Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Smieska 1985

jaki kolor wloskow sobie zrobic??

Polecane posty

chcialabym cos zmienic z moim kolorem wlosow,naturaknie jestem szatynka,mam zielone oczy i jasna karnacje,jak byscie proponowaly kolor??doradzccie

Gość aniuszka.....
proponuje Ci kolor miedziany, wisniowy lub taki plomiennie rudy-przy zielonych oczach wygladaloby to slicznie :)

hmm mialam kiedy kolor wisniowy ale dosc szybko sie zmyl i stal sie wyblakly i taki dziwny..... myslalam o blond slonecznych pasemkach pasowaloby mi??

Gość aniuszka.....
jezeli nie chcesz nic w rydych i miedzianych kolorach a o tym blond mowisz, to istotne jest jakeigo koloru masz rzesy i brwi, cera jasna wiec pasuje.

Gość przegrananastarcietotalnie
jasny brąz ; ) napewno nie żadne rude ani wiśniowe hehe

Gość aniuszka.....
brazy postarzaja i sprawiaja ze twarz wyglada na zmeczona, ale jak komus pasuje to ok;)

no brwi i rzesy mam czarne..... hmm jasny braz tez mialam ale nie podobal mis ie dosc szybko zmienial sie od slonca na rudy.... ale wybrzydzam co??:D

Gość aniuszka.....
jak masz czarne to z calymi na blod nie bedzie to chyba super wygladac, zrob sobie te delikatne pasemka, wtedy sama ocenisz, jezeli jednak masz duzo ciemniejsze wlosy od tych jakie chcesz zrobic pasemka, to licz sie z tym ze efekt moze Cie zaskoczyc i nie bardzo spodobac......

Gość aniuszka.....
mysle ze ten blond to nie jest zly pomysl-mowie tak po obejrzeniu foto :)

No w sumie faktycznie, blond mógłby Ci całkiem dobrze pasować. Tylko zastanawiam się, w jakim odcieniu. Chyba bardziej taki odcień szampana, aniżeli np. złoty, czy miodowy.

Gość aniuszka.....
tez szampanski blond obstawiam :)

Gość aniuszka.....
czarne to moj ulubiony kolor wlsow (samam takie mam) ale licz sie z tym ze nie kazdemu pasuje a poza tym trudno odejsc od tego koloru jak Ci nie podpasuje-dekoloryzatroy i te sprawy to zabojstwo dla wlosow.

no tez mi sie bardzo podobaja czarne wloski.....ryzk fizyk ale w sumie mam ciemne wloski wiec na pewno na blond calosc sie nigdy nei zdecyduje ze wzgledu na odrosty... ahh te czarne mnie cos \"pocigaja\"\"doradz aniuszka beda pasowac??

Gość aniuszka.....
jak masz ciemna oprawe oczu, to czemu nie, jezeli uzywasz czarnej maskary to tyb bardziej, ze zdjecia widze ze nie masz typu urody do ktorego by caly blond pasowal co sama wiesz..... jezeli lubisz intensywne kolory w makijazu np cienie itd, to jak najbardziej. Fioletowa czern lub granatowa to fajne kolorki :)

Gość aniuszka.....
ja mam np bardzo jasna cere, ciemnobroazowe oczy czarne rzesy i brwi, kiedys experymentowalam z kolorami: brazy, wisnie, ale jednak czern najlepiej pasuje mi i takie mam kilka lat, a to ze mam jasna cere sprawia ze wygladam szlachetnie ;) naturalny kolor wlosow mam taki jak Ty

no ja lubie mocno podkreslac oczka czarny tusz i czarne kreski na powiekach to u mnie podstawa:)) na tym zdjeciu bylam opalona a zauwaz ze mam jasna karnacje raczej....kurcze ale chyba sie zdecyduje na te czarne:)) najwyzej bede naginac samoopalacz bo solarium niezdrowe:D dzieki serdecznei za rady:) buzki

Gość aniuszka.....
ale sie rozpisalam,hehe... widze tez na focie ze masz dosc szeroka szczeke-ciemne wlsoy ładnie "modeluja" taka buzie-wiem bo mam podobnie :)

Gość aniuszka.....
wyslalam jak chcesz :P

Aniuszka chcialam zobaczyc jak wygladasz w czarnych wloskch:) Pasuja Ci,ale Ty mowisz ze masz jasna karnacje??na zdjatku masz raczej ciemna:) chyba ze to opalenizna....:)) chyba sie zdecyduje na czarny:)) jeszcze raz dzieki za rady:) buzki

Gość aniuszka.....
opalenizla lub swiatlo-teraz mam trupi kolorek, zreszta jak zawsze gdy nie opalam sie :)