Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowa346

wazne pytanie

Polecane posty

kiedy powinna wystapic pierwsza miesiaczka po Cesarskim cieciu -jestem 6 tygodni po porodzie przez 4,5 tygodnia krwawilam teraz caly czas mam zolty sluz ,kiedy pierwsza miesiaczka?

ja dostałam pierwszą miesiączkę po 4 -5 miesiącach jak zaprzestałam karmic też jestem po cc

czy odczuwa ktoras z was jakies bole po cesarce w okolociy rany po ok 1 miesiaca ,poltora?? bo mnie dzis strasznie zabolalo gdy wstawalam ,czy to normalne ze po takim czasie czuje sie bol?

długo odczuwałam bol rany po cc do dzisiaj boli czasem na zmianę pogody i słyszałam ze tak już zostanie. Więc o nic się nie martw nie dzwigaj za dużo nie trzymaj rąk u góry za długo. Przemywałam ranę lekko spirytusem i było ok

Ja dostałam okres po 3 miesiącach od cc. Piersią karmiłam (ale dokarmiałam też butelką) 2 miesiące. Ból brzucha jest normalny, w końcu Cię kroili. Mnie conajmniej 2 lata brzuch bolał przy dźwignięciu czegoś.

a ja mam pytanie bo ja jestem 2 tygodnie po cc i już własciwie nie krwawie to mnormalne>>>??????? a czy seks po cc jest bolesny (ten pierwszy) i kiedy można sie kochać >>??

Krwawienie może być bardziej skąpe niż po sn, ale wydaje mi się, że 2 tygodnie to za krótko. Powinnaś zapytać lekarza, może macica nie oczyszcza się prawidło. Pierwszy raz nie jest bolesny, bo nic w śrdoku nacinane nie było;) A najlepiej zacząć tradycyjnie po 6 tyg. połogu. Powodzenia

Acha, jeśli w ogóle krwawicz to ok. Myślałam, że już Ci się skończyło. Wiadomo, że na początku jest dużo, potem mniej, a na końcu to jakieś takie brunatne tylko.

ja krwawiłam 7 tyg a myślałam ze po cc nie ma tak długo. Pierwszy raz nic nie boli przecież nie byłyśmy nacinane więc spokojnie. Ale odczekaj przysłowiowe 6 tyg

hmmm mialam 2 cesarki- po pierwszej krwawilam 3 tyg, po drugiej ponad 6 tyg.... co do rany ma prawo bolec nawet do pół roku co do sexu- jak da mnie te pierwsze razy były dosc bolesne- moze dlatego ze w obu prrzypadkach najpierw probowalam sn okres dostalam w obu przypadkach w zasadzie 2 mies po- bo nie karmilam piersią

nowa zarowno bol brzucha jak i swedzenie rany przy zmianie pogody jest norma. jesli idzie o @ to u mnie zaraz 3miesiace po porodzie i dalej cisza. no i niech tak zostanie. nie pogniewam sie jak jej nie bedzie dopoki bede karmila... moja przyjaciolka dostala @ dopiero po roku jak zaprzestala karmienia... Myszko ja po 2 tygodniach juz prawie nie krwawilam tylko delikatnie plamilam i smigalam z wkaldkami a nie podpaskami przy czym plamienia byly raczej koloru toffi czy kremowego a niecale 4tyg po porodzie to juz moglam w bialych majteczkach smigac bez wkladek nawet. co do sexu to niby mowia ze po pologu ale my tyle nie czekalismy, aha i w sumie nie bolalo tyle ze przy orgazmie odczulam maly dyskomfort w brzuchu przy 2 pierwszy podejsciach .