Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozwód a opieka nad dzieckiem.

rozwód a opieka nad dzieckiem.

Polecane posty

Gość rozwód a opieka nad dzieckiem.

Mam pyanko do wszzystkich,którzy potrafią powiedziec cos na ten temat. Kiedy opieka nad dzieckiem jest przyznawana ojcu?jesli ja mam dziecko,ktore ze mna jest zameldowane od zawsze a ojciec zawsze mial meldunek pod innym adresem,{mimi,ze jestesmy jeszcze malzenstwem(ale rozstalismy sie)}.On chce walczyc o dziecko i podac rozwod z mojej winy.Ale to ja jestem silniej z dzieckiem związana emocjonalnie,to ja jestem z nim w czasie choroby,dziecko jest zadbane,nic mu nie brakuje.Czy sad zazwyczaj przyznaje matce opieke nad dzieckiem.dodam,ze Nie jestem ani jakas chora ani alkoholikiem,ani narkomanem,wiec chyba mi przysluguje prawo do opieki nad dzieckiem.jak myslicie

Gość dobry adwokat
i przegrałaś sprawę jeżeli udowodnia , że maja lepsze warunki do zapewnienia bytu dziecku, chodzi o mieszkanie i zarobki....ale rzadko sie zdaza by facet wygrał , wszyscy wiedza że 80% sądzących to kobiety :P

Gość mjtvbrf
jestem prawnikiem i osoba rozwiedziona - najczęściej opieke dostaje matka a w zasadzie zawsze!! Ale tata też ma władze rodzicielska i ustalone wizyty - moja rada dogadac sie - wiem z autopsij że da się