Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julcia365

Młodzież na dyskotekach

Polecane posty

Gość hej :)
Muszę przyznać, że wiele rzeczy, które zostały tu powiedziane to prawda. Sama mam 16 lat i rodzice są dość sceptycznie nastawieni do dyskotek. Na razie byłam na dyskotekach tylko za granicą, ale tutaj w te wakacje może się wybiorę kilka razy. Prawda jest taka, że na dyskotece trzeba się pilnować. Najlepiej nie brać torebki, nie spuszczać wzroku z napoju który pijesz. No i oczywiście chodzić gdziekolwiek w przynajmniej 3 osobowych grupach. Wielu kręci się napaleńców, którzy tylko czekają na zbłąkaną dziewczynkę. Jednak dyskoteka dla dziewczyn w naszym wieku nie jest czymś złym. Wbrew opiniom jest wiele dziewczyn rozważnych i idących tam potańczyć, a nie uchlać się jak dzika świnia i tańczyć z każdym napotkanym podpitym facetem. Dlatego jeśli nie jesteś jedną z tych smarkul, które nic nie mają w głowie to powinnaś pogadać z rodzicami i pójść. Nawet nie z kimś starszym tylko z zaufanymi przyjaciółkami, które Twoja mama zna. Wiem jak to jest mieć nadopiekuńczych rodziców, ale w takich wypadkach musisz zachowywać spokój, nie wrzeszczeć. Pokazać, że jesteś dojrzała i potrafisz rozmawiać, a nie 'drzeć japę'. I taka mała uwaga do wszystkich, którzy piszą o to jakimi smarkulami jesteśmy, że pijemy na okrągło. Prawda jest taka, że najłatwiej zauważyć te pijane 16 i młodsze, bo najbardziej rzucają się w oko. Zwykłej 16-letniej dziewczyny, która nie zachowuje się jak nastoletnia szmata, nie rozróżnisz wśród wielu starszych dziewcząt. Często właśnie takie dziewczyny zachowują się rozsądniej niż starsze od nich, bo wiedzą, że muszą się pilnować. Jeśli nie ma takich dziewczyn, to w takim razie ja jestem jakimś ewenementem. Dzięki, trzymam kciuki za Ciebie :) x

Gość fesff
w takim wieku to najwyżej na dyskoteki szkolne możecie iść dziewczyny. chyba że już się puszczacie...

po prostu idz na dyskoteke a rodzicom powiedz ze poszlas do kolezanki

Gość bhjbvhjbtwrvrt
a autorka siedzi 5 lat przed komputwrem i czeka na wasze madre rady :D

Gość gość
hje mam 16 lat chce isc do jakiegos klubu z kolezanka tylko niewiemy gdzie. doradzicie ?

Gość dusia2014
hje mam 16 lat chce isc do jakiegos klubu z kolezanka tylko niewiemy gdzie. doradzicie ? ogolnie to moge isc tylko niewiem gdzie

Gość gość
Można iść na dyskotekę ale napewno nie z samymi dziewczynami bo wtedy napewno każdy bedzie sie do was kleil warto wsiąść nawet ze sobą jednego czy dwóch chłopaków wtedy czuja trochę respekt :) bo kto by nie podszedł i nie obcieral sie o grupke dziewczyn

Gość Maruska56
Tylko po co masz iść na dyskotekę? Do klubów, do których Cię wpuszczą chodzi sama hołota. A do klubów na poziomie wpuszczają tylko od 21 roku życia tak więc nie masz szans. Do nauki dziecko !

Gość gość
julcia wiosne poczulas? piepszenie Ci w glowie w tym wieku?