Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jonia1109

TRĄDZIK, ZASKÓRNIKI WAS ATAKUJĄ?? CHĘTNIE POMOGĘ! JA SIĘ WYLECZYŁAM !!!!

Polecane posty

JEŚLI POTRZEBUJECIE PORADY JAK SKUTECZNIE WALCZYC Z TRĄDZIKIEM I ZASKÓRNIKAMI, CHCECIE MIEĆ GŁADKĄ SKÓRĘ. POMOGĘ CHĘTNIE. JA ZWALCZYŁAM TO W 2 TYG. :)

Gość mamtradzik
w jaki spoosb/???

Gość Anita84
a co robiłaś ze pomoglo????

Gość Lessss.....
ja mam rozszerzone pory zaskórniki i pojedyńcze krostki z białymi czubkami

Gość paula01
ja mam zaskórniki

Gość Anita84
ja mam wrażliwą skórę (jestem alergiczka), jesli uzywam kosmetykow lub jakis masci to czesto mi sie ta skora wysusza strasznie, pozniej jak juz ja odratuje to znowu sie trądzik pojawia i tak w kółko :(

Gość Anita84
no i zaskórniki też mam

Gość mamdwqdeded
ja mam zaskórniki, na nosie..mnostwo..same czarne, gdy wybudam i tak ciagle sie odnawiajaa!!Mam tłusta cere..na reszte twarzy sporadycznie..wychodza mi pryszcze..trądzik (nie wiem czemu głownie na lewej stronie twarzy)

mam sucha cere z tendencja do luszczenia. mam pelno zaskornikow i wagrow, pryszcze sie pojawiaja ropne przed i w trakcie okresu. co zrobic aby twarz byla czysta?? uzywam zelu do mycia twarzy, antybakteryjny odpada, bo za sucha cere mam. do tego pozatykane pory :O

MOJA 1 I NAJWAżNIEJSZA RADA : NIE STOSUJCIE KOSMETYKóW DROGERYJNYCH....GARNIERóW , L\'OREALóW ITP. Uwierzcie, jak ktoś ma trądzik to najczęściej ma też skórę wrażliwą.

Gość Lessss.....
jonia....co jest

Jaki jest najlepszy krem na dzien ? Jak już wiemy nie należy wybniera tych majtujących bo one tylko pogarszają sprawe. Wiec jakie ?

MOJA 2 RADA : WARTO WYDAć TE PARę ZłOTYCH WIęCEJ NA DOBRY KOSMETYK/LEK . Można zaoszczędzić np. na ubraniach :) Ładnej budzi we wszystkim ładnie... a nieskazitelna cera ma swoją cenę

Gość ale dajcie jakies przyklady
bo na razie to nie ma nic - jakie kosmetyki

Gość nadziejka4793
To Wy napiszcie po prostu jak to zwalczyłyscie...ja lecze sie dermatologicznie od poczatku lipca...poprawe widac, ale teraz bede musiała poprosic lekarza o krem na przebarwienia bo zostało mi pare. Napiszcie jak wy sie wyleczyłyscie

Krem na dzień : ja osobiście polecam nawilżająco-matujący z La Roche Posay. Nie wysusza skóry, ale matowi ją. Polecam również Skinset Vichy. Takie kremy nie zrobią wam krzywdy, a przy trądziku jest to bardzo duża zaleta. Większość kremów wysusza skórę, lub ją podrażnia. Wybierajcie kremy o lekkiej konsystencji. Takie, które nie zatkają porów. Te które wymieniają , z pewnością ich nie zatlkają, nie pogorszą też stanu skóry.

Gość po co zakladac topik
ktory nic nie wnosi bardzo dzikujemy za rady

Nawilżające w większości są tłuste... ale skoro chcesz... to polecam z serii Pharmaceris Allergy krem nawilżający ( taki z pompką) SPF 15.

na zaskórniki itp z białymi czubkami: zrób sobie peeling (najlepiej najmocniejszy jaki znajdziesz) lub idź do kosmetyczki na mikrodermabrazję lub ultradźwięki-ja poszłam, po tyg miałam o 2/3 mniej syfków i tradziku. przed zabiegiem zrób peeling w domu i umyj ja dokładnie nie nakładaj żadnych kremów i do kosmetyczki :) po zabiegu myj twarz kremem żelem AA help do skóry suchej i atopowej, używaj też toniku z tej serii. nawilżaj twarz codziennie wieczorem ok 18, po uprzednim jej umyciu. efekt widoczny po tygodniu. dotyczy to skóry suchej i normarnej. cera tłusta, rób w domu peelingi nawet po zabiegu u kosmetyczki 2 razy w tyg, poza tym to samo. pozdr..

sorki, musiałam na chwilę odejść od kompa-jestem w pracy. lewo...twój krem kosztuje 130zł, pytałam o niego , ja mam tańsze i sprawdzone na sobie sposoby uratowania się w 2 tyg :) ale dawaj tez rady, ktos moze wybrac porade od Ciebie lub ode mnie. ja jestem \"czysta\"-serio, moj sposób działa, na 1000%

jonia1109 --> dużo gadasz, ale żadnych konkretów :o no wlasnie wiele dziewczyn stosuje żele do mycia twarzy , kremy antytrądzikowe, a prawda jest taka, ze te kremy strasznie wysuszaja bużke i wtedy skóra prodokuje jeszcze wiecej łoju:o i to jest tak w kółko dlatego skóre trzeba nawilżać!!! myjcie buzie po pierwsze w jakims żelu do mycia twarzy nawilżajacym, anie antytrądzikowym po drugie najlepiej myjcie buzie w chłodnej wodzie wtedy pory się nie otwierają i po trzecie zawsze w czyściutki ręcznik pozdrawiam.

Gość lilka ewa
ja stosowalam zel do mycia twarzy tej firmy http://yzi.pl/830 i powiem wam ze wide natychmiastowa poprawe, moze w polaczeniu z tonikiem bylyby jescze lepsze efekty, ale akurat nie mialam kasy by kupic