Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
kotusdf

Leniwa elza

Polecane posty

Nawet brat był na 30sce. 

A ...enka obcieta nożyczkami chamsko

I jakaś taka pogarbiona 

I chyba alkohol się lał bo plamy na dekolcie 

14 minut temu, kotusdf napisał:

Nawet brat był na 30sce. 

I jakaś taka pogarbiona 

Ogólnie to już chyba 4 raz wątek poleciał...

No gruba impreza - po liczbie kieliszków i łyżek już wiadomo ile osób tam było: ona, Loro, jej brat i bratowa. Grubo.

51 minut temu, kotusdf napisał:

Nawet brat był na 30sce. 

I jakaś taka pogarbiona 

...enka za mała, na 5 zdjęciu 🍎 jej wypływa, i jak widać przytyło jej się,ale na siłę wciska się Elza w ...enkę 🙈 Po drugie 30tka a ona zrobiła się  taka zszarzała, zbrzydła generalnie...

• Thanks 1

A zaproszenia miesiąc ponoć szykowała xd Zeby "wysłać" do lolo.

• Like 1

No pozować to ona nie umie. Zawsze powyginana jak paragraf. Zniszczyła najładniejszą su.kienkę, jaką ma w szafie i przerobiła na wulgarną halkę dla siebie i kieckę dla rozdarciucha 

• Thanks 1

11 minut temu, MaGo2 napisał:

No pozować to ona nie umie. Zawsze powyginana jak paragraf. Zniszczyła najładniejszą su.kienkę, jaką ma w szafie i przerobiła na wulgarną halkę dla siebie i kieckę dla rozdarciucha 

Młoda ma ...enkę z jej tiulu? Nawet nie zwróciłam na to uwagi. 

15 minut temu, Kasja78 napisał:

A zaproszenia miesiąc ponoć szykowała xd Zeby "wysłać" do lolo.

Może tak rzadko ze sobą rozmawiają, że musiała mu wysłać zaproszenie xD

• Haha 1

Dramat. Takiej urodzinowej porażki to nawet ja się nie spodziewałam. Kompletnie nie umie dobrać ...enki do sylwetki. Szerokie ramiona, widać że jej się przytyło bo ulewa jej się pod pachami, a ona nadal ciśnie się w ...enkę elzy, którą totalnie ją zniekształca i upupia. Ma tyle wolnego czasu, spokojnie mogłaby popracować nad sylwetką. Wygląda kiczowato, zupełnie bez gustu. 

Dekoracje to kolejna tandeta. Kolory jak mała syrenka, powycinane kokardki- jak na urodziny dziecka, a nie 30.letniej kobiety. Ewidentnie za szybko weszła w rolę dorosłej i ma nieprzepracowane emocje. 

Niedojrzała emocjonalnie dziewczyna. 

• Like 3

31 minut temu, Rielka napisał:

Dramat. Takiej urodzinowej porażki to nawet ja się nie spodziewałam. Kompletnie nie umie dobrać ...enki do sylwetki. Szerokie ramiona, widać że jej się przytyło bo ulewa jej się pod pachami, a ona nadal ciśnie się w ...enkę elzy, którą totalnie ją zniekształca i upupia. Ma tyle wolnego czasu, spokojnie mogłaby popracować nad sylwetką. Wygląda kiczowato, zupełnie bez gustu. 

Dekoracje to kolejna tandeta. Kolory jak mała syrenka, powycinane kokardki- jak na urodziny dziecka, a nie 30.letniej kobiety. Ewidentnie za szybko weszła w rolę dorosłej i ma nieprzepracowane emocje. 

Gdyby nie ta 30 z balonów to bym mogła spokojnie powiedzieć, że to dekoracje na urodziny jej córki. 

Przytyć się jej mogło, jak każdemu, ale czy ona nie widzi, że ta ...enka się aż w nią wżyna? Wystarczyło zmienić ...enkę na inną albo jakiś szal narzucić, już nawet bez tego odchudzania.

Edytowano przez piekielneoczy
  • Like 1
  • Thanks 1

Jezu widać, że ta ...enka jest po prostu obcięta nożyczkami. Nie dość, że krzywo to jeszcze wystają nitki, bo materiał się pruje xD Zdolności krawieckie na poziomie 8-latki... 

• Like 1
  • Thanks 1

4 godziny temu, Rielka napisał:

tłumaczyła się ostatnio w filmie że to wszystko przez to że szybko miała syna i nie miała czasu na bycie dzieckiem. 
ale kto jej kazał pić wódkę i malować serce na czole? 

• Like 1

8 minut temu, JoloOo napisał:

Jezu widać, że ta ...enka jest po prostu obcięta nożyczkami. Nie dość, że krzywo to jeszcze wystają nitki, bo materiał się pruje xD Zdolności krawieckie na poziomie 8-latki... 

kreacja po kosztach :classic_biggrin: 

ogólnie strasznie wygląda to wszystko co tak planowała od miesięcy :classic_tongue:

20 minut temu, kotusdf napisał:

kreacja po kosztach :classic_biggrin: 

Jest tanio? Jest tanio. Jest dobrze? Jest tanio.

rolka XD kubeczki z jedzonkiem: czyli słodycze, ale też są koreczki, mozzarella z pomidorem, sałatka i jakieś coś z ciastem francuskim, no i flaszeczki 😛 sztuczne świeczki i słomki z kokardkami XD 

32 minuty temu, kotusdf napisał:

rolka XD kubeczki z jedzonkiem: czyli słodycze, ale też są koreczki, mozzarella z pomidorem, sałatka i jakieś coś z ciastem francuskim, no i flaszeczki 😛 sztuczne świeczki i słomki z kokardkami XD 

Prawdę mówiąc to ona opowiadając tak o tych urodzinach przez kilka miesięcy to mogła nie kupować ...etów w aksjon, a odłożyć kasę i zamówić sobie jakiś fajny catering i byłoby wow.

• Like 1

i ona myślała o tym by organizować innym ludziom za hajs urodziny ale ktoś w wieku 30 lat grubo by się zdziwił takim przyjęciem 😄 

• Like 1

24 minuty temu, kotusdf napisał:

i ona myślała o tym by organizować innym ludziom za hajs urodziny ale ktoś w wieku 30 lat grubo by się zdziwił takim przyjęciem 😄 

Bez kitu. Wyobraź sobie, że ją zatrudniasz i ma Ci zorganizować imprezę. Wchodzisz, a tak takie coś... Jak byś zareagowała?

Właśnie zobaczyłam te frykasy i hmm... Ja nie mówię, że trzeba od razu robić nie wiadomo co, ale kurczę, siedzi na tym tik toku i pintreście, to mogła zgapić jakieś proste przekąski, a nie słodycze i koreczki

Toffee, 3x rodzaje żelek, cukierki, krakersy w kubeczkach i koreczki z oliwkami/pomidorkami. Brakuje tylko paluszków w szklance. Jest impreza? Jest. Wypisz idealna dla 5cio latki i dzieciaków z podwórka. 

Jprdl. Aż korci zapytać kto tam był i co sobie pojadł. I czy najedzeni na pewno przyszli.

Mi by było autentycznie WSTYD zapraszać na taką szumną imprezę dorosłych i częstować takim badziewiem.

• Like 2

20 minut temu, Rielka napisał:

Toffee, 3x rodzaje żelek, cukierki, krakersy w kubeczkach i koreczki z oliwkami/pomidorkami. Brakuje tylko paluszków w szklance. Jest impreza? Jest. Wypisz idealna dla 5cio latki i dzieciaków z podwórka. 

Jprdl. Aż korci zapytać kto tam był i co sobie pojadł. I czy najedzeni na pewno przyszli.

Mi by było autentycznie WSTYD zapraszać na taką szumną imprezę dorosłych i częstować takim badziewiem.

Nie no, były tak jakieś ✨złote✨ sztućce. Boje się zapytać po co one były. 

Chyba 5 latki mają lepsze imprezy dla kolegów z podwórka niż ona te 30. 

Jeszcze ta fotka, nie dość, że powyginana jak ja gdy mnie boli rano kręgosłup to ubrała "balową" kieckę i jest boso 🤦🏼‍♀️ mogła chociaż do fotki ubrać jakieś buty.

• Like 1

Jakby przygotowała jakiś ciepły & zimny catering, jak ktoś wyżej wspomniał, to zupełnie inaczej wyglądałaby ta „impreza”. Serio ja nie byłam na żadnych domowych urodzinach osoby dorosłej, żeby nie było jakiegoś ciepłego posiłku. Zawsze jakieś kurczaki w całości w piecu były+pieczone ziemniaki (jak ktoś miał mały budżet) i juz, żeby coś ciepłego było, albo na wynos zamówione jedzenie typu turecka kuchnia.  

Zapadłabym sie pod ziemię serwując żelki i cukierki w kubkach dorosłym ludziom z okazji moich okrągłych urodzin. *face plam* 

Dziewczyny nie przesadzajcie , nie było nas tam i nie wiadomo co było tak naprawdę na stole . stos talerzy tam stoi to chyba nie na chrupki , napewno było coś na ciepło tylko pewnie nie były robione już zdjęcia potem , bo nie ładnie wyglądał już stół pod Instagram 😃

Ja uważam, że ciepłe danie do żaden obowiązek, zresztą zawsze można po prostu zamówić coś na dowóz. Natomiast przekąski czy sałatki to już proste są 

• Like 1

7 godzin temu, Zamowienia1900 napisał:

Dziewczyny nie przesadzajcie , nie było nas tam i nie wiadomo co było tak naprawdę na stole . stos talerzy tam stoi to chyba nie na chrupki , napewno było coś na ciepło tylko pewnie nie były robione już zdjęcia potem , bo nie ładnie wyglądał już stół pod Instagram 😃

No nie wiem, co Julka przygotowywała jakąś imprezę to mówiła, że tylko "apero", a nie normalne posiłki. No i nie talerzy tylko talerzyków deserowych 😉 . 

Poza tym mogła chociażby poprosić w sklepie o przygotowywanie deski serów, podać racelette na ciepło... Brat przyleciał z Polski, a ta podaje cukierki i żelki xD - tak ciężko było coś kupić w cukierni ? Akurat jedzenie we Francji jest spoko, mogłaby się raz wysilić i przygotować/kupić coś bardziej lokalnego...

10 godzin temu, Rielka napisał:

Jakby przygotowała jakiś ciepły & zimny catering, jak ktoś wyżej wspomniał, to zupełnie inaczej wyglądałaby ta „impreza”. Serio ja nie byłam na żadnych domowych urodzinach osoby dorosłej, żeby nie było jakiegoś ciepłego posiłku. Zawsze jakieś kurczaki w całości w piecu były+pieczone ziemniaki (jak ktoś miał mały budżet) i juz, żeby coś ciepłego było, albo na wynos zamówione jedzenie typu turecka kuchnia.  

Zapadłabym sie pod ziemię serwując żelki i cukierki w kubkach dorosłym ludziom z okazji moich okrągłych urodzin. *face plam* 

Już widzę jakby się tłumaczyła że na bank coś w piekarniku... albo matka coś w garnku przyniosła XD

• Like 1

1 godzinę temu, JoloOo napisał:

No nie wiem, co Julka przygotowywała jakąś imprezę to mówiła, że tylko "apero", a nie normalne posiłki. No i nie talerzy tylko talerzyków deserowych 😉 . 

Poza tym mogła chociażby poprosić w sklepie o przygotowywanie deski serów, podać racelette na ciepło... Brat przyleciał z Polski, a ta podaje cukierki i żelki xD - tak ciężko było coś kupić w cukierni ? Akurat jedzenie we Francji jest spoko, mogłaby się raz wysilić i przygotować/kupić coś bardziej lokalnego...

No ja myślę że gdziekolwiek na świecie by nie była są sklepy i można polecieć gotowcami i na prawdę fajnie ugościć ludzi. Dorosłych ludzi. Nawet uciekłam by te swoje biedne domowe pizze. Bo jednak alkohol piją To coś solidnego by się przydało do zjedzenia 

28 minut temu, kotusdf napisał:

No ja myślę że gdziekolwiek na świecie by nie była są sklepy i można polecieć gotowcami i na prawdę fajnie ugościć ludzi. Dorosłych ludzi. Nawet uciekłam by te swoje biedne domowe pizze. Bo jednak alkohol piją To coś solidnego by się przydało do zjedzenia 

No dokładnie. Brat przyleciał z Polski.  Alkohol piją i zagryzają żelką. Wybornie. 

I jak ktoś wyżej napisał, tam były talerzyki deserowe, zapewne do tego tortu. A nie talerze obiadowe.  

No nic, poczekajmy na Vlogaska- już wyczekuję opowieści jak to ciepłe dania weszły na stół później ale już nie chwytała za telefon/ apart bo chciała czas z rodziną spędzić xD

Edytowano przez Rielka

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się