Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jedenasta

Prezent na ślub! Pomocy!

Polecane posty

Xa trzy tygodnie bede starsza na slubie u moich znajomych. W zwiazku z tym mam powazny problem... Prezent!!! Ile wydac? co kupic? I jaka sukienka? Co teraz jest modne? Bo gorsety chyba juz dawno wyszły z mody... Jaki kolor? Dziewczyny pomóżcie bo zwariuje...

Prezent-kasa. Chyba ,że serio nie masz sporo do wydania. Suknia elegancka raczej do ziemii skoro jetses świadkiem.

po pierwsze -spokojnie . nieraz ładne sukienki są w lumpeksach (jakiś dużych-nowoczesnych) najlepiej kupić luźną ale niezwyklą xP a prezent...... jeśli jesteś ich znajomą to może coś śmiesznego? jakieś zabawki erotyczne czy coś... xP no nie wiem.

No wlasnie kasy nie chce im dawac... wolałabym prezent. A i zapomniałam napisac ze na prezent sie razem z moim starszym składamy... ze suknia ma byc elegancka to wiem, ze do ziemii to tez wiem, ale jakie kolory teraz modne? jaki kroj? prosta? falbanki? na ramiaczkach? bez? załamie sie... :(

coś śmiesznego na ślub....przecież to nie 18-tka kase się daje młodzi jej potrzebują

no wlasnie cos smiesznego odpada. Akurat ci młodzi nie potrzebuja kasy bo maja raczej sporo... i kase niech im da pozostałe 200 osob a my chcemy prezent, zeby mieli pamiatke. tylko co? taleze? garnki? posciel? to takie oklepane...

co do prezentu... to faktycznie garnki, zastawa, pościel to oklepane... ale moze coś takiego \"tylko dla nich\" np. dwie filiżanki ekskluzywne ładnie zapakowane, albo jakiś wypasiony album na zdjęcia... ślubne(?) cos mogłąbyś zmontować wyłudzić od rodziny, przyjaciół foty tylko ich... hmm a co do sukienki to wybierz coś w czym bedziesz się dobrze czuła (jako starsza pewnie bedziesz widoczna no i będziesz pomagać) i ładnie wyglądała i jeśli chodzi o krój i o kolor :) moim zdaniem możesz wybrać cos prostego bez nadmiernych ozdób... prostota jest zawsze modna i elegancka a jak dobierzesz d tego biżuterię ladna fryzurę to bedzie piknie :D

no wlasnie ja myslalam o czyms takim tylko dla nich, co wezma do reki za 10 lat i powiedza swoim dzieciom : to prezent slubny od naszych swiadkow...

Moi znajomi dostali w prezencie drewnianą skrzynkę z dedykacją, w środku 3 butelki dobrego wina w trzech kolorach, pod każdym podpis: pierwsza rocznica ślubu, narodziny pierwszego potomka, narodziny drugiego potomka :-) - strasznie mi się ten prezent u nich podobał! :-) Ja np dostałam piękny album na zdjęcia + 2 ramki. Do dzisiaj stoją (ze zdjęciami ślubnymi) i cieszą oko :-) Ewentualnie pościel jakaś elegancka oryginalna... Może coś z porcelany, elegancki zestaw do kawy dla dwojga :-)