziennikarze są bezstronni. Gazety dla wykształconego człowieka: Puls biznesu, Rzeczpospolita, Wprost, Metropolia, Marketing services, Gazeta Polska, Gazeta Finansowa. Pozdrawiam

Gość No i akurat....
nie jest to zasługa tego rządu.

Gość nie muszę PiSać
WPiS sd to właściwie to, co naPiSać chciałem i pod czym się podpPiSuję :)

Gość nie muszę PiSać
akurat ... Może ostatniego postkomuszego belkowego premiera za millera, który praktycznie przez cały rok swego "premierostwa" latał po świecie, aby sobie dobra fuchę załatwić ? :(

stosunkowo dobry - jak na wykształciucha to z Ciebie na razie dopiero raptem ćwierćinteligent -wiec nie wlewaj sobie. To tak \"apropo\"(jak sam piszesz) głosowania na PiS i zaczytywania się Gazetą Polską. PS Czemu nie wymieniłeś Naszego Dziennika ? W formacji do której pretendujesz to błąd który kosztuje głowę.

Gość boże ludzie
nie wierzę w to co czytam :o Ale spokojnie, ok to pewnie kampania wyborcza pis-u!!!

Boże ludzie - nie pomyslałam o tym. Oni faktycznie mogą mieć takie bot-y - wynajętą klakę która ma za zadanie na róznych forach internetowych wywoływać wrażenie że jest sporo głupców popierajacych obecny układ

Gość nie muszę PiSać
Raczej nie bot ;) Nie chcę kraju, w kórym bandyta kradnący mi samochód zostaje uwolniony, bo on tylko chciał się nim "przejechać" i zostaje uniewinniony, nie chcę kraju, gdzie w sądzie giną testamenty i wpisy do ksiąg wiczystych, a oszuści kupuja kamienice z lokatorami i wyrzucją na bruk, nie chce kraju, że "biznesmeni" przekupuja urzędników ninisterialnych za zwolnienie z podatków, nie chce kraju, gdzie mafiozi (wszystko na to wskazuje) dla obrony własnych interesów mordują komendanta gównego policji, nie chcę kraju, gdzie praktycznie ostatnią decyzja prezia było ułaskawienie dl akolesie ostrzegających innych o akcji ABW przeciwko nim, nie chcę opozycji, której jedynym "programem" jest władza dla samej włdzy, nie chcę .... Nie chce tego i wielu innych rzeczy nie chcę. Dlatego, jeśli się wybory odbędą, a chyba się opozcja zaczyna tego obawiać, zagłosuję na PiS. Po raz pierwszy ... Jeśli ty/wy chcecie życ w państwie, w któwym ja nie chcę, to bycie takim "bot-em" będzie dl amnie tylko zaszczytem. I jeszcze jedno. W przypadku wyborów zagłosuję na PiS nawet pomiom tego, że jestem wrogiem kościoła kat. Mimo wszytko to jedyny rozsądny wybór ...

Nie chcę kraju w którym prezydent czegokolwiek się nie tknie - wcześniej musi się zapytać brata. A jeżeli już sam coś zrobi to wychodzą z tego Irasiady, buble prawne (ustawa lustracyjna) albo medale dla Jaruzelskiego. Nie chcę kraju którego przywódcy prowadzą taką politykę zagraniczną która praktycznie zniecheca do nas nawet naszych najbardziej cierpliwych i wyrozumiałych przyjaciół. Nie chcę kraju w którym premier wraz z ministrami zastanawia się czy założyć komuś podejrzanemu kajdanki czy nie i czy pokazać to w telewizji. Nie chcę kraju w którym ludzie wykształceni oraz majętni są z gruntu podejrzani jako klasa i jako tacy traktowani jako element niepewny i godny co najwyzej zainteresowania prokuratorskiego. Nie chcę kraju w którym szarga się jego najwyższe autorytety i próbuje sprowadzić je do wyimaginowanej roli agentów bezpieki. Tacy ludzie jak Bartoszewski czy Wałęsa to skarby narodowe i nie wolno ich zwłaszcza z wysokości urzędu opluwać czy ich zdania ignorować. Nie chcę kraju w którym polityka doraźnych interesów patyjnych dopuszcza do rzadzenia takie kreatury jak Lepper czy Giertych. Nie chcę kraju w którym mozna bezkarnie kogoś niewinnego podsłuchiwać, nagrywać czy prowadzić jego policyjną inwigilację. Nie chcę kraju w którym zaprzepaszcza się szansę na ekstradycję domniemanego zleceniodawcy morderstwa generała policji dyletanckim ministerialnym wnioskiem który wręcz wyśmiewa amerykański sędzia. Nie chcę kraju który z jednej strony zaprzepaszcza szansę na organizację EURO 2012 a z drugiej funduje jednemu z ministrów dworzec w małej miejscowosci w pół drogi między Warszawą a Krakowem Nie chcę kraju którego prezydent na konferencj prasowej w Londynie obrzuca cięzko pracujących tam na byt swych rodzin rodaków mianem nieudaczników Nie chcę kraju którego premier wyznacza mi i mnie podobnym miejsce w szeregu ZOMO, wyzywa mnie od szatanów, wykształciuchów a wolne gazety i telewizje które śledzę, maniakalnie widzi w jakimś wyimaginowanym układzie, który czasem nazywa szara siecią. Chcę żyć w NORMALNYM kraju, dumnym ze swej historii, także tej najnowszej i podążającym wraz z przyjaciółmi z Europy ku lepszej przyszłości - bez grzebania w trupach , kleskach, krzywdach, agentach i przegranych wojnach. Kurwa - czemu im te moje pragnienia tak przeszkadzają ?

Gość kafeteriomanka
Jak to kto zaglosuje- sprzedawcy pomidorów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość nie muszę PiSać
1. Ponoć kKto pyta nie błądzi. Przynajmniej nie uważa się za nieomylnego ;) 2. Niemcy i Rosja to nasi "najbadziej cierpliwi i wyrozumiali przyjaciele ?" Historia magistra vitae est 3. Nie powinni sie zastanawiać. Powinni zakładac bez telewizji. Pytanie, co na to karmiąca się idiotycznymi sensacjami ... telewizja i media. Wszędobylscy papparazzi 4. .. Wybacz, już za późno i nie odpiszę, ale dziękuję "Trawniku,,"za chęć odpisania. Obiecuje Cię nie "deptac" i może kiedyś jeszcze tu trafię :) Dobrej nocy :)

Gość aderatos
ja na nikogo juz nie glosuje. I tak bedzie do kitu jak zawsze ;)

Do Wielbiciela. Nie jestem entuzjastą Wałęsy. To prosty człowiek, ale o wielkiej intuicji i zdolności znalezienia się we właściwym miejscu i o właściwym czasie i wykorzystania tego. Teksty o bolku rozpowszechniane przez odtraconych pretotian - w tym Kaczyńskich oraz zazdrosnych że pozostali w cieniu byłych towrzyszy broni, mozna między bajki włożyć. Zapewniam że gdyby były na rzekomą współpracę Wałęsy z SB mocne dowody to już psy gończe Ziobry by je odnalazły i na światło dzienne powyciągały. Niestety jego prezydentura, zapewne po części za sprawą liżących mu wówczas tyłek Kaczyńskich była nieciekawa i konfliktowa. Co przypłacił zresztą utratą urzędu na rzecz Kwacha. Niemniej Wałęsa po śmierci papieża to jedyny Polak którego rozpoznaje się w każdym kraju i to w sensie pozystywnych skojarzeń. Gdziekolwiek nie byłem czy w Europie czy w Brazylii, na Kubie, czy w Azji a nawet w Afryce po pierwszym pytaniu tubylca Where are you from? Na hasło Poland otrzymasz promienny uśmiech i odpowiedź - WALESA. Jak to kiedyś trafnie określił Olechowski - Wałęsa to nasza coca-cola, którą każdy zna i kojarzy z Polską. Tak, to nasz skarb narodowy i póki co innego nie mamy.

Gość PO to przeciez AWS
na tych dziadów nigdy nie zagłosuje