Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale co maja do

co jest potrzebne w zwiazku

Polecane posty

Gość ale co maja do

Ostatnio staram sie wytlumaczyc mojemu facetowi (ktory powoli niszczy nasz zwiazek) czym jest milosc. On potrafi tylko mowic - kocham Cie, potrzebuje! A jego czyny sa inne!! Tyle razy mowilam, ze wazne jest porozumienia, nie uciekanie od problemow, szacunek, zaufanie, chec przebywania z druga osoba i niektorych z tych rzeczy on mi nie daje. Co mozna wymienic jeszcze? Co jest potrzebne w zwiazku, zeby byl to szczesliwy zwiazek, oczywsice oprocz milosci?

Gość taksemysle
najmniej potrzebne są słowa. Twoje także

Gość ale co maja do
:O hmm nie powiedzialabym. slowa sa bardzo wazne w zwiazku!! Nie chodzi mi o milosc, bo w milosci rzeczywiscie powinno ich byc jak najmniej. ALE ja mysle o zwiazku, o zyciu razem!! ROZMOWA jest bardzo wazna czyz nie? Wydaje mi sie, ze moj nie rozumie tego. Ze mu sie wydaje, ze wystarczy kochac a reszta sie ulozy..

Takie wyglaszanie kazan przyniesie odwrotny efekt niz tego chcesz, bo on kompletnie nie rozumie co do niego mowisz. Sama przeczytaj co napisalas- to jest trudne i skomplikowane dla faceta. Nie do konca rozumiem co jest miedzy wamie nie tak?

Gość ale co maja do
to nie wiem juz co mam zrobic zeby on zrozumial :(

Gość stokri
jak on bedzie mial jakies ale albo cos, to mu powiedz:"kochanie ale przeciez my sie kochamy jakos sie ulozy" moze wtedy zrozumie;)

\"Miłość to nie pluszowy miś ani kwiaty To też nie diabeł rogaty Ani miłość kiedy jedno płacze A drugie po nim skacze Bo miłość to żaden film w żadnym kinie Ani róże ani całusy małe duże Ale miłość kiedy jedno spada w dół Drugie ciągnie je ku górze\"