Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sniezynka_83

Przeszkadza mi w moim facecie cos , co MI NIE DAJE ZYC,OCENCIE CZY MAM RACJE

Polecane posty

Gość Sniezynka_83

Mam w glowie wizje faceta zaradnego i przedsiebiorczego. Moj facet jest kochany i milusi i wczesniej nic mi w Nim nie przeszkadzalo. Ale coraz czesciej drazni mnie to , ze nie umie sie zorganizowac(zaczyna wlasna firme) , jest nieslowny i i nie umie tego ni w zab pociagnac by bylo dobrze. Ja sama jestem wlasnie taka osoba - zdecydowana, przedsiebiorcza , z pomyslami, pracuje w zagranicznej firmie. On nijak nie moze sie zabrac za siebie, przez co trace caly podziw i szacunek do Niego. To ze o mnie dba przestalo mi wystarczac, chce by mi imponowal swoja pzedsiebiorczoscia, a jest raczej przeciwnie - odsuwa mnie to. Co robic????

Gość Sniezynka_83
przesadzam?? czy nie?? ???? powinnam mu o tym powiedziec?? czy raczej z tej mali chleba nie bedzie

Gość anitkakaka
zastanawia mnie fakt ze skoro jest taki malo zaradny to dlaczego porywa sie na zalozenie wlasnej firmy? moze sam siebie uwaza za innego, a moze chce Ci zaimponowac?

Gość Sniezynka_83
no nie wiem , dlaczego sie na to porwal porwal sie juz , mial stala prace , zrezygnowal bo chcial kokosow i teraz zdarza sie ze Jego klienci do mnie dzwonia i narezkaja

Gość anitkakaka
mysle ze mu na razie lepiej nie mowic, bo to Twoj problem, a moze da sie go rozwiazac. Twoj partner zawsze taki byl jaki jest teraz, to z Twoimi myslami cos sie stalo ze Cie zaczal denerwowac. moze zgrajcie sie jakos, Ty badz osoba organizujaca a on wykonawca, albo go tego naucz :)

Gość anitkakaka
o to o tym ze klienci narzekaja to mu mow, moze sam dojdzie do wniosku ze wlasna firma to dla niego zbyt wiele. nie kazdy jest do tego stworzony

Gość Sniezynka_83
tak, tylko mam swoich obowiazkow juz nadto studiuje, pracuje w biurze tlumaczen i daje korepetycje i mam stresujace zycie nie potrzebuje by jeszcze jego klientela wydzwaniala z pytaniami kiedy pracownicy stawia sie do pracy

Gość anitkakaka
hmm ciezka sytuacja, w takim razie powiedz mu ze to jego firma i ze nie masz nic przeciwko ze chce ja prowadzic, ale ze Ty nie chcesz w tym brac udzialu ze wzgledu na to co wymienilas, niech dzwonia na jego komorke, dlaczego niby z Toba maja rozmawiac, jestes wspolwlascicielem?

Gość anitkakaka
jednak badz troche wyrozumiala dla niego, dopiero zaczyna i zanim sie rozkreci to moze mu sie pare razy noga potknac

Gość Sniezynka_83
nie jestem wspolwlascicielem ,