Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość partnerow

nie warto mowic ilu

Polecane posty

Gość troche dziwne to
to ja potrzymam swojego faceta jeszcze z roczek na poscie...;) bedzie mnie bardziej szanowal przez to?

Gość Marta24_
Mozesz go troche potrzymac - na poczatku to jest normalne, ale uwazaj zeby nie przedobrzyc I jeszcze cos - to nie tak ze facet szanuje bardziej dziewczne ktora mu pozniej dala, tylko taka o ktorej mysli ze to on ja zdobyl, no i sie napracowal. Po prostu nie dawaj mu za "darmo" niech sie stara Ja pierwszego mialam w wieku 19 lat

Gość troche dziwne to
heheh, no stara sie stara...a mi sie nie spieszy. moze i mialabym czasami ochote ale zawsze przypomina mi sie jego mina na wiadomosc ze nie mialam nikogo...;) poza tym chyba musze miec pewnosc ze to wlasnie ten jedyny, moze to glupie i sredniowieczne podejscie (zaraz ktos bedzie drwil) ale to moje zycie i moje cialo;)

Gość troche dziwne to
stara sie i zdobywa juz ponad rok ;) narazie mu sie nie znudzilo hehehe;)

\"ja wlasnie bardzo szanuje takie kobiety jak ty, a nie jakies latwe co maja wielu partnerow\" co mozna na to odpowiedziec? tylko cytatem\" \"Moherowe berety- panują nad światem Moherowe berety- zaczynają krucjatę Moherowe berety- zwycięstwo i władza W moherowym berecie , będzie lepiej na świecie\" \"ale dziewczyna o bujnej przeszlosci dla mnie jest po prostu nieczysta, zbrukana i niecnotliwa. mam swoja dume i kijem bym nie tknal dziewczyny ktora miala w lozku wielu facetow\" mamy widze problemik, ktory nazywa sie small dick :P taka dziewica lepsza co? bo nie ma porownania? A te kompleksy tak męczą... oj męczą... co to będzie jesli inni byli lepsi.. a ja przeciez jestem maly przerazonym facecikiem... ktory moczy sie po nocach z przerażenia, że ktos go do prawdziwego mężczyzny porowna... ale nie przyzna sie do tego, tylko dorobi ideologie o morlanosci... \"Mekow zaskakujesz mnie pozytywnie oczywiscie\" czym pozytywnie? tym, że jej 26 letnie życie, bylo dotychczas tak żałosną egzystencją, że nie potrafila, nie mogła, nie chciała znaleźć sobie kogos do kogo bedzie chciala sie zbliżyć? Że jest na tyle zamknięta, na tyle zimna, że nie żywila do nikogo powazniejszych uczuć? Czy moze dlatego, że traktuje sex jako nagrode dla faceta za dobre sprawowanie - tzn - stara sie, prznosi kwiaty, lata za mna pol roku, ok, dam mu dupy!!! Świetnie - ja przed taką dzieiwcą uciekalbym gdzie pieprz rosnie... bo ta kobieta ma jakies dewiacje systemu emocjonalnego... i jeszcze traktuje to jako swoj przymiot... piszecie, że szanuje sie... zatem proste wnioskowanie a contrario mowi, ze kazda majaca faceta przed 26 rokiem życia nie szanuje sie... Takimi babkami zainteresowani sa faceci hipokryci, ktorzy chca miec babe w domu, nienaruszona przez nikogo... a sami pukają sobie wszystko co sie rusza i na drzewo nie ucieka... ale żona ma być czysta... tylko, ze czesto sami wpadaja w pulapke, jaka powstaje gdy baba za pozno pozna jak fajna jest zabawa w te klocki

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuufff
ja pierwszego też miałam w wieku 19 lat jak marta 24 :) i też mam teraz 24 :) i nadal mam na koncie 1 :) mam nadzieje, ze tak zostanie....

Gość troche dziwne to
ooooooo spodziewalam sie drwin, a tu mile zaskoczenie:)

troche dziwne to potrzymaj go jeszcze ze 2 lata.... nie ma to jak spontanicznosc w związku....

Gość troche dziwne to
komiczne.. to nie chodzi o to czy rok, czy dwa....nie chce niczego zalowac, nie chce pochopnych decyzji. Jestesmy jeszcze dzieciakami probujacymi bawic sie w doroslosc.

Gość troche dziwne to
co bedzie jak zrobimy to...a za rok powiemy sobie "milo bylo, ale sie skonczylo." on moze ukryc ze byl z kims, ja nie...;)...albo zajde w ciaze... 19 letni rodzice? raczej ciezko studiowac i wychowywac dziecko. A decyzja o wspolnym zyciu nie powinna byc wymuszona "wpadką"

Gość Marta24_
w wieku 19 lat bylam taka niewinna, taka ufna W jakims stopniu to faceci mnie zmienili, kiedys wsystko trwalo dluzej, pocalowalam sie po 2, 3 miesiacach a pozniej ..... ale i tak tylko raz poszlam do lozka na pierwszej randce z dopiero co poznanym facetem (dla jasnosci byl to pelny stosunek) ciesz sie swoja niewinnoscia - drugi raz tego miec nie bedziesz Nie pozbywajcie sie cnoty bo tak wypada, albo po pijaku

Takimi babkami zainteresowani sa faceci hipokryci, ktorzy chca miec babe w domu, nienaruszona przez nikogo... a sami pukają sobie wszystko co sie rusza i na drzewo nie ucieka... ale żona ma być czysta... Zgadzam sie w pełni z Toba :) lepiej nie umiałabym tego ując :p hipokryzja w czystej postaci.

Gość troche dziwne to
:) nie pije wiec to drugie mi nie grozi ;) co wypada czy nie wypada...eh, tu poklon moim rodzicom :) nauczyli mnie kierowac sie w zyciu wlasnymi pogladami i tego sie trzymam :)

Gość troche dziwne to
kazdy zyje jak chce :) heheheh pozdrawiam wszystkich 🖐️

Komiczne, Twój sarkazm budzi we mnie mieszane uczucia (ale z przewagą pozytywnych) :) Masz niestety rację z tą pułapką, medycyna zna takie przypadki...

Gość mial chlop racje
widzisz bidelotka, ja jestem chrzescijaninem (nie katolikiem) i po prostu cenie sobie dziewczyny, ktore zyja zgodnie z wartosciami chrzescijanskimi. nie jestem radykalny, nie popieram czystosci do slubu, ale seks bez milosci i posiadanie wielu partnerow to nie jest dla mnie chrzescijanski tryb zycia

Gość z tego co wiem chrześcijańskie
to jest raczej nie zamykanie się na żadne osoby i nie przekreslanie ich, bo nawet grzesznica - nierządnica może się nawrócić :)

Gość mial chlop racje
ja sie nie zamykam, w nikogo nie rzucam kamieniem, ale nie interesuje mnie zwiazek z pania po przejsciach. tak juz mam, ze jak kobieta miala wielu partnerow albo uprawiala juz seks bez milosci to kojarzy mi sie z dziwka. wole porzadna kobiety, wydaja mi sie wrazliwe, uczuciowe, wartosciowe

Witam :) mial chlop racje - ok ok ok miej swoje zdanie ale nie rzucaj takimi tekstami w innych ... piszesz,ze jestes chrzescijaninem...jakos tego nie widze...te Twoje wypowiedzi (kurwy, dziwki..) no brak slow:O To szukaj sobie takiej laseczki jakiej chcesz .. powodzenia Milego wieczorku..............nocki zycze :D

Gość mial chlop racje
jako chrzecijanin nie moge popierac puszczania sie, musze to pietnowac. a posiadanie wielu partnerow, seks bez milosci, szybkie wchodzenie do lozka do puszczanie sie

\"jako chrzecijanin nie moge popierac puszczania sie, musze to pietnowac\" myslalem, ze takie uczucia wyplywaja z samego siebie... ze tak czujesz... a Ty tak musisz czuć, jak widze :P:P

Gość Martynynka
Prawda jest taka ze nie warto, ja przyznaje sie tylko do 8 - a to i tak dla wielu facetow jest sporo. Cos mi sie wydaje ze teraz to kobiety maja wiecej partnerow niz faceci, no chyba ze faceci tez juz zanizaja ta liczbe

Gość Kasiula26
Moj facet mial 3 kobiety, a ja mu sie przyznalam do 4 facetow - i mysle ze jest ok

Gość balbina wesolaa
mowia ze najlepsza jest zawsze szczerosc,jednak nie jestem przekonana do konca czy zawsze...ja mialam tak naprawde 5 ale przyznalam sie zaledwie do 2 ,a wlasciwie to do jednego. tak chyba lepiej,zwlaszcza ze za 10 lat tak naprawde to nie bede juz pamietac bo to byly rzeczy ktre jak najszybciej wymazalam z pamieci. A partner dzieki temu mnie szanuje. Teraz mam swoje lata i nie bylabym juz taka glupia jak kiedys,ale coz-nie traktowalabym seksu jako zabawe w doroslosc.

Gość Cxe
"dla mnie np francuskie pieszczoty to prawie to samo co pocalunki" ty to piszesz powaznie?

Gość Cxe
Naprawde dla was robienie loda jest prownywalne do pocalunkow?