Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

polipoli

z wlosow czerwonych na blond - prosze o opinie

Polecane posty

juz od ponad 7 lat farbuje wlosy na czerwono. juz mam dosc. ostatnio przechodzilam kolo fryzjera i widzialam plakat, piekny kolor. sliczne blond pasemka. wygladalo to tak jakby pani miala na glowie wiele kolorow blond, rozne odcienie. oczywiscie wiem, ze moge pomarzyc (chyba ze mnie zaskoczycie) - ale mysle o zmianie na jasny braz, ciemny blond - tez tak duzo odcieni...wygladalo to bardzo naturalnie! jakie mam szanse? kondycja moich wlosow? dobra. fryzjerzy podziwiaja ze jak na tyle lat farbowania na czerwono to super. ostatnio jednak chcialam grzywke rozjasnic na taki zloto-czerwony kolor...jasna bardzo czerwien ale taka zlota (czy to mahon?) - reszte wlosow pofarbowano mi ciemna czerwienia.. i ta grzywka wyglada srednio..jakby sie troszke wlosy spalily (?) - moze to za duzo powiedziane, sa zniszczone koncowki. ale widzialam gorsze , np blond wlosy. gdy uzyje lekko oliwki (np l`oreala) wygladaja duzo lepiej.. moje pytanie, czy moge sprobowac pofarbowac na jakis naturalny miedzy jasnym a ciemnym blondem? czy raczej jak juz to ciemne blondy..jasne braze? dziekuje, Polipoli

z czerwonego na blond jest srasznie trudno, wlosy na pewno na tym ucierpią, módl się,żeby nie zaczęły ci się rozdwajać końcówki. wiem coś o tym. jasny brąz to dobry pomysł, ale jak zacznie powoli schodzić [zawzse tak jest, brąz jest niestały, jeśli to nie twój naturalny kolorek], to włosy będą rude :) ale możesz spróbowć zrobic pasemka w 3 odcieniach brązu, jedne niech będzie bardzo jasny. z czasem po czerownym nie zostanie sladu, a jasny brąz łatwo można przerobić na wet na średni blond :D powodzenia!