Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
kotusdf

Leniwa elza

Polecane posty

Julka ma dwie koleżanki? I od kiedy koleżanki kupują bluzki ? Ogólnie urodziny marzen i prezenty marzeń 

• Like 1

..

Edytowano przez kotusdf

56 minut temu, kotusdf napisał:

Julka ma dwie koleżanki? I od kiedy koleżanki kupują bluzki ? Ogólnie urodziny marzen i prezenty marzeń 

Te dwie nowe osoby (jak to nazwała na insta loool) aka dwie inne „koleżanki” co były na urodzinach teraz to:

-albo brat z zona

-albo siostra Lolo z partnerem. 

Nie widzę innej możliwości. Te jej „koleżanki” to zawsze okazuje się że rodzina xD

• Haha 1

27 minut temu, Rielka napisał:

Te dwie nowe osoby (jak to nazwała na insta loool) aka dwie inne „koleżanki” co były na urodzinach teraz to:

-albo brat z zona

-albo siostra Lolo z partnerem. 

Nie widzę innej możliwości. Te jej „koleżanki” to zawsze okazuje się że rodzina xD

Ewentualnie siostra z chłopakiem, która jak wiemy jest jej znajomą 🙃

• Like 1

Dziwne to jakieś, kończy 30 lat, wyprawia wielką imprezę "jakiej nigdy nie miała" i siedzą na małej kanapie w jej salonie-garazu i jedzą żelki z papierowych kubeczków? Nie mogła zarezerwować stolika w restauracji? Albo nie wiem, zabrać gości na kręgle, do teatru albo gdziekolwiek? Nawet w swoje własne urodziny nie wyszła z domu i nie zorganizowała sobie jakoś fajnie czasu.

2 godziny temu, kotusdf napisał:

Zwłaszcza, że ich na tej "imprezie" nie było, bo tak to na 100000% wstawiłaby z nimi zdjęcie, zeby pokazać, że ma, ewentualnie z zamazanymi twarzami.

A ta bluzka jest jak dla 80-latki, w dodatku chyba o wiele za duża. Moja prababcia miała dosłownie identyczną "na niedzielę".

• Like 2

17 minut temu, Kj87gy5fde2qqa3r napisał:

Dziwne to jakieś, kończy 30 lat, wyprawia wielką imprezę "jakiej nigdy nie miała" i siedzą na małej kanapie w jej salonie-garazu i jedzą żelki z papierowych kubeczków? Nie mogła zarezerwować stolika w restauracji? Albo nie wiem, zabrać gości na kręgle, do teatru albo gdziekolwiek? Nawet w swoje własne urodziny nie wyszła z domu i nie zorganizowała sobie jakoś fajnie czasu.

Prawdę mówiąc to po tych jej zapowiedziach to trochę naiwnie wierzyłam, że szykuje coś fajnego jak na jej możliwości. Niestety jestem naiwna. Mogła wziąć ich do knajpy (moja kuzynka tak zrobiła) albo nie robić nic (jak ja). Słabo to wyszlo. Najważniejsze, że przecież jej się podobałoxD

• Haha 1

Jej imprezę urodzinowa można podsumować tak: zróbmy więc prywatkę jakiej nie prz żył nikt xD

• Like 1

- ale piękne niebieskie kokardki cuteeeee!!!!! 
- urodzinowa ...enka którą sobie obcięła sama- dostała drugie życie XD 
- nieeeeeeeeeeeeebieeeeeskie urodzinyyyyyyyyyyy łuuuu
- ciasto w swoim nowym mikserze robi 
- córka drze papę
- dekoracja zamówiona w sieci 
- 20 osób niby w sumie ma być ? 

Edytowano przez kotusdf
  • Like 1

w piątek Julka ma spotkanie z mężem i Alexem ??? i przyjdzie pani sprzątająca wszystko posprzątać w tym czasie. przed urodzinami

tato zaproponował że coś zrobi do jedzenia żeby jej ulżyć

Edytowano przez kotusdf

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się