Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kidzka

waże dużo za dużo

Polecane posty

filip: to wam sie chyba duzo trudniej odchudzac. Niby mozecie razem sobie gotowac, wspierac sie, ale jak jedno podlapie np. ochote na zakazane, to ciagnie za soba drugie :o Nie zazdroszcze...

Gość kidzka
uwaga! to dzisiaj mój pierwszy wpis! nie zastrzegłam sobie nicku to moze dlatego....dzisiejsze posty podpisane moim nickiem nie byly przeze mnie napisane:( sorry dziewczyny!!

Nie ma sprawy, kidzka. Jak widzisz, poznalam, ze to nie ty. Moze zaczernij sobie jakis nick cobys nie miala takich nieprzyjemnosci wiecej?

Gość filip235
No..nie jest łatwo, to jak rzucanie palenia, gdy robia to dwaj nalogowi pacacze, jak jeden sie zdenerwuje i zapali, pali tez drugi. Damy rade jakos :)

Gość kidzka
echh, mushelka, czemu w twoim poprzednim poście napisałaś ''randkę'' w cudzysłowie? :( naprawdę spotkane było bardzo udane:) Myślę żę bedzie z tego cos wiecej!!! on daje mi sile do walki z nadwaga:) mimo ze sam nei jest najszczuplejszy to jednak wyglada dobrze i ciesze sie ze akurat mna sie interesuje:)

Gość kidzka
a poza tym super nam się rozmawia! naprawde:) pozatym posatnowił walczyc razem ze mna ze zbednymi kiloskami:):) a jak zaczernic nick?? bo nie moge tego znalezc:(

Gość filip235
Wiec to tylko potwierdza fakt że nie liczy sie tylko wyglad i ze kazda kobieta ma w sobie cos pieknego. Oczyeiscie nie znaczy to ze niep owinnyscie sie odchudzac , ale najwazniejsze jest to jakimi jestscie kobietami ;)

Gość filip235
Wiec pewnie nie jest to facet ktory leci tylko na jakieś "reklamowe ciała" ale no cos wiecej, na dusze ! Nieduzo tkaich jest niestety, jak widze jak o kobietach rozmawiaja moi znajomi az mi zal... Gratulacje Kidzka !!

Kidzka, napisalam w cudzyslowie bo myslalam, ze to takie rozpoznanie terenu bardziej niz prawdziwa randka :) Chociaz randki to nic innego jak wywiady jak to bylo w jakims filmie powiedziane ;) Super, ze wam sie uklada :) A co do facetow - nieskromna bede, ale jest duyo takich, ktorzy chca sie ze mna umawiac. I nigdy nie mialo znaczenia ile waze. Obecny tez nie powiedzial mi nigdy, ze powinnam sie odchudzac czy cos w tym stylu. Przyjal do wiadomosci, ze chce i stara mi sie pomagac :)

Gość kidzka
:)) taak:) chociaż czasami jest mi przykro gdy słyszę jakieś komentarze niemiłe kiedy idziemy gdzieś razem...Piotr jednak jest kochany i przy nim zapominam o swoich kilogramach....ciesze się filip że ty te zpotrafisz dostrzec w kobiecie cos wiecej niz ciało:) pozdrawia cieplutko!

Kidzka, skad jestes? Miasto? Moze ja glucha jestem, ale jeszcze nigdy nie slyszalam takich komentarzy na moj temat.... :o

Gość kidzka
mushelka a moge zapytac z iloma kg ty walczysz?:)

Pewnie, ze mozesz :) Zaczynalam pod koniec lipca, oficjalnie 1.08 z waga 108.5. Dzisiaj waze 96.5. Przebieg wagi jest jak klikniesz w mojego nicka.

Gość kidzka
jakich komentarzy? ja jestem z zamoscia:)

Napisalas, ze przykro ci jak slyszysz niemile komentarze na swoj temat. Ja tego nie znam...

Gość kidzka
uwaga:) zapomniałam napisać o najważniejszym! dziś zważyłam sie i jest 118.9!:) ponad kg w 2dni:) aa...mas zna mysli wredne komenatrze....no cóż...ja cos o tym wiem, ale tez jestem bardzo przeczulona:( od dziecka zmagam sie z wielka nadwaga:(

Ja naprawde szczupla tez nigdy nie bylam, ale po liceum moja waga to ok. 78kg, ostatnio tak sie roztylam 😠. Teraz mam 24 lata, w grudniu skoncze 25 i mam nadzieje, ze do tego czasu zgubie 9 z przodu :)

Gość filip235
Pewnie dzis nie już nie bedzie na forum :( Idze dzis z dziewczyna na dluugi nocny spacerek :)) Trzymajcie sie dziewczyny i oby tak dalej ! ;) Wierze w Was i siebie ! Postanowilismy coś i osiagniemy to !

Ja tez sie na dzis zegnam - lece do chlopaka :) Moze beda rolki, na pewno bedzie wino ;) Trzymaj sie, kidzka. Wrzucilam jeszcze do nicka (zobaczysz jak klikniesz) moj \"plan przetrwania\". Mi to bardzo pomaga na samopoczucie. Moze tobie tez sie takie cos spodoba.

Gość jogurtttowa
Witam. Mam 21 lat i waze 115 kg. Bylam juz u kresu załamania gdy trafilam na Wasze forum :) Przeczytalam posty i zrozumiałam ze mogę dać sobie rade, tak jak Wy sobie dajecie ! Ze mogę pokochać swoje cialo jak Wy je kochacie, momo wszysktich faldek. No i że mogę schudnac do sylwestra jakieś 40 kg by wejść w jakaś sexy sukienke ;)

jogurttowa, nie przeginaj. Do sylwestra na pewno mozesz cos schudnac, moze nawet 20kg, ale nie zakladaj, ze zleci 40, bo to niestety nierealne. Chyba, ze operacyjnie...

Gość kidzka
a co myslicie o operacji zmniejszenia zołądka??

Ja nie myslalam nigdy o czyms tak radykalnym. U mnie problemem nie byla ilosc jedzenia - bo nie zarlam bez konca - tylko jakosc (za duzo wegli, za tlusto). Jak tylko zmienilam to co jem, chudne.

mozna wiele schudnąc, trzeba tylko uwierzyc w siebie....:))

Gość trzynastolatka gruba
ludzie , kidzka pomużcie mi chciałam mieć anoreksje ale jak sie dowiedziałam że 50 % anorekteczek UMIERA a te co nieumarły tyją jeszcze bardziej niedość że jestem wysoka to jeszcze grubaa.Mam 178 m. i waże ok.60 kg. a ty kidzka w moim wieku ile ważyłaś ? napewno nie tyle co ja !?!?