Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jonia1109

TRĄDZIK, ZASKÓRNIKI WAS ATAKUJĄ?? CHĘTNIE POMOGĘ! JA SIĘ WYLECZYŁAM !!!!

Polecane posty

HEJ jonia!! chyba jestes juz po zabiegu co? jak sie czujesz? jak buzka? u mnie jest to 5 dzien po zabiegu wiec buzka juz sie uspokoila troche, ale postanowilam narazie nic nie uzywac zadnych kremow, itp. Niech sama sie regeneruje:) pozdrawiam:)

tak ,jestem po zabiegu i teraz sie strasznie łuszczę, muszę skórę mocno nawilżać, ale efekt będzie super, bo ż ani nic nie ma, tylko zaczerwienienie i łuszczenie ehhh takie życie ;)

cześć. Cóż ja mam opisać...skóra jest bardzo mocno zaczerwieniona, szczególnie na bokach policzków-na dole. od soboty nawilżam tą okolicę wazeliną kosmetyczną, więc skóra się łuszczy i odpada, ale pod nią jest bardzo ładna cera, bez zanieczyszczeń. przed zabiegiem robiłam sobie też maseczkę z cynamonu, trzymałam ja godz, do całkowitego wyschniecia i maseczkę z drożdży, i zabieg-kwas. Polecam tak robić, pomaga. A co u Ciebie? Jak buzia?

jonia u mnie buzia piekna, jestem pod wrazeniem, ale na to nie mmaja wplywu tylko kwasy chopciaz w duzym stopniu napewneo tez:) przeszlam na naturalne kosmetyki i nie stosuje zadnych chemicznych zapychaczy i \"polepszaczy\" z konserwantami, sztucznymi zapachami itp. Nie stosuje nawet Physiogelu, ktorym mylam buzie od pewnego czasu. Zaczelam czytac topic: \"NATURA GORA...\" i tak sie wciagnelam, ze naprawde musialam cos z tym zrobic. Zamowilam niedawno mydelka u \"mychy\" z tego topicu, ktora ma sklep internetowy ( www.ekosens.pl ) no i od 2 dni myje sie mydelkiem EM-1, niepozorna kremowa kosteczka z dobrymi bakteriami:) i mydelko rumiankowe do ciala heh. Zamowilam tez olejek wiesiolkowy do twarzy i olejek rydzowy!. Efekty: mam taka gladka buzie ze po prostu nie poznaje jej, ciagle bym ja dotykala:) heh, nie wyszedl mi zaden nowy pryszcz, stare pieknie sie goja( dodam, ze niedawno mnie cos naszlo i powyciskalam sobie wszytsko nawet malutkie a z tego wyszlo 11 ranek:/ ) no i jest super. Mydelko rumiankowe natomiast jest rowniez fantastyczne! golilam na nie nogi i pachy, zero podraznien ~! na nogach wyalo mi jedynie pare kropeczek ktore szybko zniknely! a probowalam juz naprawde wieluuu rzeczy na te krostki i nic nie pomagalo nom a buzie smaruje olejkiem wiesiolkowym albo wiesiolek+ rydz:) i jest super:) pytaj jesli Cie zaciekawilam pozdrawiam:D

Gość roses007
lewoskrzydłowa jonia1109 mam do was pytanie czy ten nadal odpowiadacie na pytanie bo widzę że koniec pytan nasta pił w tamtym roku. mój przypadek jest taki chyba nie za trudny ale zawsze jest ale niem ogę wyleczyć zaskórników i świeci mi sie cera z pryszczami juz mam spokój (mam nadzieje) dasz mi rade co zrobić na zwnatzr ztymi wągrami generalnie mam je pod oczami ociapinke i na nosie to są takie drobniutkie a na policzkach jest ich mało ale są dłuższe takie plamki

Gość Paola159
Garnier, ziaja? nie używajcie tych śmieci! Sam miałem problem z roszerzonymi porami, zaskurnikami, i drobnymi pryszczami. Garnier na taką skóre kategorycznie odradzam! Stosowalem zel oczyszczajacy i czrem czysta skura "A" Garniera i dało mi to tylko tyle ze zwęziło troszke pory a zaskurniki nadal nie ustępowały o pryszczach juz nie wspomne... Co do Garniera odradzam i krem czysta skura bez "A" ten matujący zwykłe badziewie zatyka pory a skóra jest obrzydliwa po nim w dotyku! Nie polecam też konmetyków Clean&Cler to dopiero gowno! A polecam zdecydowanie VICHY! kosmetyki dość drogie ale jakie skuteczne! stosuje krem na niedoskonałości NORMADERM. Jest niesamowity! stosuje od 4 dni i wszystko znika :) uwaga jesli chcecie stosowac ten krem to odradzam mycie skóry żelami oczyszczającymi najlepiej myć twarz tylko zimną wodą rano i wieczorem a potem ten kremik troszcze wysusza ale w wysuszone miejsca smarowac obficiej i jest super :D :) skora jest matowa i gładka :) Polecam gorąco koszt to 59zł za 50ml sa i tansze zalezy w jakiej aptece ;)

Gość kasieqq7878
ejj ludzie mma pytaie ..kupiłam AA Therapy Trądzik Żel do mycia ciała ... można tym żelem też myć twazr czy nie ?? piszcie plisss.... tu jest moje gg 8881295 lub e-maila kasieqq7878@op.pl ... bo niewiem czy jeszcze kiedyś trafię na to forum ..wielkei dziecki

Gość taka jedna 25
Ludzi płąca Wam za reklamowanie tego syfu Vichy normaderm?? Pod płaszczykiem wody termalnej Vichy i mianem firmy aptecznej, w kremach tej firmy jest pełno chemii, cała litania zapychaczy, te kosmetyki odwadniają skórę!!! nie polecam. Mogę natomiast polecić Brevoxyl, który wygładza skórę, zwęża pory i rozjaśnia, a jako krem Physiogel - na noc idealny, na dzień w ogóle nie używam kremu, tylko pod oczy.

hej! a ja stosowałam różne kosmetyki masę kasy wydałam a np. ziaja z zieloną glinką coś okropnego po pierwszym razie miałam o połowę więcej krostek i zaskórników, a garrnier 3 w 1 tylko wysusza skórę i podrażnia jest bardzo agresywny wiem bo zużyłam 2 opakowania i nic.a pewnego dnia poszłam do apteki kupiłam iwostin żel farmaceutka mi doradziła zapłaciłam 32,60 przepłaciłam ale nie żałuję stosuję około 2 tyg. ale efekty są superr a miałam i mam zaskórniki i wągry na czole, nosie, brodzie i nad ustami szczególnie wągrów zaskórników mniej ale już coraz mniej a jutro kupię herbatę z bratka. problemy zaczęły mi się jakieś 2 lata temu a mam 24l. czasem nakładam fluid manhatana atybakteryjny i to nie pogarsza sprawy u mnie ale teraz już nie muszę bo iwostin jest superr. a i biorę skrzypo wite od 2 miesięcy na włosy i paznokcie ale też na skórę. pozdrawiam wszystkich powodzenia

Gość patuszka
hej Olga moglabys mi powiedziec cos wiecej o tym kosmetyku -iwostin? to jest krem czy zel?

Gość LexieLexie
czesc

Gość LexieLexie
Zaczne od tego ze chyba nigdy nie mialam jakis przerazajacych problemow w cera ... Mam troche naczynek ale to dzieki Bogu da sie usunac (laser:*) Od jakis 2 lat nie poznaje swojej twarzy ( mam 22 lata ), niedawno odstawilam tabletki antykoncepcyjne, ktore bralam dlugo jakies 3 lata i sama nie wiem czy to cos dalo, bralam przerozne witaminy jak Zinc (cynk), tran, ktory zawiera przeciez 100 % wit A i E ... To nie sa jakies straszne syfy ktorych nie da sie zakryc fluidem, mam poprostu dosyc widoku swojej twarzy w lustrze, po zmyciu makijazu i nakladania tego makijazu kazdego ranka. Uzywam clinique w jak narazie niby jest lepiej ale to pewnie przejsciowe sama nie wiem NIE UZYWAJCIE VICHY PONIEWAZ TE KOSMETYKI ZAWIERAJA SUBSTANCJE ZAPACHOWE I ALKOHOL. Wiem bo sama ich uzywalam mialam wrazenie ze pomagaja a one mnie tylko oszukiwaly mimo to nadal je kupowalam. Marka VICHY nalezy do koncernu L"OREAL a to jedne z najbardziej naszpikowanych swinstwami kosmetykow chociaz musze przyznac ze uzywam tuszu do rzes :D Mam na mysli kosmetyko majace bezposredni kontakt ze skora...:D Oczywiscie bylam u dermatologa jak pewnie kazdy majacy podobny problem i pani doktor na przywitanie rzucila mi pytanie - "A CO PANI MA NA TWARZY" ... Tak jakbym byla jakas trendowata albo cos w tym stylu no to ja sie wkurwilam i mowie "GDYBYM WIEDZIALA TO BYM TEGO NIE MIALA NIE SADZI PANI ? Dostalam differin i duac w ciagu 5 miesiecy zuzylam 1.5 tubki differinu duac mi sie nie podobal bo nie dalo sie po nim nalozyc makijazu, skora sie zwijala i rolowala no i nie zauwazylam roznicy wrecz przeciwnie twarz mi sie blyszczala jakbym sie conajmniej olejkiem wysmarowala ...

Gość LexieLexie
Co do differinu sama nie wiem nie jest to jaks rewelacja chociaz mam troche mniej tych bolących syfkow ktore byly dobijajace bo z nich robily sie z moja drobna pomoca tj. macanie dotykanie przyduszanie:(wielki krater a po nim blizna lub przebarwienie ... Strasznie wysusza skore na mnie przestal dzialac wysuszajaco dopiero po 4 miesiacach codziennego stosowania...Nie mialam jakiegos tam wysypu taka jak inni :) od 3 tyg uzywam CLINIQUE ANTI- BLEMISH i chyba jest lepiej same wiecie jak to jest sa takie dni ze prawie nic nie ma ale te dni sie szyko koncza i kiedy cos wyskakuje nawet jesli jest to jeden syf w porownianiu do tego co bylo wczesniej i wtedy nawet najlepszy kosmetyk mozemy zmieszac z blotem bo zaczynamy uwazac ze juz nie dziala tak jak powinien...Seria ANTI BLEMISH zawiera pianke do mycia do zastapienia mydlem, tonic krem.Ja uzywam mydla jest cudowne kiedy myje sie nim twarz bardzo sie pieni i zmywa dokladnie tluszcz twarz jest mieka gladka milsza w dotyku lagodzi podraznienia jest cudowne i bardzo wydajne ok 90 zl za 150 g starcza na 3 miesiace przy 2 razy dziennym uzywaniu.

Hej, do twarzy bardzo dobre jest mydlo Oilatum nie wysusza skóry a jednocześnie powoduje,że jest czysta,ja kupiłam w aptece krem bez recepty Acnederm on rozjaśnia przebarwienia po trądzikowe jest dobry.Nie polecam Zinerytu było strasznie wcale nie leczył a po czasie skóra uodparniała się i nie działał ten lek ma termin 5 tygodni.bardzo dobra jest emulsja Emolium dermatolog mi ją przepisała ponieważ pomaga lepiej wchłaniać sie płynom.Jest bardzo wydajna może ze spokojem zastąpić krem i jest wydajna bo niewiele jej trzeba do twarzy.

Gość gość
ten krem to prawdziwy cud, 5 lat walczyłam z tradzikiem od liceum do teraz,masakra kasa na lekarzy dermatologów i kosmetyki z rosmana i nic aż do teraz kiedy znajoma poleciła mi krem pilarix i po 5 dniach nic, poprostu wszystko wyszło nawet moje rany sie zagoiły od wyciskania polecam kupujcie ze strony producenta tu: http://pilarix.pl