Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam byłej kochanki mojego

szukam byłek kochanki mojego

Polecane posty

Gość fiu fiu la la
to po co jej szukasz? moze jej juz przeszlo, nie warto w tym grzebac. takie sprawy naprawia czas

Gość szukał byłej kochanki mojego
nie jestem naiwna ,pewnie ze nie wierze chociaż z drugiej strony niestety baby czyli my interpretujemy słowa facetów po swojemu więc jakas cząstka mnie mu wierzy ,że u tej pani mogła wystapic nadinterpretacja

Gość white lily
znajdz sobie innego przydupasa

fiu fiu z ciekawości ale moze faktycznie dam sobie spokój ,zakładając ten topik czułam taka potrzebe ale pomału mi przechodzi,ale mogłam sobie z tob ai innymi pogadac i poznac opinie ludzi z boku na takie sytuacje

white -narazie jest mi dobrze z tym przydupasem i nie mam zamiaru go zmieniac ,jak mi sie zachce zmian to dam ci znac

Gość fiu fiu la la
wiesz co, a swoja droga moze ta kobieta naprawde potrzebowala pomocy? to zrozumiale, ze jestes na nia wsciekla, ale spruboj na to spojrzec z innej strony. ja mysle, ze cale zlo, ktore robimy innym ludziom zawsze wraca, w takiej lub innej postaci. szkoda, ze nie mialas okazji z nia porozmawiac...

wiesz że chciałam,ale tylko na gg albo tu na kafe ,w realu nie chciałam,bo ją znami wiem że potrafi byc nieobliczalna i faktycznie mogła mnie zniszczyc ale ona chciała tylko osobiście a na to się nie zgodziłam

groszek ,ale nie można tez ciagle nie wierzyc ,bo wtedy jeżeli ktos mówi prawde a my myslimy że kłamie i go zostawiamy to ta jedyna prawdziwa miłośc może przejśc nam koło nosa

Gość fiu fiu la la
lepiej przemysl sobie ta sytuacje i jakos sie zabezpiecz, zeby z toba nie bylo tak samo. najlepiej sie nie angazuj uczuciowo, to brutalne, ale to moze ci kiedys zycie uratowac. z doswiadczenia wie, ze tacy mezczyźni nie maja zadnych skrupulów kiedy kobieta zaczyna ich nudzic. i to ze znacie sie 3 lata nie ma zadnego znaczenia..

wiem ,zasada ograniczonego zaufania...stosuje i on o tym wie i jak mu to powiedziałam był oburzony...ale wie że w każdej chwili moge zniknąć z jego zycia i stara się bardzo oj bardzo żeby tak sie nie stało,a ja nie narzekam

Gość fiu fiu la la
ja tez juz nigdy nie zaufam. zniszcyl cale dobro, ktore we mnie bylo.

fiu fiu może to jednak ty? bo wiesz w jednym z sms-ów było cos podobnego...

kurcze dziewczyny no nie przesadzajcie ,widac to nie był ten głowa do góry ,mysle że jacys normalni są na tym swiecie

Gość fiu fiu la la
nie, raczej nie. ja osobiscie nie znam nowej mojego exa. wiem tylko, ze jest brunetka i ma dlugie wlosy i srebrne auto. to ty?

nie to nie ja,całkowite przeciwieństwo

Gość do autorki topiku*
w tym wszystkim walczysz Ty.... moim zdaniem rozmowa z partnerem jest jedynym wyjściem...to On powinien zakończyć ten "związek" z poprzednią. Być może nie wyjaśnił jej czegoś, byc może oszukał w swoich uczuciach. kobieta może się załamała. Faceci niestety nie bardzo pojmuja odpowiedzialnośc za swoje słowa ot tak wypowiadane...aby zdobyc. kobiety w to wierzą, może ona uwierzyła???.

rozmawiał przeprosił ,wyjasnił i efekt jest jaki jest natrętne sms-y ,szantaż itp....

Gość a ja mysle że najbardziej boli
i co nuikt juz nic nie doda

Gość szukam byłej kochanki
sms-y sa nadal a teraz od paru dni ta idiotka wypisuje do mnie -chyba pójde na po;licje ,bo pomału mam tego dosyc .stara głupia baba i tyle