Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość partnerow

nie warto mowic ilu

Polecane posty

Gość partnerow

Mam 24 lata, poznalam super faceta bylo ok, w koncu sptyal ilu bylo przed nim dlugo wahalam sie czy powiedziec - w koncu powiedzialam i..... mnie zostawil powiedzialam ze bylo 8, a Wy do ilu sie przyznajecie?

Co było, a nie jest nie pisze się w rejestr. Nie mów na przyszłość, ilu miałaś facetów, po co mówić?

Ale co to znaczy \"ilu było przed nim\" ? Z iloma byłaś na randce, ile miałaś związków, z iloma spałaś ?

Gość Marta24__
Jasne ze chodzilo z iloma spalam, nie pamietam z iloma bylam na randce

Gość elle24
Mnie kiedys ktos sie spytal który jest to powiedzialam zgodnie z prawda ze jest 2 ale i tak mi nie uwierzył.Potem nauczyłam sie od kogos odpowiadać że po 30 przestałam liczyć;-)I bardzo mi pasi taka odpowiedź.

Gość elle24
Zresztą pierwszy tez mi nie wierzył ze jest pierwszy wiec naprawde nie warto im dawac numerków.

Tak też mi się wydawało, że o to chodziło. No nie wiem. Jak dla mnie 8 to sporo - jak na 24 lata. Po jakim czasie znajomości idziesz do łóżka? - bo moje kumpele to tak po około pół roku. Ale ja się w sumie nie znam, bo mam 0 (na 26 lat). Najlepiej jest chyba zmniejszyć liczbę dzieląc ją przez trzy (jak mówili na American Pie).

Gość rgwgwg
No... normalny facet powinien bez większego trudu zorientować się że jest pierwszym. Mój mi uwierzył (ale fakt że dopiero gdy w trakcie pieszczot włożył mi palec... wtedy zrobił wielkie oczy choć wcześniejsze moje słowe uprzedzenie że jest pierwszym nie wywarło na nim wrażenia). Ale gdybym miała kilku przed nim, nie chciałabym mówić. Uważam że to moja osobista sprawa i bardzo intymna. Ale... znając siebie, pewnie i tak bym mu powiedziała ;D.

Gość ale świstek na HIV wypadało by
mieć przy x partnerach

Gość Marta24__
naprawde uwazacie ze 8 na 24 lata to duzo?? wydaje mi sie ze to i tak malo; a ide wtedy gdy chce, czasami jest to pol roku znajomosci - czasami dwa tygodnie To zalezy od faceta. Niektorzy nie potrafia zabrac sie do "rzeczy" i z nimi nawet rok trzeba chodzic

Spoko - nie masz się czym przejmować (może poza tym chłopaczkiem co cię zostawił). Póki co to tylko ja tak uważam - bo dla mnie (dziewicy) to dużo.

Sprostowanie - nie musisz się nim przejmować. Pajac z niego, skoro zostawił cię z takiego powodu. Ale masz rację, że nie warto mówić. Chyba, że odpowiedzią jest zero ;)

Gość martaaa30

Gość martaaa30
W wieku 26 lat 0 - jak to mozliwe - Wolisz kobiety?

Gość eetam..
Ja 5 na 25 lat + 2 bez pełnego stosunku, życie jest krótkie i nie ma na co czekać... A ogólnie to po co mówić szczerą prawdę :P

Gość Marta24_
bez pelnego stosunku takie cos to sie nie liczy, choc zalezy co uwazasz za nie/pelny stosunek bo dla mnie np francuskie pieszczoty to prawie to samo co pocalunki

Moje 0 to jakoś tak samo się utrzymało. Nie miałam nikogo z kim byłabym na tyle blisko, żeby uprawiać seks. Pieszczoty owszem były, ale nic więcej. Do seksu potrzebuje miłości, a nie porządania.

Gość hottest yoghurt ever
Jak to niby chlopczyk sie zorientowal, ze jest pierwszy po wlozeniu palca? Nie bylas wczesniej nigdy badana przez ginekologa?

witaycie:P noo 26 lat i zero facetow?:P Chyba mamy tutaj cnotke:P No ja jak mowie facetowi ile mialam przed Nim to mi tez nie wierzyl...zreszta zaden mi nie wierzyl:P Chyba za malo ich mialam hehehehe bo 5ciu ...no 6esciu bo z moim obecnym partnerem liczac:):) a z tymi tzw. \"nie pelnymi\" stiosunkami to nie licze:P:P milego weekendu zycze:D

Gość straaaaaaaaaaaaaszne
greca a te kobietki,ktore poszly z paroma facetami do lozka to juz dziwki? nie cenia sie?:O z Twojej poprzedniej wypowiedzi wlansie tak wynika:O:O

zle mnie zrozumialas. uwazam ze to dobrze ze ktos z tym czeka i nie przejmuje sie tym ze inni to robia, ale nie mam nic przeciwko osobom ktore mialy kilku czy kilkudziesieciu parnerow, to indywidualna sprawa kazdego czlowieka.

Gość straaaaaaaaaaaaaszne
greca - a niop,widocznie zle Cie zrozumialam..........zwracam honor :D Milego weekendu zycze:) Mekow -- a moze Ty sie boisz tego 1wszego razu i dlatego tak zwlekasz i zwlekasz?:O pozdrawiam :D

Gość do Mekow
Dziewica się mówi o kobiecie, o mężczyźnie mówi sie prawiczek. Wiem kim jesteś ;) Co takiego się stało, że zacząłeś pisac na forum? Pozdrawiam Ciebie gorąco :)

Gość mial chlop racje
po prostu chcial miec porzadna dziewczyne, a nie jakas puszczlaska samice. 8 w wieku 24 lat? porazka i puszczlalstwo. a petting i oral to tez zabawy erotyczne i licza sie tak samo jak pelen stosunek. anal to tez niepelny stosunek? tylko pieszczoty? wszystko sie wam dziewczyny liczy do liczby partnerow seksualnych - sciaganie majtek, palcowki, lody, minetki, wspolne pryszcznice, macanie na golasa. bo to obcowanie seksualne i nie wazne, ze nie ma pelnego stosunku. a prawde powinniscie mowic, bo np. wielu facet nie lubi dziewczyn co mialy wielu partnerow i maja prawo z nimi nie byc. a taka dziewczyna co miala 8 powie, ze tylko 1 i porzadny chlopak w to uwierzy i sobie przy takiej szmacie zycie zmarnuje. nikt nie chce kota w worku, prawde trzeba mowic. a jesli zostawi? no coz, nie kazdy do kogo pasuje. ja np. uwazam, ze do mnie nie pasuje dziewczyna co miala wielu partnerow, szybko wlazila facetom do lozka i uprawiala juz seks bez milosci

Gość mial chlop racje
dla mnie np. mloda dziewczyna, ledwo po 20-stce, ktora spala np. z 5 facetami to juz o dziwke zachacza. napewno nie jest to prawdziwa porzadna, cnotliwa dziewczyna, ktora wzorcowo sie prowadzi

mial chlop racje -- \"ja np. uwazam, ze do mnie nie pasuje dziewczyna co miala wielu partnerow, szybko wlazila facetom do lozka i uprawiala juz seks bez milosci\" a skad wiesz,ze nie kochaly tych facetow?? moze to faceci wykorzystuoja panienki bo mowia,ze \"kochajA\" One wierza bo sa zadurzone,zakochane w facecie i ida razem do lozka......a jak laska lubi przypadkowy sexik z nieznajomym to niech robi co jej sie podoba.....lepiej skupcie sie na sobie a nie oceniajacie \"ksiazki po okladce\":P Poza tym facet,ktory \"wydupczyl\" wiele lasek to korwiarz:P proste jak drut:P