Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jerzy szczecin

Najlepsze partnerki życiowe to prostytutki

Polecane posty

Gość Zuza31...
Do Jerzego... Jeśli złapała Cię jakas wywłoka na tzw. biednę dziewczynę z przeszłością ktorą trzeba się zaopiekować radzę się zdystansować do sytuacji. Masz dużo do stracenia. Ona w przeciwieństwie do Ciebie nic. A tak na marginesie...spękałeś :) Podkuliłeś ogon... :) Wiesz, że możemy się znać, prawda? :D

Gość ggigus
Zuza ale jeżeli dzięki temu sa szczęsliwe to w czym problem. Może po prostu seks i pieniądze dają im szczęscie a przeciez krzywdy nikomu nie robią.

Gość Zuza31...
Nie zgodzę się z Tobą ggigus. Pośrednio krzywdzą kobiety, które mają kłopot w małżeństwie. Oczywiście wina lezy po stronie niewiernego mężczyzny, ale nie zmienia to postaci rzeczy. Zdrada jest zdradą, a prostytutka ścierwem

Gość oblesny klient
Jeśli takie wrażliwe i romantyczne z nich istotki to dlaczego udstępniaja swoje odbyty, cipki i usta jakims oblechom :o Jakoś nie wydaje mi sie to zbyt romanytyczne :o

Gość mljf
lepiej z jednym dla kasy niz z całym tabunem z tego samego powodu, nie umiesz liczyć?

Gość wionio
Pojeebaana dyskusja tak jakby prostytutki były takie same. A podejrzewam, że więcej je dzieli niż łączy. A łączy je pęd do kasy zbierają na domy, samochody, dobre ciuchy, kosmetyki, stylistów. Tak więc prostytutki są pewnie materialistkami najczystszej postaci.

Gość oblesny klient
Czyli jednak cos je łączy wionio :p Jakoś nie moge sobie wyobrazic delikatnej, wrażliwej materialistki :) Taka kobieta będzie raczej kiepska partnerka zyciową poniewaz leci tylko na kasę.

Gość wionio
Napisałem że więcej je łączy bo śa blondynki, brunetki i rude. Są też panie zmanierowane, są z wyższym ale i zasadniczym wykształceniem. Napewno znajdzie i wrażliwe prostytutki podobnie jak wulgarne. Podmiot który je łączy t kasa dla tej kasy gotowe są zaryzykować zarażenie się wirusem hiv, opryszczką lub inną chorobą weneryczną. Nie są to Damy z zasadami czy kierujące się życiową odpowiedzialnością. Celem nr 1 są pieniądze.

Gość oblesny klient
Dlatego tez napisałem że prostytutka nie może byc delikatną, wrażliwa dziewczyną. Gdyby taka była nie zostałaby prostytutką. Wrażliwe dziewczyny nie sa takimi skrajnymi materialistkami.

Gość mljf
biorąc pod uwagę,ze zarabiają cłkiemneizłą kasę to całkiemniezła znich partia

Witam, zastanawia mnie jedno: jak wrażliwa i mająca szacunek do własnej siebie Pani Zuza uzyskała pozwolenie od swojej niewinnej duszyczki aby nazywać kogokolwiek "ścierwem"? Wydaje mi się, że jeśli ktoś szanuje samego siebie, szanuje również, a może przede wszystkim innych ludzi, PROSTYTUTKA TO TEŻ CZŁOWIEK i wydaje mi się, że nie mamy prawa oceniać... zwłaszcza jeśli nie mamy o tym zajęciu pojęcia, jak np. pojęcia nie ma Pani Zuza, czasem naprawdę warto zastanowić się nad sobą niż wygłaszać puste hasła, bo zona kolegi... i co z tego, każdy ma prawo do normalnego życia, nawet ludziom, którzy wychodzą z więzienia się ja daje, więc... świat byłby piękny gdyby każdy zajął się własnym tyłkiem, pozdrawiam

Trzeba by było mieć ostry bajzel w głowie żeby świadomie prostytutkę za żonę brać :D

Gość kurewkaaaa0987
poniekad pan jerzy ma racje,zapomnial jednak dodac,ze jesli owy pan malzonek nie bedzie mial zasobnego konta i sporych dochodow,kazda z dziewczyn predzej czy pozniej bedzie dorabiala na boku,na remont w domu,nowe kafelki,wakacje w tropikach...mysle ze to niezle,jednak trzeba miec naprawde tolerancyjnego faceta,ktory bedzie potrafil spojrzec na ten fach od kulisow,czyli bez emocji,jak na serwis-gre aktorska,nic osobistego.To sie da,ale trzeba miec specyficzny charakter,dla zwyklego czlowieka sprawa nie do przelkniecia

Gość kot13
wydaję mi się, że kobieta- prostytutka z powodu uprawiania swej profesji, uprzedmiotawiania siebie i izolowania psychicznego od dotykających ją i robiących z nią różne rzeczy mężczyzn musi mieć bardzo poważne problemy z osobowością i wogóle własną psychiką i to jest chyba kwestia nie do przejścia w związku mimo wszystko.

Gość szczerze????
"myśle ze są to zblazowani ludzie którzy coś by chcieli w zyciu ale nie bardzo wiedzą co i jak to coś osiągnąć." wiesz czego? kochac i byc kochanym dlateo sobie to rekompensuja w jaki tylko moga sposób "a ja słyszałem ze zeby być prostytutką to trzeba miec k**ewski charakter. ale nie słyszałem żeby k**ewski charakter mijał wraz z zamążpójściem buahahhahahahhahahahahahaaaa" a jaki to jest kurewski charakter? bo ja miałam wielu chłopaków ale spałam tylko z 3 ( z jego jeden to pomyłka, drugi tez ale w sumie rok razem a 3 to mój maz) a chłopaków w sumie miałam moze z 15 ale na chwile i nie spałam ze wszystkim... jak powiem ze miałam 15 chopaków to wyjde na kurwe a jak powiem ze spałam tylko z 3 to na co? do jakiej grupy sie kwalifikuje? ""PROSTYTUTKA TO TEŻ CZŁOWIEK i wydaje mi się, że nie mamy prawa oceniać" owszem, mamy prawo. na tym właśnie polegają mechanizmy społeczne bez tego "oceniania" nie istniały by takie pojęcia jak przyzwoitość i wstyd a nawet dobro i zło które mimo że faktycznie bardzo szerokie to w ujęciu światowym są wzlędne - zależą od kontekstu kulturowego a może nawet cywilizacyjnego." bardzo szybko wam przychodzi to ocenianie ... no... kiedy złem były stare kobiety mieszkajace same uznawane za czarownice i palone na stosie ...teraz sie zmienia... "jontek łap za widły to OGR!!!"

Gość szczerze????
jedyne co umiecie zrobic to prowokowac, nasmiewac sie i nic wiecej, nie poswiecacje uwagi osobie tylko odrazu ja szufladkujecie na podstawie jednej informacji.... zeby kogos poznac trzeba cierpliwosci i trzeba tej osobie poswiecic czas aby moc stwerdzic z kim sie ma doczynienia...

Gość racjonalistka!!!!!!
Prostytutka to kobieta która kurestwo ma w sobie, to jest określony typ kobiety!!! Są kobiety które nigdy nie zdradzą swojego partnera i nie są kurwiszonami,

Gość el ninka
taka przemiana nie jest mozliwa- wysoki stopień demoralizacji niszczący nieodwracalnie ja chodzi im o stabilke, milosc maja gdzies- ot co:P

Gość szczerze????
"Prostytutka to kobieta która kurestwo ma w sobie, to jest określony typ kobiety!!! Są kobiety które nigdy nie zdradzą swojego partnera i nie są k**wiszonami," a ja myslałam ze prostytutka to taka co bierze za to pieniadze ... kurwa tez a co z tym co nie biore pieniedzy? kim one sa? a co jesli osoba toba manipuluje, wpieprza ci sie w zwiazek, oszukuje a ty sie pomylisz? a na koniec powiesz jej spierdalaj? kim taka osoba jest? ta co wie ze masz meza i chamsko sie wpierdala i narzuca? kim taka osoba jest?

Gość szczerze????
a na koniec wmawia ci ze jestes chora (chora bo sie z nim nie spotkałam, nie przespałam i powiedziałam aby spierdalał), pozniej okłamuje, prowokuje, manipuluje i wyśmiewa? i na koniec chce zrobic z ciebie dziwke? smutne... dlatego od psychola trzymam sie na dystans, zaliczyłam załamanie nerwowe i depresje msci sie na mnie nie wiadomo za co ... za to chyba ze jest głupi

Gość a to doświadczeenie
Bez wątpienia prostytutka ma doświadczenie w manipulacji mężczyznami, ona potrafi owinąć dokoła palca głupiego chłopa, pewnie nawet wykorzystuje do tego umiejętności łóżkowe, skutecznie. A jak prostytutce zechce się zorganizować sobie pewną stabilizację, to wystarczy tylko znaleźć odpowiednio głupiego i naiwnego, dobrego chłopa i omotać go odpowiednio, prostytutka wybierze nadającego się do stabilizacji chłopa, wybierze precyzyjnie bo zna się na chłopach, oczywiście z jej strony nie ma mowy o uczuciach jako że nie jest o nich zdolna (wynik degeneracji psychofizycznej), ale przecież jak chłop jest głupi i naiwny, to nie będzie o tym wiedział. Także nie będzie wiedział o tym że ona nie stroni od innych mężczyzn i zawsze seksuje się na boku czyli zdradza, ale dyskretnie, pozytyw to taki że jakoś jej na opłaty i rachunki wystarcza, i potrafi się atrakcyjnie i "tanio" ubierać (jak wierzy mąż prostytutki. Takie kobiety zwykle się nie zmieniają, ale potrafią wspaniale grać oczekiwaną rolę aktorską (dopóki jej się chce), jak chłop jest głupi i nie widzi jej puszczania się, lub toleruje bo mu nie przeszkadza jej gościnność w kroku.....toooooo....szybko ląduje z rakiem prostaty i pa pa.

Gość ojj, ludzie
przestańcie już z tym bezmyślnym klepaniem , ze nie mamy prawa nikogo oceniać. A niby dlaczego nie mamy? Owszem, być moze jest pewna grupa prostytutek, ktore były tak zdesperowane, ze nie miały innego wyjścia. Natomiast duża część z nich robi to, aby mieć wygodniejsze życie. I jest to obrzydliwe i nie do zaakceptowania, przynajmniej dla mnie. Jeżeli komuś nie przeszkadza zadawanie się z ludźmi niemoralnymi, to jego sprawa. Ale nie lansujcie tu relatywizmu moralnego i tego, żeby zła nie nazywać złem.

Gość Msisrosssss5s4ss54r
Polecam DoktorPotencja.pl Kamagra od nich to rewelacja, wreszcie uczciwy sprzedawca z oryginalną Kamagrą. Jeżeli macie problemy z potencją i erekcją to z czystym sumieniem mogę zarekomendować. Kamagra i moja zona jest zadowolona.

Gość loveblackcolor9870
Blog dziewczyny sponsorowanej -zapraszam dangerouslife777.blog.pl

Gość gość
a najlepsi kierowcy to ci bez prawa jazdy 🖐️

Gość gość
Mozna się z tym zgodzić pod warunkiem, że trafi się na fajną dziewczynę, która wcześniej była normalną fajną osobą z wartosciami, zasadami. Jeśli została tak wychowana, a życie skierowało ją na inne tory to jest duze prawdopodobienstwo że bedzie to dobra kandydatka na zone i faktycznie doceni los na loterii. Dlaczego? dlatego że kazdy z nas jest taki jak został ukształtowany od narodzin. I nie jest to łatwe do wyplewienia. Dlatego niektóre prostytutki są zimne wyrachowane i dobrze im z tym co robią, a sa tez takie które robią dobrą mine do złej gry a w ukryciu wypłakują swoje i leczą depresje samotnosci.. Nikt kto nie wyciągnął pomocnej ręki do takiej osoby nie ma prawa jej oceniać. Ludzie robią różne nikczemne rzeczy zeby się bogadzic - oszukują siebie, państwo, knują , kombinują, okradają a te kobiety po prostu uczciwie zarabiają. W zyciu nie ma nic za darmo - cos za cos. Jest kasa ale to nie jest łatwa kasa bo życie w ukryciu i samotnosci . Jeszcze jedno - lepsza zonka, ktora robi boki na lewo-prawo i to za darmo czy kobieta ktora po prostu z tego zyje... Według mnie ta druga czesto ma wiecej wartosci i szacunku sama do siebie niz taka pseudo żoneczka a przypuszczam ze pani Zusa to własnie jedna z takich ...

Gość gość
Tak jej się trafiło, normalnej pracy nie było. Zamiast siedzieć na kasie, lepiej doopy da się. Temu, tamtemu, kasa duża i szybka, z kasy trzeba oskubać niejednego starego grzybka:D

Gość jerzy szczecin
a js rżne stsregow dupsko i nie potrzebuje prostytutki mojam prostytutkom jestmój ojciec rzeniert w tylec

Gość gość
autor topiku to idiota jakich mało, i co, fajnie wkładać wuja do c**y, gdzie przed chwilą wkładał stary cap

Gość gość
uj w to biore cie taka jaka jestes