Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna Karenina

ludzie oceniajacy po wygladzie sa bardziej pusci niz ustawa przewiduje

Polecane posty

temat rzeka.... a ja sobie muszę iść.. obowiązki wzywają...gdybym miała nadmiar czasu....no nic zajrzę jeszcze ... pozdrawiam wszystkich miłego dnia życzę...tak jakby mamy piątek ;)

do komiczne ...skoro sprawia Ci przyjemnosc obrazanie mnie, to prosze bardzo... Jestem blondynka ktora skonczyla szkole z wyroznieniem, studiujaca i nie jestem pusta barbi....ale bardzo czesto jestem tak wlasnie oceniana. Wiec nie obrazaj ludzi , bo kazdy ma prawo do wypowiedzi.

Gość _mała_czarna_
Heh smieszy mnie porownywanie ludzi, ze Ci maja tk samo ciezko jak Ci brzydsi. Jeslijedynym problemem dla nich jest, ze uznaja ta ladna zamniej madra..;/wy chybanie wiecieco przezywaja osoby brzydkie ciagle szykanowane i wysmiewane.wiec nie gadajcie glupot, zetez maja ciezko to poprostu zalosne. Do Komiczne: niedbanie o siebie tocalkiemco innego niz nieatrakcyjnosc i nie mozna tego mylic...

saraa jestem po prostu pod wrazeniem.... widac ze wyroznienia nie ucza życia... bo wypisujesz frazesy z ktorych smialaby sie moja 12 letnia kuzynka... ja wiem ze flejowatosc i brak urody to co innego - ale zazwyczaj o ocenianiu po wygladzie zewnetrzym mowia wlasnie te fleje

Gość to dziwne alhemicum
bo ja ciebie pamietam wlasnie z tego jak sie przechwalalas ze masz super przystojnego faceta ale to nie dziwne bo sama tez jestes niczego sobie

mala czarna, ja nie mowie, ze maja calkiem zle, ale bywa to bardzo nieprzyjemne... i nie wiem w jakim spoleczenstwie Ty zyjesz, ze u Ciebie sie wysmiewa brzydkich... ja sie z czyms takim w swoim nie spotkalam... owszem mieli mniejsze powodzenie, nie byli tak rozchwytywani towarzysko, ale nikt sie z nich nie smial czy szykanowal...

mala czarna, ja nie mowie, ze maja calkiem zle, ale bywa to bardzo nieprzyjemne... i nie wiem w jakim spoleczenstwie Ty zyjesz, ze u Ciebie sie wysmiewa brzydkich... ja sie z czyms takim w swoim nie spotkalam... owszem mieli mniejsze powodzenie, nie byli tak rozchwytywani towarzysko, ale nikt sie z nich nie smial czy szykanowal...

widzisz \"komiczne\" mozesz byc piekny i bogaty, ale wnetrze jest brzydkie i to widac po twoich wypowiedziach. Wspolczuje tej osobie ktora na ciebie trafi....pozdrawiam wszystkich i zycze milego dnia

heh i jesli czerpiesz satysfakcje z obrazania innych, to prosze bardzo, ulzyj sobie ;) mnie to nie boli....

Gość _mała_czarna_
KOmiczne: nie uogolniaj takl;epiej wszytskiego,,,, Ludzie brzydsi mnajabez porownania gorzej. Nawte juznie chodzi o wysmiewanie ale to sie wyczuwa pozatym te osoby same sobie wmawiaja , sa samotne...jesli ktostego nie przezyl to moze nie zrozumiec,..

Pewnie mnie zaskoczy, cale zycie zdobywamy doswiadczenia. tylko widzisz, jestem jaka jestem ale nigdy nie obrazam innych ludzi. Wiec zycze Ci milego dnia i wszystkiego dobrego w zyciu 🖐️

uwazasz sie za uduchowioną saroo, a tak naprawde jestes pusta... klepiesz jakies banały w stylu \"milosc zawsze zwycięży\" \"wyglad nie ma zanczenia\" \"pieniądze sie nie liczą\" bo wydaje Ci sie, ze jestes przez to fajna... odtwarzasz to co gdzies uslyszalas a tak naprawde brak Ci sensownego zastanowienia nad znaczeniem tych fraz... nie pomyslisz, nie skupisz sie nad przelozeniem ich w realia...

nie obrazam Cie - ja Cie podsumowuje... Ty sama sie obrazasz pisząc slowa ktorych znaczenia nawet sie nie domyslasz...

Ciekawe czy większe wymagania ma płeć męska czy żeńska. Bo mówi się że to facet chce ładnej dziewczyny. A mi się wydaje że ona to ma jeszcze swoje wzorce z tych seriali czy z plakatów na ścianie. Jak patrzę na dziewczyny to ogólnie nie mogę powiedzieć że są brzydkie (może tamten z domu nie wychodzą) Ale czasem to chciałoby się powiedzieć \"Dziewczyno ogarnij się trochę\".

Gość Karambolka
Sara, wyluzuj :) Komiczne wcale nie jest takie złe, on bardziej pozuje na takiego cynicznego ultrarealistę - luzaka - starego wyjadacza niż nim naprawę jest ;) (tak tak, rozgryzałam Cię :P ) W gruncie rzeczy to całkiem sensowny gość - i co niezwykle ważne nie jest nieprzemakalny na rozsądne argumenty ;) Tylko trzeba go lepiej poznać! Ta twarda chropawa powłoka inkrustowana małymi kolcami skrywa całkiem ludzkie wnętrze :D Pozdro i miłego dnia wszystkim 🌻 od niewyspanej z przepracowania karambolki

Nie znasz mnie, wiec nie oceniaj mnie.....nie wiesz co robie ani kim jestem. Nie wiem dlaczego tak bardzo Ci przeszkadzam, ale pewnie masz jakis swoj powod.

\"i co niezwykle ważne nie jest nieprzemakalny na rozsądne argumenty\" masz racje Karambolko- argumety przemysle zawsze... ale jestem uczulony na frazesy... ja bardzo cenie myslenie - moge sie z kims nie zgadzać, moge sie posprzeczac, ale cenie wlasne wnioski i przemyslenia... ale gdy czytam \"nie nalezy oceniac nikogo po wyglądzie, bo kazdy jest piekny od srodka i cudem jest blask duszy jego\" to pachnie mi po prostu głupotą... szczegolnie, ze laski klepiace takie gadki, jesli sa atrakcyjne, zazwyczaja maja za faceta kasiastego przystojniaka... jakos tak dziwnie :P

Gość piccola fiorellina
Gadacie tak wszyscy bo brzydcy jestescie. A to logiczne ze nie umowie sie z kims kto mi sie nie podoba. Co na sile mam robic z siebie Matke Terese i umawiac sie z facetem ktory jest brzydki dla mnie tylko dlatego by gosciu lepiej sie poczul?

Gość sraty tatyyy
komiczne popadasz w skrajności :O . z jednej strony podajesz przykłady ludzi pięknych w dobrych autach (ooo tak, wszyscy się zgadzamy, na pewno są altruistami, uosobieniami dobra itp - bo w końcu wygląd mówi o wnętrzu:O) a z drugiej, przykłady flejtuchów spasionych. takie myślenie i argumentacja jest typowe dla ludzi nie potrafiących myśleć racjonalnie - więc ja wierzę, że nie dla Ciebie. tu mowa jest o wyglądzie, czyli nie do końca o atrakcyjności pod którą bardziej podjeżdża dbanie o siebie. fakt, bycie zrobionym, dużo daje. a ja np. mam przeciętną twarz i choćbym nie wiem jak się starała, zajeebistą nie będę, więc co o mnie mówi mój wygląd - że jestem szarakiem, i wewnętrznie nijaka, bo jestem przeciętna?

Gość piccola fiorellina
ja juz meza mam i to ladnego:)) A skoro tys taki piekny to po co beczysz tu na kafeterii ze jestes sam

a kto tu beczy? ja tu sie bawie prowokowaniem kobiet.... i wcale nie jestem sam...

Gość agnesina
Od tego by nie patrzec sie na wyglad jest przyjazn. A milosc to tez atrakcja fizyczna wobec drugiej osoby wiec wiadomo ze musi sie ona nam podobac.

\"zazwyczaja maja za faceta kasiastego przystojniaka...\" nie przyszlo Ci do glowy ze naprawde dla niektorych liczy sie dobre serce drugiego czlowieka? Moze jeszcze wiele mnie zycie nauczy, masz racje, ale narazie mam takie wartosci a nie inne. Mozliwe ze masz wieksze doswiadczenie zyciowe, ja dopiero ucze sie zycia, co nie oznacza ze nie moge miec wlasnego zdania na dany temat. a moj facet nie jest ani piekny, ani bogaty ale jest dobrym czlowiekiem, wrazliwym i uczciwym i za to go kocham ;)

sraty tatyyy napisalem, ze tak rozumujac, kazdy moze narzekac... nawet przystojniak w dobrym aucie... i wcale nie swiadczy to o tym, ze jest zepsuty... a dalej napisalem, ze zazwyczaj na to, ze ludzie patrza tylko na wyglad narzekaja osoby, ktore moglyby spokojnie tak sie zmienic, ze stan ten uleglby poprawie... masz przecietna twarz - ok , moze bym sie z Toba nie umowil, ale nie traktowalbym Cie w zaden sposob gorzej w normalnych kontaktach miedzyludzkich niz lakąś lale...

osoby nie patrzące na wyglad zazwyczaj robia tak, bo po prostu nie maja duzego wboru zycie nie jest sprawiedliwe.... tak bywa