fajna madchen 1 Napisano Sierpień 27, 2007 a czy mozg sie traci z chwila otwarcia geby przez niektorych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mloda321 Napisano Sierpień 27, 2007 nie,ja tam robie i nic sie nie dzieje :P dziewczyno w ogole wiesz jaka droga dochodzi do zaplodnienia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adzia88 0 Napisano Sierpień 27, 2007 wiem dobrze... ale zawsze po mam panike czy nie jestem w ciazy.... ale dzieki chociaz za 1 madra odpowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
danse macabre 0 Napisano Sierpień 27, 2007 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tronika Napisano Sierpień 27, 2007 spokojnie, na pewno nie:) ale poczytaj troche:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Carinio 0 Napisano Sierpień 27, 2007 Oj dziecko dziecko,cale szczescie ze koniec wakacji sie zbliza a tepym pannicom seks tylko w glowie. :O A potem dzieci rodza dzieci. :O Nie,zaszlas i niema mozliwosci bys mogla byc ciaze.Plemniki nie mają nog i nie przechodzą przz droge pokarmową do macicy. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sunset21 Napisano Sierpień 27, 2007 heheh dobre, jeszcze tego nie slyszalam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Sierpień 27, 2007 no chyba że posiadasz jako jedyna kobieta na świecie macicę w żołądku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Whispers 0 Napisano Sierpień 27, 2007 tak, zajdziesz w ciaze.. chyba kurwa w pozamaciczna :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meaaa 0 Napisano Sierpień 27, 2007 daję wam jeszcze tydzień!!! potem do szkoły!!!! i uczyć się a nie przesiadywać przed kompem i o pierdołach myśleć!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adzia88 0 Napisano Sierpień 27, 2007 Dziekuej bardzo za wszystkie odpowiedzi i pozdrawiam chociaz niektore byly troche zlosliwe ale dzieki przynajmniej jestem spokojna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to oczywiste Napisano Sierpień 27, 2007 możesz, nawet w dwoch jednocześnie ;-) nie wiesz, że to nibezpieczne??? Z takiego lodowegho związku to mogą nawet narodzić się kaczki -bliźniaczki ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meaaa 0 Napisano Sierpień 27, 2007 ostrożnie z tymi kaczkami :D wiesz.... wszystko jest monitorowane :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Whispers 0 Napisano Sierpień 27, 2007 :D :D :D przynajmniej sie dowiedzialam skad sie wzieli Kaczynscy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość japierdole Napisano Sierpień 27, 2007 co za debil mysli ze po zrobieniu loda.debil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lady F Napisano Sierpień 28, 2007 ... =_=' rany boskie.... bez komentarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach