Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna Karenina

ludzie oceniajacy po wygladzie sa bardziej pusci niz ustawa przewiduje

Polecane posty

mi niektóre wskaźniki mimo wzrostu i wymiarów pokazują ,że ważę za dużo.... ale jakoś tego nie widać chyba mam nadzieję....

a pomnie tez nie widac.. malo kto mi chce uwierzyc, musze na wage wchodzic :P ale kolega Tomek uwaza, ze jesli napisze mu sie ze ma np niezbyt fajan fryzure to oznacza, ze uwaza sie go za zero.... musisz sie nauczyc ze nie wszyscy musza Cie akceptowac w 100% takie zycie

Ty sam wiesz że to co piszesz to głupoty. Jak ja jestem chudy to co ma powiedzieć ten co nic nie ćwiczy i ma normalną budowę ważąc przy 191 cm wzrostu 78-80 kg

ja też nie rozumiem... nie wszyscy muszą nas akceptować w 100% ale jak się ciut mniej albo coś nie do końca u nas jest ok ... to nie oznacza ,że jesteśmy miernotami....po co od razu tak wszystko brać do siebie

Tamten jest wieszakiem.. a Ty po prostu moglbys wazyc troche wiecej... mysle ze Twoja waga moze wzrosnąć pomiedzy listopadem 2007 a styczniem 2008 :P

Czyli tylko umieśnieni ludzie to ludzie o normalnej budowie. Ja nie wiem gdzie mógłbym dodać tych kg.

ludzie... na moje wymiary to laski ważą średnio 53 kilo ale u mnie tak nie jest... bo też dużo ćwiczę.... mam wycisk jak cholera 2x w tyg po 3 godz. teraz mi się zacznie z powrotem od października........

Gość p. Justynaaaaa
Justynaaaa twierdzi, że Relentless ma dobrą wagę i nie jest bynajmniej za chudy.:)

Nie musisz nieczego dodawac... Ale jakis taki trening obwodowy by Ci sie przydal.... zlapalbys ze 5-6 kg czystego miesnia i byloby ok... po prostu dla poprawy sylwetki... nie musisz byc kafarem, ale mozesz podszlifowac wyglad...

Może gdybym postawił na siłownię to bym może się wciągnął w to bardziej. Nie trenowałbym tylko na \"sucho\" Ale postawiłem na taniec.

Byłem ciekawy jakie ja mam wymiary Nie wiem co można mierzyć ale zmierzyłem klatkę piersiową (bez sztucznego nadymania się) 97 kg biceps 39 cm i brzuch (bez wciągania) 86 cm Nie są to wymiary kulturysty ale chyba nie patyczaka

Czym wycieracie twarz ? Bo ja ręcznikami jednorazowymi albo czystym małym ręcznikiem wyciągniętym z szafy który drugi raz do tego się już nie nadaje (przed upraniem)

ja mam czasami ręcznik... i na treningu i na stażu... no ale tam się dopiero poty z nas leją... 7me

dobra ja zaczynam 94/65/94 wzrost 170cm waga różnie 69.5-72.5 w październik/listopad centymetry mi spadną...

zaraz zaraz łydka 39 udo 54 i biceps(co ma w ogóle baba do gadania....) 34 cm ....w kapeluszu to ja nie wiem....

podobny do kogoś.... kurde....wzrost wymiary....komiczne... mam nadzieję ,że to zbieg okoliczności tylko....

południowo-wschodnia polska no i przy wielu twoich postach mam czasami dziwne wrażenie... podobne zdanie sposób wypowiadania się.... może faktycznie ludzie sa podobni... i tyle

tzn jakies konkretne miasto? zreszta niewazne, bo ja i tak chyba nie znam nikogo z tych okolic... a juz na pewno nie na tyle, zeby mnie mogl identyfikowac jakos...