Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WYBIERZ I NAPISZ

CO BYŚCIE WYBRALI ZA TĄ SAMĄ PENSJE- PRACA JAKO KELNERKA CZY SPRZEDAWCA W KIOSKU

Polecane posty

Gość WYBIERZ I NAPISZ

Gość ***Gosia ***
sprzedawca w kiosku ile sie moza naczytac :)

Gość art tech
kelnerka

Gość nudzi mi sie isie isie
kiosk

Gość jako kelnerka
dorobisz napiwkami, ale bedziesz musiala wiecej czasu spedzac w pracy. Nie wiem co bym wybrala

Gość ujemne plusy a to dobre
Kelnerka:) W kiosku nie ma napiwkow i mozna umrzec z nudow:O

Gość Pońka
ja bym wolala w kiosku. czytasz do woli, siedzisz na tylku, nie użerasz sie z dziwnymi ludźmi itp a jako kelnerka sie nalatasz i po tygodniu bedziesz miala dosyc.. także tych durnowatych zaczepek. chyba ze jestes napaloną małolatą i cie to kręci :P

Gość deee
sprzedawca w kiosku. jako kelnerka wiecej zarobisz bo sa napiwki. ale pracowalam jako kkelnerka i to nie dla mnie wiec wolalabym w kiosku

Gość WYBIERZ I NAPISZ
A DLACZEGO NIE DLA cIEBIE?

Kelnerka-bezpośredni kontakt z ludzmi. Ruch też ważny. No i napiwki. Dobra kelnerka nawet 2000 wyciagnie z napiwków.

ja lubie gazety wiec w kiosku ;) poza tym bycie kelnerką jest bardzo męczące - wiem coś o tym !!! :O ale jak pijany facet daje ci 100 napiwku, to chyba niezle? :P

jako kelnerka możesz mieć pensję dwa razy większą z napiwków. Wszystko zależy od tego czy wolisz mieć pracę spokojną, czy zaryzykować bóle nóg i zmęczenie, ale więcej zarabiać.

Gość Ciekawa_dojrzała
kiosk!!!! kelnerka musi znosić humory klientów i jesli jest ładna, to starzy bogacze szczypią ją w dupkę, ale też proponują płatny seks. w kiosku jest nudno ale bezpiecznie

Gość zdecydowanie kiosk

Gość Ja tez kiosk
jak dla mnie to praca marzen.

Gość Ciekawa_dojrzała
a jaka ta pensja? mozesz zdradzic ile konkretnie?

Gość nudzi mi sie isie isie
dokładnie w kiosku siedzisz na dupie i nic prawie nie robisz a kelnerka lata przez cały dzień z piórkiem w dupie i musi znosić humory klientów. A jak jestes niezdarą i wszystko tłuczesz to masakra:O

Gość WYBIERZ I NAPISZ
800 zł :O

kelnerka - bo dochodza jeszcze napiwki - w zaleznosci od knajpy to nawet mozesz wiecej uzbierac niz pensja

ja bym wolala kelnerke, masz co robic i czas leci, a w kiosku siedzisz caly czas.... jako kelnerka wiecej sie nachodzisz,,, ale i tak wolalabym kelnerke :-) ja jestem barmanka :-) To zalezy tylko od ciebie, czy wolisz cos robic czy siedziec caly czas

Gość WYBIERZ I NAPISZ
jestem studentka zaoczna wiec moze lepiej kiosk bo czas na nauke

ja wybrałabym kiosk, czasami nie lubie takiego kontaktu z ludzmi jaki jest podczas bycia kelnerka, w kiosku jest spokoj, cisza, mozna sobie cos poczytac, wszystko zalezy od Twojego charakteru

kiosk!!!!! normowane godziny pracy, mozesz przeczytac wszytskie mozliwe gazety, a jako kelnerka? w polsce dadza Ci dwa złote napiwku, wiem bo w wakacje pracowałam, teraz za greanica pracuje jako kelnerka i musze sie uśmiechac do pijanych dziadów i zasmarkanych dzieci. kiosk!!!!!!! jako kelnerka badz gotowa na to, że jest otwarte do ostatniego klienta. ;/

Oczywiście że kiosk, nie dość że można naczytać się gazet za free to ja jeszcze bym wziął sobie laptopa z internetem radiowym i nic bym się nie nudził. Jako kelner nie wyobrażam siebie,no chyba że za jakąś za....stą kasę i w normalnych godzinach pracy.

Gość WYBIERZ I NAPISZ
wujek kazmierz - super pomysł ;) A ile kosztuje taki internet radiowy i jak go załozyc?

Musisz poszukać dostawce radiowego i upewniśc się że w twoim mieście jest zasięg, już nawet w miejscowościach do 10 tys mieszkańców mają taki internet tak wiec nie powinno byc problemu. W przeciwnym wypadku internet od operatora komórkowego ale tego bym raczej nie polecał, ewentualnie w ostateczności.

Gość WYBIERZ I NAPISZ
Dzieki! To miasto wojewodzkie, wiec powinno byc ok:) A ile to kosztuje?