Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna Karenina

ludzie oceniajacy po wygladzie sa bardziej pusci niz ustawa przewiduje

Polecane posty

a moze twoj problem to pilka nozna? sprobuj skoncentrowac sie na czyms innym, babki raczej na to nie leca

I porażka To jest niemożliwe i nie do pojęcia Będziemy mieli duży problem Ciekawe czy wieczorem humor mi wróci Ja nie wiem czy jestem potworem.

a sorki ty siatkowke ogladasz, no, a ja generalnie o sporcie mowie

fajnie sport uprawiac, ale spedzac dzien przed telewizorem ogladajac mecze to juz mniej ciekawe, choc i ja cos tam ogladam, glownie tenis

Gość tghjsbdbcm s
oj mnie tez kiedys pewien koles ocenił po wygladzie...myslał ze jestem głupia:P..........zapytał sie coo robie ja ze ucze sie w liceum ...a on zaoczne czy wieczorowe:D:D....nie no co za debil.ja mówie nie normalnie w panstwowym.i ze zdaje mature w tym roku .........a on .Wow ostro sie zdziwił................to było z 5 lat temu.pamietam ze miałam z niego straszny ubaw zreszta sam zakonczył edukacje na podtawówce:D:D jak sie pozniej okazało...........

\"To tak samo, jak niektórzy mężczyźni nie widzą zbędnych kg u kobiety i zachwycają się jej nogami czy pupcią, a ona od razu, że nieprawda, że gruba jest i zaczyna się deprecjonować\" albo kidy mowi sie jej, że jest seksowna a ona na to, ze jest szarą myszką :P Ps no to moze jezeli nie wszyscy są niscy, grubawi i łysawi, to pozostali są tacy powyzej 190 cm i 65 kg wagi :P

65 kg to chyba bez jakiś cześci ciała Ja mam 191 cm i 88 kg i mama mówi żebym uważał bo za chudy będę

akurat ja nie mam 190 tylko mniej cm wzrostu.... a waga jak waga ... każdy ma inna gęstosć... no nie wiem kości cięższe np. i od razu inaczej wygląda niby identyko wzrost wymiary ...

ale są tacy... ja mam jakies 180-182 cm (zalezy kiedy mierzyc) i waze te 95 kg... i w sumie to mniej bym nie chcial... Przy Twoim wzroscie, zeby wygladac w miare powinienes wazyc co najmniej setke... ale to akurat nie problem, bo niektore babki lubią patyczakow...

Relentless masz spoko wzrost.... pomyśl sobie ,że akurat ja bardzo lubię wysokich tak na marginesie... 191cm b.fajnie....

tak... a ja wolę szczupłych a mam faceta z lekką nadwagą... no ale nic zaakceptowałam to...

Znowu ironia i prześmiewcze teksty. Już zaczynasz swoją zabawę. Jak ja bym ważył setkę to moje BMI wynosiłoby 27.41

a ja nie mam nadwagi wcale... ale wiekszosc kobiet ktore znalem, lubily facetow, ktorzy waża jednak troche wiecej niz one same :P

Jakie przesmiewcze???? setke to Ty co najmniej powinienes wazyc.. 3 kg tluszczu maja mniej wiecej taka objetosc jak 1 kg miesni... dlatego majac niby nadwage wg jakichs tam durnych wskaznikow mozna wygladac bardzo dobrze...

hmmm ... poprzedniego faceta miałam za szczupłego i mniej ważącego niż ja ... a wyższy był ode mnie nie za wiele z pół głowy...no ale faktycznie był za szczupły

Gość Rb
wszystko pieknie, ale chyba to logiczne ze wyglad sie liczy przynajmniej w pierwszych godzinach, jak sie kogos pozna. skad mozna wiedziec jaki on jest, jaki ma charakter jesli znamy osobe 2 godz? wiadomo ze najpierw oceniamy po wygladzie, niektorzy maja cos w sobie ze od 1 chwili zyskuja sympatie i wcale nie musza byc olsniewajaco piekni, ale niestety sa osoby, ktore mimika twarzy, spojrzeniem czy czymkolwiek budza antypatie, te osoby niestety musza w pozniejszym czasie nadrobic charakterem i osobowoscia. ja widzac kolesia w dresie, łysego i zgarbionego automatycznie pomysle ze to jakis kibol, pewnie podstawowke skonczyl tylko i ma 3 wyroki za napady ;/ no niestety jak cie widza tak cie pisza ;)

Ty masz jakieś spaczone pojecie przez tą swoją siłownię. Pewnie ludzie tam są wzorcem jak się powinno wyglądać.

komiczne to chyba jakby na odwrót mięśnie są cięższe od tłuszczu....hmm no tak kośc im mocniejsze tym bardziej ciężkie

Nie mam spaczonej wizji... a wiekszosc ludzi na silowni to jakies leszcze, ktore nie wiadomo po co tam przychodza.... zreszta - to nie ja za malo waze, tylko Ty

Rb akurat wygląd bandziorka wcale nie jest przeszkoda w kontaktach z kobietami.... za to wyglad niemoty juz owszem....

a kto tu mowi o byciu miernotą? lubisz tak o sobie pisac? pisalem tylko, ze zbyt malo wazysz, a jaki to wplyw na reszte?