Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pajdka

zapraszam młode 30 i 30parolatki starające sie i oczekujące na drugie i kolejne

Polecane posty

Gość Mysia 30
aha- ja tak jak gałka muszkatułowa urodziłam się w kwietniu (wtedy skończyłam 30 lat), a termin narodzin maleństwa tez na kwiecień :), jak TPM i pajdka

Gość Mysia 30
Nie, ja jestem z końcówki - 27 kwietnia!

Gość Mysia 30
ale Maluszka mam urodzić na początku kwietnia :)

No jestem :) , a odpowiadając na pytanie to moja ciaza obumarła na samym poczyku, tak ze na usg nie było juz widac maluszka, a bylam na usg w 10 tyg :( . Lekarze nie podali mi konkretnego powodu, powiedzieli ze tak sie konczy 30% ciąż na poczatku :( ,,, ide polozyc corcie , bo to taka przylepa moja ze sie musze z nią jeszcze lezec i wpadne pozniej :) 🌼 🌼 🌼

Czesc dziewczyny:) Ja tez chetnie z Wami popisze :) Mam 31lat dwoje dzieci (7,4 lata) i bardzo bym chciała jeszcze jedno dziecko:) teraz czekam na @ ma byc miedzy 5-8.09.miejmy nadzieje ze jej nie bedzie;) gabi czesc🖐️

Moni :) witaj co u ciebie , dawno nie pisałysmy, :) ale czytam codziennie nasz nowy topik,, jak tam córa przed szkołą :)

Hej, Gabi - mój gin stwierdził to samo: że bardzo duży procent ciąż kończy się w ten sposób i często matki nawet nie wiedzą o tym, że były w ciąży... Cóż, trzeba mu wierzyć.

Czesc dziewczyny:) gabi tak przygotowania juz sa ,pełna para tylko poczta nie moze przysłac mi ksiazek to 1 klasy a zamawiane było priorytetem,a trwa to juz 2 tydz. gałka mam dziewczynke 7 lat i syna 4,a co do płci to mi obojetnie.

Witam :) zrobilam wlasnie kawke i zasiadlam przed kompa, jak jakis nalogowiec :) :) :) :),, sloneczko chyba ladnie swieci , bp zza tych rolet moich nie moze sie przebic :).Córunia zjada sniadanko , bo zaraz idzie na swietlice bawic sie z dziecmi, a ja zostaje sama bo mezulek w pracy :). Wstawac spiochy

Witam. wpadłam do Was z \"pierwszej ciąży po 30tce\". Mam 32 lata, 7 mies. temu urodziłam swoje pierwsze dziecię. Więcej nie planuję ale kto wie, co przyniesie życie? Może kiedyś do Was dołączę? Na razie pozdrawiam.

:) Witajcie! Mam 31 lat, trzyipółletnią córkę i drugą jeszcze w brzuchu :) Termin mam na 5\\11 listopada ale do listopada raczej nie dam rady ciąży utrzymać. Skraca mi się szyjka i muszę leżeć, jak powiedział mój ginekolog -oby donosić do końca 34 tygodnia, czyli 1 października mogę już rodzić. Corka (Maja) w poniedziałek po raz pierwszy idzie do przedszkola i nie będę mogła jej towarzyszyć, buu :( Alexia 🖐️ zastanawiałam się co u Ciebie. Ciągle trzymam kciuki :) Pozdrawiam serdecznie!

Przepraszam, ze do Was zagladam, ale jestescie juz mamusiami i moze cos mi poradzicie. W lipcu dostalam @ 13 i trwala normalnie 4 dni a 28 pojawilo sie plamienie ktore trwalo 8 dni i do teraz cisza....moje cykle trwaja 35 dni i termin kolejnej @ odliczam wlasnie od tego plamienia, moze ktoras z Was miala podobnie?..Dzieki za kazda odpowiedz. Trzymam za Was kciuki:)

hej gabi,blondas i shenen:) ja tez sama w domku bo mezulek w pracy,a dzieciaczki sie teraz bawia :) shenen a masz szef nałozony na szyjke??? to moze dało by rade utrzymac dłuzej ciaze.Ja moja córke urodziłam w 31tc,i jest super:) wiec wrazie czego nie martw sie bedzie dobrze:) dziewczyny macie link do tych buziek ,bo zapomniałam jak sie je robi...

Gość pajdka
cześć dziewczynki:)jak miło że jest nas coraz więcej:) witamy was wszystkie serdecznie.:):)ja tylko na chwilke bo zaraz jade do gina.wpadne póżniej to pogadamy,u mnie pogoda straszna ,pada i jest zimno,aż sie nie chce nosa z domu wytknąć.to narka dziewczynki.miłego przedpołudnia:):):)

Dzien dobry :) Shenen no witaj 🖐️ ;) I jak sie czujesz?? Wszystko dobrze z Twojaja dzidzia?? Mam nadzieje,ze tak,,:) A u mnie ok,, :) Maly juz maly przedszkolak ;) Od sierpnia chodzi dzielnie do przedszkola,bardzo mu sie podoba,nie placze (chyba ,ze jak go z tamtad zabieram :P ) jestem dumna mamusia malego przedszkolaka :D Szkoda tylko,ze to przedszkole to 2 razy w tygodniu i tylko po 3 godzinki :(:( Ale tatki tutaj jest system,,niestety,,dopiero trzylatki moga chodzic codziennie,,:) Dzieki,za trzymanie kciukow,,moze kiedys sie w koncu uda,,W przyszlym miesiacu zamierzam zastosowac testy owulacyjne,narazie sprawdzam regularnosc cyklu ;) Zobaczymy ,,moze w koncu cos z tego wyjdzie :) Pozdrawiam reszte mamusiek :) 🖐️

Dziendoberek Dziewczynki :D Witam wszystkie Mamusie z brzuszkami , i starające się chyba troche do Was nie pasuję , ja na razie nie planuję jak wyżej pisałam za kilka lat jak najbardziej , ale jeżeli pozwolicie to z miłą chęcią bym z Wami popisała , i przeżywała z Wami każdą wizytę u gina i narodziny Waszych pociech . Moje Maleństwo mnie dzisiaj rozbawiło do łez , najpierw po zdjęciu pieluch zrobiło siusiu na wykładzinę a następnie kazał sobie założyć kalosze na nóżki by porobić hlap hlap , ale najpierw posprzątałam , i chodził z gołym dupskiem i w kaloszach . widok komiczny , dzieci mają niesamowite pomysły są cudowne :D Shene życzę powodzenia w pierwszym dniu przedszkola , powiedz czy jak urodzisz to Mały zaprzestanie na pór roku chodzenia do przedszkola . Pytam bo jak moja koleżanka urodziła córcie , to dwóch pediatrów odradzało chodzenie do przedszkola przez pór roku ze względu na wirusy . to narazinek Dziewczynki życzę miłego dzionka, ja powracam do pracy -do moich cudownych papierów i windykacji , ale postaram sie zaglądać Pajdka , jak przyjdziesz od gina skrobni co powiedziała , jak dzidzia i jak Ty sie czujesz , widzisz roznice pomiedz ta ciaza a poprzednimi

witajcie mam 31 lat i dwie córy jedna ma 13 a druga 6 lat niestety mój mąż znalazł sobie nowa kobietę wycierpiałam sie i dzieci tez ale teraz jestem juz w ponadrocznym nowym związku i bardzo jestem szczęśliwa chcemy bardzo dzidzię trochę sie boję bo myslałam że dzieci powinno sie rodzic do 30tki ale dzięki Wam nabrałam optymizmu pozostaje odstawić tabletki pozdrawiam i duzo radości z Waszych Słoneczek życzę Asia

Gość iwcia1001
gratulacje! temat na czasie, ja mam 33 lata i 9 letnią córkę, od kilku lat staramy się o drugie dziecko i wcale nie uważam, że jestem za stara. Powiem więcej cieszę się, że mam tyle lat, czuję się młodo i jestem odpowiedzialna i gotowa na dziecko. Niedawno straciłam moje nienarodzone maleństwo, które rosło pod moim sercem na które tyle czekaliśmy, wszyscy się cieszyli, córka szalała z radości... ale niestety stało się. Wiem jedno, że to nie koniec starań, jeżeli ktoś ma tyle miłości i zaparcia o może to ofiarować dziecku nie patrząc ile się ma lat. Pozdrawiam wszystkie młode dziewczyny w wieku 30 lat i powyżej.

Gość pajdka
hej,hejkobietki.ja znowu na na chwilke.:)byłam u gina.z dzidzią narazie wszysko ok,termin mam na połwe kwietnia,i wyobrażcie sobie że przez tydzień przytyłam 1kg.jak tak dalej pójdzie to do końca ciąży będe wyglądała jak słoń heheh:).TPM i Mysia,wy też macie termin na kwietnia,też wam tak mocno urósł brzuszek?ja musiałam kupić już sobie spodnie lużniejsze i wygodniejsze i bluzkę bo w tych co mam to mi już brzuszek wystawał goły:).ruszam ogarnąć troche bałagan w domu bo jak nas z M nie ma a dzieci zostają same to jest sajgon wszędzie, a my dzisiaj cały dzień w rozjazdach.acha,widze że Gabi i Moni już sie znacie?fajnie że sie znowu spotkałyście.też musze sie zaczernić ale to jak będe miała chwile,Shenen,a ty to już niedługo urodzisz swoją dzidzie,ja nie moge sie już doczekać a gdzie do kwietnia:(,to narka dziewczynkizajrze póżniej:):)

Gość pajdka
hej,hejkobietki.ja znowu na na chwilke.:)byłam u gina.z dzidzią narazie wszysko ok,termin mam na połwe kwietnia,i wyobrażcie sobie że przez tydzień przytyłam 1kg.jak tak dalej pójdzie to do końca ciąży będe wyglądała jak słoń heheh:).TPM i Mysia,wy też macie termin na kwietnia,też wam tak mocno urósł brzuszek?ja musiałam kupić już sobie spodnie lużniejsze i wygodniejsze i bluzkę bo w tych co mam to mi już brzuszek wystawał goły:).ruszam ogarnąć troche bałagan w domu bo jak nas z M nie ma a dzieci zostają same to jest sajgon wszędzie, a my dzisiaj cały dzień w rozjazdach.acha,widze że Gabi i Moni już sie znacie?fajnie że sie znowu spotkałyście.też musze sie zaczernić ale to jak będe miała chwile,Shenen,a ty to już niedługo urodzisz swoją dzidzie,ja nie moge sie już doczekać a gdzie do kwietnia:(,to narka dziewczynkizajrze póżniej:):)

Gość pajdka
kurde ,mam jakieś przerwy w necie i 2 razy to samo mi sie wysłało:):)papa

mam chwile czasu wiec sie zaczerniłam(mam nadzieje) zaraz sprawdze:)

no jednak musi być serce❤️,ciekawe co jeszcze można wycudować?jakieś minki czy coś?;);( ciekawe?

no,coś już załapałam,to narazie,zajrze póżniej może któraś sie odezwie?;):)🌼