Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość partnerow

nie warto mowic ilu

Polecane posty

Gość erikia
24 lata i 8 facetów? Wcale sie nie dziwie, nie gniewaj sie lae tez bym nie chciala na jego miejscu takiej zony w przyszlosci. Sznuj swoje cialo, bo hpv jest wszedzie.

Droga Pani Biblioteko- znam baaaardzo duzo ludzi z takim samym podejsciem jakie my mamy, a chłopem to pewnie masz racje, ze jeszczejak troche podrosnie to zachce mu sie bzykac z innymi, chociaz kto go tam wie :P Sa przeciez ludzi, ktorzy przez cale swoje zycie spali z jedna osoba, np. moja babcia (wiecej przykładow nie znam :) ) ale o zadnym facecie nie słyszałam! I nie przejmuj sie jego ocenianiem, bo tak naprawde to co robisz nie krzywdzi nikogo, jestes wolna i masz do tego 100% prawo. Ja napewno Ciebie i innych krytykowac nie mam zamiaru :)

Gość amba fatima
do chłopa: wszystko fajnie ,pięknie ale to działa w 2 strony, bo jak rozumiem, najpierw być umoczył a póxniej zostawił..czyżby podwójna moralność????

Gość mial chlop racje
jakbym napisal, ze zostawilbym dziewczyne zanim jeszcze by doszlo do tego zbyt szybkiego oddania sie to byscie napisali, ze dupa i frajer ze mnie ;p

Gość cichutki.
Fruittella, każdy ma prawo do własnych ocen moralnych. Według moich kryteriów jesteś puszczalska, Ty możesz uważać inaczej. To, że się tak bulwersujesz postami chłopa oznacza chyba, że bardzo zależy Tobie na opini "bardzo porządnej dziewczyny". To osobista sprawa czy potrafimy zaakceptować przeszłość naszych partnerów, myśle że ustalanie optymalnej liczby odbytych stosunków nie ma sensu.

Gość Marta24_
Ok a co wg Was jest w takim razie gorsze 8 facetow i z kazdym np po 10 stosunkow czy 2 z ktorymi sypialo sie codziennie? no chlopie - jakie jest Twoje zdanie? ktora wowczas jest bardziej przechodzona?

mial chlop racje Bidelotka - mi tylko chodzili, ze pewnie wielu bylo facetow z ktorymi sie seksualne zabawialas, a w takim razie nie jest przesadnie porzadna dziewczyna. stawiasz seks nad dobre prowadzenie sie no kuffa 3ymajcie mnie bo trasne Go zaraz :P ja sie nikim NIGDY nie bawilam (chyba,ze wdzicienstwie lalakim haha) ...Ty jetses glupi czy udajesz tepego??? Czytaj mnie ze ZROZUMIENIEM!! Pisalam,ze to mnie wykorzystano......a Ty piszesz,ze to JA sie bawilama facetami no kuffa mac 😠 z😠 jestes glupi jak but...... Wiem wiem, nie powinnam denerwowac sie ale jak ktos zle czyta i pozniej tak pisze o mnie to slzak mnie trafia..... i sie spoznie 😠 papa pozniej tutaj lukne i zobacze ile razy jeszcze nbedzie na mnie najezdzal bo widze,ze za duzo \"oleju w glowie\" nie ma skoro takie glupoty na moj temat pisze 😠 milego weekendu:P

Gość amba fatima
a co się przejmujesz czyjąć oceną??? ja pierdziele....jestem prawiczkiem..od partnerki nie wymagam tego aby aby była moją pierwszą...mam na to wyjebane po całośi...cnotek niewydymek nie toleruję, pijanych kobiet na imprezach klejących się nawet do sufitu tez nie toleruję.... W moim wieku równieśniczki są po 2-4 stałych związkach...z dzieciuchami się nie umawiam, wręcz preferuję trochę starsze. A że jestem wybredny i nie każdej mogę się podobać to jest jak jest...ja 2 kamieniem nie będę rzucał pozdro ALL

Gość amba fatima
...abym ja był jej pierwszym:o miało być

Gość mial chlop racje
dokladnie. mam prawo akceptowac przeszlosc dziewczyny badz nie. zdarzylo mi sie spotykac z jedna dziewczyna i rozstac sie z nia wlasnie z tego powodu. i wcale jej nie wykorzystalem. podziekowalem jej po tym jak sie dowiedzialem z iloma spala, zanim do czegokolwiek doszlo. jestem uczciwy i gram w otwarte karty

Gość erikia
Marta - nie strasze ale zrób sobie cytologie.

aha i jeszcze raz napisze,ze kazdy niech robi co chce... kazdy powinien o sobie myslec i na siebie sie pa3ec a nie coeniac kogos kogo sie nie zna ale jak widze takie tejsty wmoja strone i to nie parwdziwe teksty to mnie kurwizna trafia.....przeprasazam za te slowa ale ponioslo mnie:P

Ja juz pisalem, to osobista sprawa kto z kim sypia, ale z taka dziewczyna jak ty to bym nie chcial byc, bo uprawialas juz seks bez milosci. Nic do ciebie nie mam, ale kijem bym cie nie tknal Tak samo ja chłopie NIE CHCIAŁABYM isc do łozka z prawiczkiem. Wolałabym doswiadczonego faceta, ktory bedzie wiedział \"co i jak\". I wcale nie jest mie przykro, ze juz nie mam u Ciebie sznas :P masz dziwne podejscie dotych spraw, ale ok, twoja sprawa. A jak rozwali Ci sie dotychczasowy zwiazek to co? Bedziesz czekał powiedzmy pol roku, rok, na nastepna \"milosc zycia\" zeby sie przed nia rozebrac i przeleciec ja?! Juz to widze... I to czy spałam z dwoma czy z zadnym kolesiem nic o mnie nie mowi! Bo wcale mnie nie znasz i moze okazaloby sie, ze jestem Twoja czy innego faceta z podobnymi \"zasadami\" do Ciebie drugo polowka i wtedy skreslilbys mnie na starcie.

Gość erikia
zaneta idz z tym white 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Gość mial chlop racje
Marta - nie wazne ile razy dziewczyna spala z danym facetem, wazne z iloma i po co

Gość mial chlop racje
nie jestem juz spory czas z ta dziewczyna, z ktora spalem, ale bylismy ze soba ponad 2 lata. i nie wymagam od kolejnej dziewictwa, ale przyzwoitego i uzasadnionego przebiegu

cichutki. Fruittella, każdy ma prawo do własnych ocen moralnych. Według moich kryteriów jesteś puszczalska, Ty możesz uważać inaczej. To, że się tak bulwersujesz postami chłopa oznacza chyba, że bardzo zależy Tobie na opini \"bardzo porządnej dziewczyny\". trzymajcie mnie! Czy ja sie bulwersuje? Nie sadze... dyskutuje z nim, ale odbieraj to jak chcesz nie dbam o to. I super, wg \"Twoich kryteriow jestem puszczalska\" trudno :) I dziekuje Ci serdecznie, ze pozwoliłes mi myslec o sobie inaczej, to bardzo łaskawe z Twojej strony! A zebys wiedział, ze ejstem porzadna dziewczyna, jeszcze bys sie zdziwił.

Gość mial chlop racje
Dla mnie dziewczyna, ktora juz wie, jak smakuje seks bez milosci nie jest przesadnie porzadna, nie jest wzorem cnot

OK, moze wzorem sredniowiecznej kobiety nie jestem, z tym moge sie zgodzic. Ale czy Ty wiesz w jakich czasach zyjemy? Czy zdajesz sobie spawe co ludzie młodi od nas czy w naszym wieku wyprawiaja? Jezeli nie znasz zadnych szokujacych przykładow, to nie ma sprawy, moge Ci o paru przypadkach, ktore znam opowiedziec. Kiedy ostatni raz uprawiales seks? Moze wlasnie czegoc Ci brakuje... Moze powinienes sprobowac seksu bez milosci. Z doswiadczenia wiem, ze ten uprawiany z osoba, ktora sie kocha jest 100 razy lepszy niz z facetem, do ktorego sie tego nie czuje. i gdybym sie o tym nie przekonała mogłabym miec takie samo podejscie jak Ty. Ale pewnie nie, bo z tego co widze, jestem bardziej tolerancyjna od Ciebie.

Gość mial chlop racje
jesli sproboje seksu bez milosci, to nie bede mial juz moralnego prawa wymagac od dziewczyny czystosci od seksu bez milosci. jestem uczciwy i nie jestem hipokryta, nie mam podwojnej moralnosc, wiec godzac samemu sie na seks bez miloci, bede musial zanizyc swoje wymagania co do potencjalnej dziewczyny i nie bede mogl juz od niej wymagac, zeby nie znala jeszcze smaku seksu bez milosci

No w sumie racja, I teraz nie powiem, spodobało mi sie to co napisales, bo widze, ze nie zalezy Ci tylko na tym, by laska była \"porzadna\" takze wymagasz tego od siebie samego. Brawo!

Gość __chinka__
Czytam od poczatku, zapytam z czystej ciekawosci. Mam 26 lat, kochalam sie z jednym mezczyzna, znamy sie od liceum, poszlam z Nim do lozka po ponad 5 latach znajomosci. Rok temu stwierdzil, ze mam zbyt powazne podejscie do zycia i odszedl. Od tej pory jakos z nikim nie umiem (a moze jeszcze nie chce) nawiazac blizszej znajomosci, nie mowiac o pojsciu do lozka. Pytanie: tez jestem "niemoralna" i stracona dla swiata?

Gość no to jeszcze ja
-chinka- --. zgadzam się z Tobą. Ja mam 24 lat i jeszcze nie spałam z facetem ani też nie uprawiałam żadnych miłosnych igraszek. Być może dlatego zaden facet nie jest mna zainteresowany, gdyz wydaje mi się że moje dziewictwo jest wypisane na czole i po porstu patrzac na mnie mysli sobie że chće przesapac sie z nim ale pod warunkiem że sie ze mna potem ożeni. Niestety faceci wolą dziewczyny doswiadczone i bardziej na luzie. A z tego powodu jakoś no .... nie potrafię :((

Gość __chinka__
Ale ja nie wyrazilam zadnej opinii, nie za bardzo jest sie z czym zgodzic :) Zadalam pytanie i jestem ciekawa odpowiedzi, bo popadacie w skrajnosci. Osobiscie nie wyobrazam sobie miec 8 partnerow, zawsze myslalam, ze ten pierwszy=ten jedyny. Ale zycie jest nieprzewidywalne, wiec pogodzilam sie z faktem, ze tak nie bedzie. Nie zaluje, ze z Nim bylam, kochalam Go bardzo... Nie widze tez potrzeby pytania mezczyzny o jego poprzednie zwiazki - jesli teraz jest ze mna, to znaczy, ze to NASZ czas :)

Gość troche dziwne to
Kurcze.......i tak źle i tak niedobrze, faceci sa dziwni... Mam 19 lat , kiedy na ytanie chlopaka ilu mialam facetow odpowiedzialam "zadnego" spojrzal na mnie jak na wariatke........

Gość troche dziwne to
A było to rok temu czyli w wieku 18 lat powinnam miec juz ilu partnerow ?

Gość Mateuszz
Erika - a po wynikach cytologii mozna poznac jak mocno dziewczyna byla "uzywana" ?

Gość madry_facet
Nie mozna porownywac doswiadczen seksualnych kobiet i facetow Facet to mysliwy Rolą faceta jest zadowolenie kobiety - wiec to oczywiste ze powinen miec bogatsza przeszlosc, pozatym faceci czesciej wychodza wieczorami Kobieta powinna byc inna, spokojniejsza, ulozona Porzadna kobieta nie szlaja sie po dyskotekach - wiec to oczywiste ze powinna miec mniej partnerow. Wiadomo nie ma co robic tragedi z 2 czy nawet 4, bo kazdy moze sie zle zakochac. No ale 8 to chyba przesada - tym bardziej ze tak jak Marta pisala nie liczy tych od lodów