Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zołzowata

czy to jest wada czy zaleta?

Polecane posty

Gość Tvez
A ja czekam, zeby poderwac jakas dziewczyne :P

pewnie, ze warto:P Jak będziecie miały czterdzieści, to możecie zacząć marudzić:D

Gość Tvez
Na razie nie mam zadnej na oku :P

a przestancie, ja juz marudze;P zolza nie masz czasem chwil zwatpienia? bo ja np mam wrazenie, ze nikogo nie pokocham:O moi znajomi chyba patrza na mnie jak na dziwaka troche, przynajmniej kiedys patrzyli czesciej teraz trche wyluzowali.ale koniec juz.

Ojj zimno:( A tu by się z pieskami przydało wyjść...:o Ja się delektuję sałatką grecką, którą zrobiłam o kilka godzin za późno. Mój biedny żołądek:D

oo slatka grecja to jest to;) tez bardzo lubie. ja wlansie musze sobie zrobic jakas przerwe od jedzena bo wpycham w siebie wszystko co mi wpadnie w rece ;) dobra chyba ide spac bo zaczynam miec przytlaczajce mysli ;)

Hehe, czyli nie tylko ja się na noc objadam?:D Yyy...ja nie zasnę:( Dopiero ok. 1.00 padnę:D)

Na pewno każda kobieta ma szanse na poznanie tego jedynego mężczyzny. Nawet bujająca w obłokach marzycielka i idealistka. Ja taka jestem i udało się, a nawet nie musiałam się starać. po prostu los umieścił nas w tym samym miejscu o tej samej porze ;)

Najlepsza perspektywa -> Noo, to daje jakąś nadzieję:D posiadaczka, ja teraz się oczyszczę wodą:D