Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VitaVitaa

Chrzciny - przyjęcie

Polecane posty

Gość VitaVitaa

Hej, Jak to jest. Ide pierwszy raz na chrzciny, a wlasciwie tez jestem zaproszona na przyjecie ktore odbedzie sie w jakiejs restauracji. W związku z tym mam pare pytan. 1. W co sie ubrac? 2.Jaka jest atmosfera czy tanczy sie i jest alkohol? 3.czy dzidzius tez jest na chrzcinach caly czas? 4. ile trwa takie przyjęcie>? Wogole niemam pojecia prosze powiedzcie jak jest na takim przyjęciu :)

Gość noo więc tak -stroje wieczerow
tańce jak najbardziej do bialego rana! nad ranem goła baba wyskakuje z tortu ...śśśśśś

na chrzcinach mojego bratanka: 1. ubanie nie zbyt \"weselne\" ale wiadomo odpowiednie do okazji:) jednak sporo osob bylo ubranych skromnie (np. czarne spodnie w kantke + jakis sweterek) 2. nie tanczylismy, nie bylo muzyki jednak alkohol byl:) 3. dzidzia nie byla przy gosciach bo spala duzo:) 4. przyjecie trwalo zaledwie kilka godzin:) (3-4) bylo to raczej skromne przyjecie, ale to dlatego ze dzidzia byla chora:(

Gość lalalalalalalalalalalalalala
1. ubierz się ładnie - jak do kościoła, do babci na urodziny itd :) jakaś sukieneczka + marynarka, lub eleganckie spodnie i jakaś bluzka fajna 2. Atmosfera jest jak na imieninach, siedzi się za stołem i gada o wszystkim. Nie tańczy się, nie powinno być alkoholu, ale niektórzy stawiają wódeczkę albo chociaż winko 3. Dzidziuś jest na imprezie i przechodzi z rąk do rąk niestety, bo każdy chce mieć z nim zdjęcie itd 4. Trwa to ok 5 godzin - jak to obiad i pogaduszki wśród rodzinki i znajomych

Byłam ostatnio u koleżanki synka. Ze względu na to, ze msza u nich w kościele była dość późno bo o 18.00 ( za to w sobotę), to imprezka nie trwała długo. Ok. 22.30 wszyscy poszli. Był obiad i zimne przekąski. Tort, ciasta, kawa i herbata bez ograniczeń. Dziecko też wytrzymało do końca, często podsypiając. Na drugi dzień koleżanka zaprosiła wszystkich na obiad bo dużo jedzenia zostało. Na chrzicinach się nie tańczy. Wszyscy byli ubrani tak jak na imprezkę powiedzmy urodzinową. Ja miałam białą spódnicę, czarną bluzkę i czarne buty. Wogóle dominował kolro biało-czarny wśród kobiet :)

Gość VitaVitaa
dobrze ze jest to forum bo gdzie bym sie dowiedziala. Wiadomo niezaloze sukienki jak na wesele. Chociaz rone to ludzie mają odbicia :D Saab - to dluzej trwala by impreza gdyby dzidzia byla zdrowa :) Mysle ze moja siostra cioteczna bedzie zdrowa. To męczace gdy dziecko tak przechodzi z rąk do rąk. A na pewno tak będzie :( Rozumiem czyli klimat jak u cioci na imieninach :) A jakas muzyczka cicho lecie w tle?

Gość VitaVitaa
Kurcze jak wszyscy sie tak poubieraja na czarno to zeby niebylo jak na jakiejs konsolacji :P