Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skądjatoznam

Mąż wymusza na mnie seks

Polecane posty

Gość kochamBasię
biedna jesteś, bo naprawdę jeszcze młoda a już tyle w życiu przeszłaś. Na początku myślałem że masz koło 40, a Ty 30 nawet nie masz.

Gość MikiMause
ciekawe czy go kochasz naprawdę. Jaki masz temperament, jaką jesteś kobietą. Masz 28 lat i siedmioletnie dziecko, czyli wyszłaś za niego bardzo młodo. Kochałaś go czy musieliście się żenic. Trudny temat, trudne pytania.

Gość BasiuniaSB
Ja Cię rozumiem przynajmniej się staram. Tak czy inaczej smutne to twoje życie. Nie nacieszyłaś się młodościa, moim zdaniem za szybko wyszłaś za mąż, prawdopodobnie nie masz innych zainteresowań, żyjesz tylko dla męża i syna. Musisz się nauczyc życ dla siebie.

Gość BasiuniaSB
Biedna kobieta

najważniejsze, by Twój mąż w końcu przestał się zachowywać po wypiciu jak zwierzak, bo to nie rozwiąże Waszych problemów...

Gość skądjatoznam
Właśnie tylko o to chodzi. Szkoda by mi było zrezygnowac z życia z nim przez to że tak się zachowuje po wypiciu. Dzisiaj już nie te emocje, wczoraj byłam tak zła że mogłabym go zabic. Nie mogę zrozumiec dlaczego mi to robi.

Gość skądjatoznam
Tak wyszłam młodo za mąż, byłam raczej rozrywkową osobą ale bardzo się kochaliśmy. On jest odemnie starszy. Decyzję o ślubie podjęliśmy spontanicznie, najpierw tylko cywilny (miałam 18 lat) dopiero później kościelny. Dziecka nie mieliśmy od razu tak więc to nie było z musu.

Gość szampon
jednak nieciekawe życie miałaś. 18 lat mąż to on ile miał lat? Ile starszy od Ciebie?

Gość skądjatoznam
Ja wiem szampon nudne też nie jest. Mam tylko ten problem z mężem.

Gość Mario//
skądjatoznam.......napisz jak wyglądasz, nie znam Cię ale interesuje mnie jak wyglądasz. Tylko szczerze, jak masz ściemniac nie pisz wcale.

Gość PaulinakB
może po pijaku chce się kochac tak, jak na trzeźwo by tego nie zrobił.

Gość Kalisi
Masakra jak to czytam- wymuszanie sexu jest po prostu obrzydliwe. Po takim czys facet od razu wydawalby mi sie ohydny oblesny i pewno bym pewnego dnia sie pozygala na niego.... Szczerze to nie bylabym z nim dnia dluzej. Nie potrzebny mi oblesny zbok w domu bez grama szacunku do mnie w tych sprawach, ktore powinny byc obustronnie chciane i byc aktem milosci nie wyzycia sie. Moj zawsze sie pierw pyta czy mam ochote jesli nie to ok ale zawsze moze sprobujemy jakos jak zechcesz to fajnie jak nie obejrzymy razem film czy cos. Boli mnie to ze tak nie ma kazda kobieta (ta ze zdrowa glowa, ktorej nie kreci cos a'la g***t). bo nalezy sie nam w tych sprawach szacunek i poczucie ze jest cudownie nam obojga i robimy to bo chcemy tego wlasnie teraz.