Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POLKA 56

Kto zagłosuje jeszcze raz na PIS????

Polecane posty

Gość stosunkowo dobry
ogolnie tu jest beton. Żadne argumenty i tak nie trafiają. w Polsce tak jest niestety ze sie wszystko neguje, cokolwiek ktos cos zrobi czy dobrze czy zle to wszyscy atakuja tak ze nic nie da sie zrobic:( Ciesze sie ze tyle osob wyjechalo do UK bo przynajmniej zobacza jak moze wygladac zycie i zwyczaje miedzyludzkie w panstwie w ktorym nie bylo komunizmu i takich wrednej postkomunistycznej mentalnosci

stosunkowo dobry---> SLD możesz sobie krytykować, ja popieram PO i jestem przeciwna koalicji tych dwóch partii (Tusk zresztą też).

Gość bernadettta
cieszysz sie? ale to tu jest ich ojczyzna prezydent prosi, zeby wracali a ty sie cieszysz?

Gość stosunkowo dobry
bernadetta nie badz obludna - nie obrazilem prezydenta ani rzadu. Życze Ci wyjazdu do UK ;) abys zobaczyła ze mozna wyzbyc sie obludy, abys zobaczyla kraj gdzie nie ma klik a gospodarka nie jest zarazona tzw szefami firm z rodowodem peerelowskim, ktorzy łamia prawa pracowników.Wszystkim Wam tego życze. Do nastepnego spotkania na tym szanownym heh forum ;)

Gość bernadettta
tak jak sadzilam. zwial.

Gość stosunkowo dobry
nic nie rozumiesz bernadetta, nie rozumiesz ze 2 lata rzadów pis nie sa przyczyna stanu naszej rzeczywistosci. Nie rozumiesz ze pis chce to zmienic i nie wiesz jeszcze jakie sa uklady w tym postpeerelowskim kraju. Prezydent ale Wroclawia prosi o powrot rodakow - do Wroclawia, ktory ma taka strategie marketingowa ;) , Kaczynski wie ze to dobrze ze wyjezdzaja z powodow ktore wyzej wymienilem - tak mysle. Wielu z nich wroci - jest z tego wiele korzysci i nauki. No tym razem juz koncze i pozdrawiam wszystkich (także tych zlosliwych) ;) !

Gość bernadettta
a ja ci zycze zebys zostal i docenial to, co mamy tu.

Gość antekkk
kolego niedobry - zarzucasz innym że "beton" a to do ciebie zakuty łbie nic nie trafia - jak Kaczor oszukuje ludzi, to dla ciebie w porzo zakłamany "ekonomisto"? Myslisz, że po co Kaczor opowiadał o 3 mln mieszkań itp bajeczki? Bo jest pełno kretynów, którzy wierzą w takie bzdury. I to są niestety, wielbiciele PiS. Jak by nie wierzyli to by nie kłamał bo po co. A jeśli chodzi o UW w rządzi PIS to akurat reforme podatków zablokował Kwaszek. Jeśli zaś gadasz ciągle o niechęci do komuchów to już ci mówiłem - w PiSie znajdziesz ich niemało. I dlatego PiS nie chce np. całkowitej jawności akt SB. To tak żebyś lepiej wiedział, kogo uwielbiasz.

Gość antekkk
w rządzie z AWS mialo byc

Gość bernadettta
on juz poszedl -sie doksztalcac liznie teraz pare hasel i jutro wystapi jako prawnik specjalista i moze nawet dojdzie do tego, dlaczego "apropo" bylo bledne

Gość pitt bull
SAM JESTES ZAKUTY LEB POJEBIE JEDEN Z WIOSKI NA KASZUBACH. GOWNO WIESZ BO SIEDZISZ NA FORUM CALE TYGODNIE

Gość anelka 85
w pis nie ma komunistow. sa w uw za to. Sp Kuron albo Michnik to sa tak naprawde komunisci bo sie z nimi zbratali i dzialali na ich korzysc

Gość anelka 85
widze ze tu sie obgaduje za plecami osoby, ktore wychodza z forum...Nieladnie tak.

Gość anelko
Jak to w PiS nie ma komunistów? A Wasserman, Kryże, Jasiński?

Gość sm
Oni sa komunistami? Udowodnij to

Gość ________antykomuch________
A oba Kaczyńskie to co? Nie komuchy? Kto im dał wykształcenie? Przecież nikt inny niż komuchy. Te wszelkie teraźniejsze działania jakie robią są tylko pod publiczkę. Żadnego komucha nie wsadzili do pierdla

Gość gdfgf
Ja. glosowalam wczesniej,zaglosuje i teraz.za "innych"bedzie jeszcze gorzej wiec z dwojga zlego...

Gość sm
do antykomuch. No a jak mieli zdobyc wyksztalcenie? Nie rzucaj slow na wiatr bo t o zwykle pomowienie

Gość sm
antykomuch chca wsadzic - scigaja Stoklose, Blide scigali ale sie zajebala mafiosa jedna, innym tez sie dobieraja do skory ale to nie tak latwo. Komuchy rzadzily zbyt dlugo i wiedzieli ze trzeba sie zabezpieczyc.

Bardzo interesuje się polityką , zaszczepiłam to swojej córce , która studiuje politologię , uważam , choć jestem wielką przeciwniczką PIS , głosowałam na platformę , że nie do konca winą PIS , jest sytuacja kraju , ale po części mocnej opozycji , po cześci głupich koalicjantów , a po części zadufania rządzących

Gość Karenina
WSzystko jest rzeczywiście dość złożone. Ja głosowałam na PO i dalej będę. A kto głosował? Nie chcę nikogo obrażać, ale mniej wykształcony elektorat.....lub bardzo tradyjny, bardziej zakorzeniony w strukturze "należy mi się", ci co okradają państwo biorąć fałszywe renty, zamiast pracować..etc.

Gość Karenina
...przedmówca ma rację, tak naprawdę to dopiero się zmieni w Polsce za x lat, kiedy to wrócą Ci co wyjechali. Wrócą z pieniędzmi i będę w Polsce inwestować. Tak jak Irlandczycy wracali z Ameryki.....

Gość Tom 30
No na pewno nie wykształciuchy;)

Gość stosunkowo dobry
I znów klasa robotnicza (jak dzisiaj) bedzie szefostwem firm

Gość o właśnie
" Katis stosunkowo dobry---> SLD możesz sobie krytykować, ja popieram PO i jestem przeciwna koalicji tych dwóch partii (Tusk zresztą też). " Racja. Po stokroć racja !!! Tak samo było po poprzednich wyborach. Lecz ogłupiano naród wmawiając mu, że PiS nie chciał koalicji z PO :P

Gość och Anno K.
"A kto głosował [ na PiS] ? > Nie chcę nikogo obrażać, ale mniej wykształcony elektorat..... Obrażać tym możesz co najwyżej ... siebie. No ale może ty oceniasz człowieka tylko po wykształceniu ? Ja nie ... Za to istotne jest, kto głosował na ... Tuska :) Oto kilka przykładów:Zakład Karny w Wadowicach: Tusk 84,62%; Kaczyński 1,05%; Zakład Karny nr 1 w Strzelcach Opolskich: Tusk 71,94%; Kaczyński 1,77%; Zakład Karny nr 2 w Strzelcach Opolskich: Tusk 85,00%; Kaczyński 3,08%; Zakład Karny w Krakowie: Tusk 87,04%; Kaczyński 1,39%; Zakład Karny we Wronkach: Tusk 80,28%; Kaczyński 2,78%; Zakład Karny w Nowym Wiśniczu: Tusk 84,40%; Kaczyński 1,20%; itd.

Gość bronek987
haha:D ale elektorat:D