Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

takajednao

co z pamiatkami po byłym/byłej?

Polecane posty

wlasnie sie zastanawiam.. co ludzie robią z pamiątkami typu zdjecia - po rozstaniu ? nie mowie tu o tych z albumu.. bo pewnie te są nie ruszane, ale np. moj były miał praktycznie caly pokoj \'we mnie\' . na scianie kalendarz z moim zdjęciem, plakat z nasyzmi zdjęciami.. duzo moich fotografi.. w antyramach, na polkach w ramkach.. kilka obrazów namalowanych przeze mnie. Nie jestesmy ze sobą od kilku miesięcy, nie mamy tez ze sobą kontaktu.. wiem, ze je zdjął.. ale co mogl z nimi zrobic? chyba nie wyrzuciłby tego wszystkiego? chociaz to moze tez mozliwe ? Spotyka sie teraz z jakąs dziewczyną, ja staje sie coraz bardziej nieistotna w jego zyciu, jakby nie było te rzeczy są mu kompletnie nie potrzebne.. ale czy moglby je wyrzucic? co wy zrobiliscie z tym wszystkim po rozstaniu?

nie chcę Cię martwić, ale jeśli zależy Ci na tych rzeczach to lepiej skontaktuj się z nim i je odbierz, bo raczej on ich nie będzie magazynował, przynajmniej nie wszystko:) fakt, że ma nową partnerkę tym bardziej na to sugeruje. raczej nie zaprosi jej do siebie, jeśli będzie tam nadal bardzo dużo \"Ciebie\" np. w postaci zdjęć. oczywiście mogę się mylić, ale wiem jak zrobił mój były. spakował mnie po prostu i oddał rzeczy siostrze, aby mi przekazała. nie wiem, czy coś zostawił, ale jeśli, o pewnie jego nowa dziewczyna się już tym zajęła;)

Gość rc
ha! wiec jednak czasami ulegasz!

nie moge tego wziąć, poniewaz to albo byly prezenty..albo on sam sobie wywołał te zdjecia i powiesił.. te rzeczy są jego, wiec odebrac ich nie moge..ale troche glupio bym sie poczuła, gdybym sie np dowiedziała ze moje zdjecia zostały wyrzucone..

Gość rc
mysle ze uciol glowe kogutowi, macza szpilke w koguciej posoce i dziurkuje Twoje foto. nie czujesz sie ostatnio troche gorzej?:)

Gość rc
napewno? zadnych klopotow np. ze snem?:)

hmmm...raczej nie sądzę żeby wyrzucił wszystko:) ja zrobiłam segregację na te bardziej dla mnie istotne i te mniej ważne. te mniej ważne wyrzuciłam:) reszta leży gdzieś pochowana na pamiątkę na przyszłość. czasami ludzie wyrzucają wszystko, ale raczej w sytuacjach, kiedy związek zakończył się niemiło, pozostał żal. to pewna forma \"wyrzucania\" tej osoby ze swojego życia (mało skuteczna tak apropo:) ) ja obstawiam, że te rzeczy będą znikać stopniowo. wiele zostanie, część z sentymentu, część ze względu na użyteczność lub przywyknięcie do nich. coś czuję, że sentyment do byłego partnera z Twojej strony jeszcze spory:) przyjdzie taki dzień, że przestanie Cię obchodzić co zrobił z rzeczami \"po Tobie\":)

rzeczy mnie nie interesują, chodziło mi o zdjęcia.. moje zdjęcia.. zastanawialam sie nad tym tylko dlatego, ze przeszło mi przez mysl, ze mogłby zostać wyrzuce.. troche glupio bym sie czuła z tym faktem, tu wcale nie chodzi o sentyment do niego.. ;)

Gość rc
no w sumie masz racje przeciez to zupelnie zrozumiale tak cala noc w necie grasowac..

Gość rc
nie martw sie! zdjecia pewnie zostawil i teraz nad nimi sie slini przy byle okazji jak chuc go nachodzi..

a wolałabyś żeby zostały Ci zwrócone zamiast wyrzucenia? bo jeśli tak, to moze poinformuj go jakimś miłym sms w stylu: hej, jeśli moje zdjęcia nie są Ci potrzebne to możesz mi je oddac? tak stwzelam z tymi pomysłami:)

Gość rc
albo od razu mu powiedz: hej oblesny onanisto wiem dobrze co robisz z moimi zdjeciami, natychmisst przestan i mi je oddaj!

hahaha.. rc ... :P Nie będe mu ich zabierała, bo jak juz pisałam.. one nie są moją wlasnoscią.. ;)

no wiesz chyba nie pozwolisz zeby nadal to robil? zabierz i przeslij mi.

co ja moge? jak bedzie chciał to i tak sobie poradzi.. :P ma ich mnóstwo na komputerze.. A ci po co moje zdjęcia?;D :> hehehe

pytasz retorycznie bo przeciez i tak nie przeslesz?:) odpowiedz brzmi: poniewaz jestem esteta, lubie ladne auta ladne przedmioty i ladne zdjecia takze..a deklarowalas ze Twoje sa ladne hehe..

kapsw-tak to wlasnie jest moim celem. jestem czlowiekiem o wysokich ambicjach ktore moga zaspokoic jedynie zdjecia takajednao.

Gość moj maz
zdjecia bylej powyrzucal sam wiec nie zawsze zdjecia zostaja bo po co one, co sie pamieta to pamieta choc i z czasem pamiec sie zatraca na rzecz lepszego nowego, niestety albo stety chyba Doda tak gada:)

czyli co? zalatwione? to czekam na zdjecia byle szybko bo sennosc mnie mozy:)