Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde kurde kurrde

Mam sie spotkac,za kilka godzin z wirtualnym PRZYJACIELEM-BOJE SIE i..

Polecane posty

Gość tez poznalam faceta w necie
marykey@o2.pl

Gość kurde kurde kurrde
MARYKEY zobacz na emaila:P

Gość Metaluszek666
Mam jakieś 16 lat skończone :). A co do kurde kurde kurde - bo przecież to o niej powinnyśmy dyskutować - proponuje też użyć pięknych perfum. To na nich działa. Na koniec, jeśli to przeordzi się w randkę i spodoba Ciu się, to zdobądź się na odwagę i delikatnie pocałuj go w policzek i przytrymaj - to na nich też działa - moja sekretna taktyka :P

Gość stokri
kurde kurde ami wyslesz?? Ja ci tez moge wyslac swoje tylko podaj maila moj to gosienka83@gmail.com

Gość OOLCIAAAA
do kurde kurde kurde ktoś na takim jednym forum napisał o piegach ::: piegi sa moja zmora od kilku ładnych lat czytam artykuły na ten temat ale to lanie wody niby suchy lód lasery i inne pierdoły nawet kiedys zadzwoniłam do samego Mackowiaka który jest w Polsce całym szefuniem Dermatologii i tez powiedział ze tego sie twrale nie usunie ale mam kilka rad z których awrto skorzystac bo u mnie dzieki temu piegi gina 1)nie opalac twarzy!!! gdy sie opalamy bluzka na całą twarz gdy idziemy przez ulice jaks ta głowe trzeba starac sie odwracac od tego słonca jednak gdy ciało sie opali dziwnie to wyglada ze twarz jets taka biała wiec twarz smaruje samoopalaczem latem (polecam taki zółty firmy Inter Fragrances ok 12 zł , lub Eveline ok 11zł) 2) raz na tydzien robic peeling na twarz szorowac te piegi troche lubie to robic akurat 3)w dni słoneczne smarowac sie krmem z filterem (np Lirene ok 20 zł taka tubka wystarcza spokojnie na 2 lata ) 4) to jest najdrozsze krem wybielajacy oststnio miałąm D4 kosztuje około 120 zł ale wystarcza mi na tyle co jest data awaznosci około 2 lata 5) to jest najwazniejsze a mianowicie makijaz mam skóre typowo polska nie jest to niestety ciemna karnacja wydałąm majatek na pudry az onalazłam te skraby a sa nimi : LA rosche posay Unificate kolor 11 ok 78zł ale codziennie go stosuje na nos policzki skronie i brode i mam go juz 1,5 roku super wydajny jest (tylko w aptekach), Loral true match kolor W3 w sklepie 49 złoty niestety ale jak ktos ma dostep do takich przywozonych z zagranicy to ok 30 złotych (super kryje ale szybko dosc schodzi od miesiaca go dopiero stosuje ) , oraz puder w kamieniu NEL kolor 5 opalony ten super kryje i kosztuje tylko 6 złotych ale jest super kolor taki akurat Ale sie rozpisałam szkoda ze mi kiedys takich wskazuwek nikt nie udzielił ale powinnysmy sie wymieniac doswiadczeniami dzikei tym metodom mam bardzo jasniutkie piegi ale nie jest ich mało planuje isc jeszcze na mikrodermablazje ale jeszcze to rozwazam jak spróbuje na pewno podziele sie wrazeniami piszcie na email pozdrawiam

ja 1wsza bym nie pocalowala (cmoknela) faceta...to On ma zrobic TEN krok:P niech nie widzi,ze mi na Nim a ztak bardzo zalezy.... kurdeeeeeeeeee i jak,gotowa juz jetses?:P Chyba nie bo ciagle z Nami tutaj siedzisz:):) ja tez ide wnet na rande vouz ale to z moim \"debilusiem\" wiec to juz nie takie rande vouz jak na 1wszych spotkaniach:)

Gość kurde kurde kurrde
Metaluszek FANTASTYCZNA JESTES:D masz w sobie to COS zdecydowanie!!

Gość tez poznalam faceta w necie
bibelotka mi też prześlij :) Kurde.... -> :) daj spokój...jak ja sie spodobałam facetowi,to Ty sie na pewno spodobasz:) a piegi mają w sobie dużo uroku :) wiem,bo mój facet je ma :D będzie dobrze,głowa do góry :) poznałaś go juz trochę - polubiłaś...stwierdziłaś,że jest na tle wartosciowym człowiekiem,że warto go poznać... Wartościowi ludzie nie rezygnują ze znajomości z powodu krostek czy piegów... :)

Gość kurde kurde kurrde
podaj emaila metaszek wysle moje potworki:P

Gość Metaluszek666
meanfactieux@op.pl - ja interesuje się fotografią więc surowo oceniam zdjęcia. Ale jestem pewna że jesteś ładna :). Możesz liczyć na moją obiektywną ocenę. Głowa do góry! Pamiętaj - oczy oczy oczy! I nie śmiej się za dużo. Bo pomyśli że jesteś tępa - troche drastycznie napisane. A, i dziękuję za wszystkie pozytuywne opinie :)!!

Gość loooooooooooo
ej Ty, kurde, kurd.... miałas byc juz od 16 na randce i co ,nie jestes????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość kurde kurde kurrde
poszly fotki :)psrawdz

Gość kurde kurde kurrde
ej wychodze o 18.15 wiec mnie nie straszcie:(

Gość kurde kurde kurrde
tak sie zajelam rozmowa z wami ze zapomnialam pic wino i wytrzezwialam :D i jak ja teraz pojde????

Gość szafrika poboczna obserwatorka
bibelotka, bardzo mi sie podobasz. ja bym na twoim miejscu sie tak mocno nie malowala bo masz bardzo wyraziste rysy. ale bez watpienia jestes super atrakcyjna maluszek - jestes dla mnie jeszcze dzieckiem ale ladnym pozdrawiam was

Gość stokri
ehmmmm moze to lepiej ze wytrzezwiaals;)

szafrika poboczna obserwatorka - ale ja lubie sie malowac:P:P a na wieczor to musi byc \"ciezki\" make-up:) kurde bede z Toba na tej randce...duchowo ale jednak:):):) Tylko nie mow do Niego z bliska bo wyczuje %% ;/ ja juz sie z Wami powolutku zegnam .. nie chce ale musze:/ Kurde jeszcze raz zycze Ci powodzenia 🌼 😘 do zaklikania kobietki :D

Gość kurde kurde kurrde
no wytrzezwialam ale na kacu mam isc;) ? jak to tak? hm..

Gość kurde kurde kurrde
BIBLIOTECZKA DZIEKI ,JESTES ZLOTA !! coraz bardziej sie stresuje bo CZAS sie zbliza brrrrrrrrr... po fakcie zjawie sie i opisze jak bylo :) mam nadzieje ze nie uzna mie za najwieksza porazke jaka widzial;)

Gość kurde kurde kurrde
odezwe sie napewno!! :)

Gość kurde kurde kurrde
ej ale ja jeszcze nie wyszlam,gdziescie sa wszyscy?? :O

Gość emilly21
na 18 byłaś umówiona nie?

Gość kurde kurde kurrde
nie na 18!! wychodze o 18.15 !! jeszcze mam czas:( chyba mnie zczysci z nerwow:D albo to wino bylo stare:D