Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radzioler

Zakochany 13 latek pedałował 300km, aby zobaczyc ukochana

Polecane posty

Gość tylko moje zdanie
biedny chlopak. pewnie znienawidzi ojca a do ukochanej i tak pojedzie :) trzymam kciuki

Gość stara prawda
tak potrafią zakochac sie tylko dzieci:) Dorośli za bardzo racjonalizują i przeliczają co jest wygodniejsze i łatwiejsze...

Rozczulił mnie ten mały. Za jakieś 10 - 20 lat pewnie wypowie się na jakimś topiku typu \"Co głupiego/śmiesznego robiłeś będąc dzieckiem?\" :D

Gość łeeee
ekonomicznie:P kanapki i w drogę, a tu się ludzie zastanawiają czy spotykać się z facetem , który mieszka 70km dalej:classic_cool:

Gość zachwycona lalunia
jeeej, jakie to romantyczne! ja bym chciala zeby moj lover pokonal dla mnie chociazby te kurewskie pare kilometrów:( trzymam kciuki, to musi by fajny kolo, a tacy w jego wieku zadko sie zdarzają..:/ a ta ukochana... co to musiala by za dziewczyna!

Gość ketozol
Tacy w jego wieku własnie często się zdarzają :) Moze nie pedałują, ale kochają na zabój i wydaje im się, że to jedyna słuszna i największa miłość. Później znów spotykają największą miłość...i tak się toczy :) Taka jest nastoletnia miłość.

mój obecny mąż pedałował do mnie 30 km,ale co to jest w porównaniu z 300km

Gość marcysiankaaa
Nie czytałam artykułu, ale mój synek podrałowałby i 600 km, żeby swoja "aktualną" i "największą" miłość zobaczyć. To są uczucia gorących nastolatków-ogromne, największe i jedyne.

Gość dieta czekoladowa
o w mordę

Gość marcysiankaaa
Zrobili z tego straszną afere, a to jest tak naturalne-właśnie przeczytałam artykuł. Jakbym widziała swojego 17-letniego synka, jeździł stopem do "ukochanej" na drugi koniec Polski. Też z namiotkiem, śpiworkiem i całym oprzyrządowaniem. Trzęsłam się ze strachu, bo bywało, ze dzwonił do mnie już z trasy. Teraz juz "kocha " inną, ale com przeżyła.... Na miejscu tego ojca, choć rozumiem ten strach, zawiozłabym synka do dziewczyny, niechby się nacieszył.

Gość heheheheh
hahah

Gość sherry123
słodki chłopak,może im się uda na całe życie ? :)