Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja np

ile osob teraz szuka partnera

Polecane posty

Gość
no jak widać problem dotyczy nas wszystkich :P

ja zaraz może zejdę z kafe, ale na razie usprawiedliwiam się gorączką:D poza tym ciężko zrobić coś konstruktywnego siedząc pod kocem i kichając na wszystko co się rusza:P a dzisiaj dla pobudzenia wyobraźni pań mogę powiedzieć, że jestem ideałem faceta:D-czerwony nos, oblicze blade niczym śmierć, opatulony szalikiem i popijający herbatkę z miodem:D

Gość
Plomby namiętności moja wyobraźnia zaczęła pracować :) a czy masz może do kompletu niski, zachrypnięty, seksowny głos zmieniony przez chrypkę i ból gardła ? :P :D

Gość
...i znów brzmi nieźle ;)

Gość
no cóż, pozostaje mi życzyć Ci zdrówka :) okryj się cieplutko kocykiem i weź w łapkę kubek gorącej herbaty z cytrynką :) mam nadzieję, że Twój powrót do zdrowia nie spowoduje wystąpienia ze społeczności kafeteriuszy ;P pa pa wszystkim

nie zauważyli że północ minęła, tak się zauroczyli :P A teraz śpią i nie ma z kim pogadać :( A jak wybije 15:00 to ja jestem off line i potem narzekają, że topik martwy. Co ja mam tu sama, nucić piosenki harcerskie i słuchać echa :P? Postulat: proszę ustalmy jakieś \"wspólne\" godziny kiedy tu się spotykamy, bo tak to trudno będzie..

Gość
He he nie śpią ja jestem :) i Was podglądam ;) TMK to zaczynamy śpiewać razem: gdzie strumyk płynie z wolna...! ! ! :D notabene na mnie chyba nie możesz narzekać bo jestem tu częstym gościem proponuję spotykać się po 12.00

o.k. Choć przyznam, że mnie zazdrość wzięła, że co niektórzy tutaj kulać się mogą do 12:00 w betach, a inni o 6:00 rano mają pobudkę :/ Dyrekcja: znalazłaś coś wczoraj albo dziś tutaj czy gdzieś indziej, kobieto?

Gość
niestety, moja współtowarzyszko, nie znalazłam ani tu ani gdzie indziej :( Nie będę tu pisać o wielokrotnych próbach wyłudzenia ode mnie numeru telefonu przez bardzo miłego konduktora w pociągu... :) :D aha no i jest jeszcze taki chłopak z autobusu, ale czy zagadać do niego ot tak? :P

a ja miałam tu takiego fajnego petenta, tak mnie słodko podrywał, no po prostu siła uroku Jego była dla mnie wielka, ale nic z tego nie wynika. Dałam Mu adres emailowy (służbowy, w celu oczywiście służbowym, choć zawsze można coś szrajbnąć niby to przypadkiem) i cisza. Może przed burzą? ;):P

Gość
TMK może Twój petent przeczyta to i zdecyduje się odpisać, a może to jakaś niezdecydowana duszyczka i właśnie myśli co Ci tam naskrobać :) no no - może będzie z tego prawdziwy orkan a nie burza :P Rincewinde :D hi hi może...zagadam, kto wie :P

TMK - pewnie udaje twardziela, więc odczeka, żebyś nie pomyślała, że mu zależy :P. Ja bym tak zrobił :P

Rincewinde: wiesz co, ja się z Tobą chcę zakolegować bliżej, a nawet zaprzyjaźnić, żebyś mi udzielał korepetycji z męskich zagrywek. Będę pilnie robić notatki :P

Gość
Wiesz TMK :) zawsze możemy zwrócić się do naszych kolegów z kafeterii z prośbą o poradę czy pomoc w odczytaniu niektórych męskich intencji :P zrewanżujemy się przecież jeżeli chodzi o kobiece zachowania :D

jeśli tylko jestem w stanie pomóc, to służę Panom swoją wiedzą :) najgorsze co może robić mi facet, to utrzymywać w niepewności, zwodzić, dręczyć, robić zwroty akcji, obiecywać i odwracać wszytsko o 180%. Ja od takiego zachowania podupadam strasznie. Wcale to nie jest atrakcyjne zachowanie i choć utrzymuje w niepewności drugą stronę,ale mnie osobiście strasznie dręczy to psychicznie, ja wysiadam do wariatkowa Właśnie czuje się udręczona :( ale wracam powoli do sił. Powooooli.... A co Waszym zdaniem najgorszego jest w zachowaniu kobiet wobec męzczyzn?

Najgorsze jest to, że nie potrafią się jasno zadeklarować. Powiedzą, że chcą się tylko zaprzyjaźnić czy lepiej poznać...Ja nie chce się przyjaźnić, wolę mieć dziewczyne niż koleżanke. Albo od razu mówcie, że nic z tego nie będzie, albo , że będzie.

Gość
TMK No przecież nasi Panowie ostatnio o tym pisali. Kobiety chcą żeby je zdobywać, a mężczyźni wolą miećod razu jasną deklaracji z ich strony o czym napisał Rincewinde :D

Gość
A więc wszem i wobec ogłaszam i jasno deklaruję, że nie poszukuję faceta w celu przyjaźni czy koleżeństwa :) ale w celu utworzenia podstawowej komórki społecznej :P :D

Gość
Chociaż z drugiej strony podstawą istnienia tej komórki jest przyjaźń, tak więc jedno z drugim się łączy :D

Gość
A może mężczyźni też napiszą jakich kobiet szukają i do czego? :P :D

Gość
:D typowe męskie podejście :P