Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość partnerow

nie warto mowic ilu

Polecane posty

Gość mial chlop racje
Marta gada bzudry. Ja bym nie chcial miec dziewczyny, ktora spalem ze stadem facetow. A jeszcze pewnie Marta uwaza, ze petting i oral to w sumie zaden seks, tylko cos jak pocalunki i nie liczy sie do liczby partnerow seksualnych :(

Gość Lolitka 26
A ja uważam, ze CHŁOP to równy facet. Lubię ludzi z zasadami ( i bynajmniej nie o Kaczyńskiego chodzi). Nie daj się CHŁOPIE, jesteś rzadkim okazem i wartościowym człowiekiem. Podobasz mi się, bo nie jesteś typem faceta, który szuka cnotki a sam obstukał całe miasto dziewuch. Jesteś po prostu szczery wobec siebie i tej, którą szukasz... i z pewnoscią znajdziesz. Fajne dziewczyny cenią porządnych facetów.

chlopie ja tez bym nie chciala miec faceta,ktory spal ze \"stadem\" lasek!! proste ale jakies doswiadczenie powinien byc aby mnie zaspokoic:) Ja mam swoje zasady ,ktorych sie 3ymam i sa morlane:P A to co pisze chlop to jakies myslenie sredniowieczne badz kogos zakompleksionego w sobie:O no ale tak jak pisalam...kazdy robi to co chce:P

Gość mial chlop racje
Dzieki. Ty tez jestes wartosciowa i porzadna kobieta. Twoj maz napewno jest dumny, ze ma kobiete z zasadami, dla ktorej liczy sie dobre prowadzenie

Gość Marta24_
Moze to dziwne - ale ja nie zaluje zadnej znajomosci, nie czuje sie wykorzystana przez zadnego faceta raczej zaluje ze teraz mnie zostawil - bo sie zakochalam w nim no ale przeszlosci nie zmienie - powinen to zrozumiec. A w lozku bylo nam super:)

Gość mial chlop racje
Ja cenie sobie po prostu wartosciowe, madre, cnotliwe, nieprzechodzone, naprawde porzadne dziewczyny, ktorych przykladem jest Lolitka26, a do ktorych napewno Bibelotka i Marta sie nie zaliczaja

Gość mial chlop racje
Ja do was dwoch nic nie mam, szanuje was, ale nie mam was za specjalnie cnotliwe ksiezniczki i nie moglbym byc z dziewczyna taka jak wy

Gość mial chlop racje
dla mnie kobieta, ktora uprawiala przygodny seks to nie jest prawdziwa, pelnowartosciowa kobieta

mial chlop racje - a ja bym nie mogla i nie chciala byc z kims takim jak Ty ...... skoro chcesz miec \"cnotke - nie wydymke\" to powodzenia........pewnie za 100 lat taka znajdziesz...chyba,ze przez net bedziesz szukal badz tutaj na DAMSKIM forum:O Marta ma racje....raz sie zyje, 3eba sie bawic.....ja juz swoje przeszlam..a to,ze trafilam na ujkow to nie moja wina:O

08.09] 14:44 mial chlop racje Ja cenie sobie po prostu wartosciowe, madre, cnotliwe, nieprzechodzone, naprawde porzadne dziewczyny, ktorych przykladem jest Lolitka26, a do ktorych napewno Bibelotka i Marta sie nie zaliczaja mial chlop racje dla mnie kobieta, ktora uprawiala przygodny seks to nie jest prawdziwa, pelnowartosciowa kobieta noo bravo za MĄDRE myslenie :O czytaj mnie ze zrozumieniem jak juz masz cos pisac w moja strone 😠

Gość mial chlop racje
wole miec cnotke niewydymke, niz szmate co wchodzi facetom do lozka na pierwszych randkach

Gość mial chlop racje
jest masa porzadnych kobiet, ktora nie mialy w lozku 5 i wiecej facetow i sie szanuja i to jest moj "target", a nie rury co spaly z wieloma facetami

mial chlop racje wole miec cnotke niewydymke, ahahaha chyba posikam sie.. nawet nie wiesz kto to jest ta \"cnotka-nie wydymka\":P:P hahah ... to taka ,ktora udaje cnotke a rucha ja pol miasta!! skoro chcesz taka miec to bravo \"inteligencji\":P

Gość mial chlop racje
z twoich wnioskow mozna wyciagnac stwierdzenie, ze cnotka niewydymka to dziewczyna, ktora spala z jednym badz dwoma facetami...

Gość mial chlop racje
Porzadna dziewczyna umie sobie odmowic seksu i nie pozwala sobie na przygody seksualne

Gość ZuzannnnnnaToJa
A ja mam kompleks... Głupio mi, bo mam 27 lat i jeszcze nie współżyłam, nie miałam chłopaka.... Tak jakoś wyszło. Zastanawiam się czy powinnam o tym powiedzieć facetowi, jeśli dojdzie do zbliżenia. Boje się że weźmie mnie za dziwną.... Moje kolażanki już dawno mają mężów, albo chłopaków... Odstaję... Myślicie, że jestem dziwna?

mial chlop racje - nie nie,juz DCi napisalam kto to jest \"cnotka - nie wydymka\":P:P A Twoje wypowiedzi sa...no nawet nie mam sil aby to komentowac :O:O:O milego weekendu zycze 🌼 lece do swojego \"meza\" ciao @ll :D aha i powodzenia w szukaniu tej \"czystje\" panienki hahahaha

mial chlop racje Porzadna dziewczyna umie sobie odmowic seksu i nie pozwala sobie na przygody seksualne nosz kurwa mac.....ja juz napisalam,ze nie wskakiwalam od razu komus na kolana bo dla mnie to jest kurewstwo:O jak mnie oszukali to kuffa uje sa no nie 😠 ZuzannnnnnaToJa - nie mi to oceniac czy jetses dziowna czy nie:) Jesli chodzi o powiedzenie facetowi prawdy to....wiesz,roznie moze zareagowaz..zalezy od faceta:) Jeden woli cnotke inny woli doswiadczona....rob tak jak Ci serducho i rozum nakazuje:) Milego weekendu :)

Gość mial chlop racje
Nikt ci nie kazal sciagac majtek przed kazdym facetem, z ktorym sie spotykalas :( mialas w lozku 6 facetow, a ciekawe ilu bylo jeszcze takich z ktorymi uprawialas oral i petting, rozbieralas sie przed nimi do naga, kapalas sie z nimi pod prysznicem itp.

mial chlop racje Nikt ci nie kazal sciagac majtek przed kazdym facetem, z ktorym sie spotykalas mialas w lozku 6 facetow, a ciekawe ilu bylo jeszcze takich z ktorymi uprawialas oral i petting, rozbieralas sie przed nimi do naga, kapalas sie z nimi pod prysznicem itp. a uj Cie to interesuje:O:O Nie musze sie przed Toba tlumaczyc hahaha...........Ty penwie NIGDY nie bedziesz kapal sie z jakas laska:P:P chyba,ze swoja \"laska\":P i kim kuffa jestes,ze mnie oceniasz i najezdzasz na mnie takimi tekstami i jeszcze jakie swlonictwo!!! no kuffa tlyko pogratulowac \"madrosci\", ktorej Ci brakuje..... joj jakis Ty zalosny:O aha i nie oceniaj mnie bo mnie nie znasz i nie masz do tego prawa!!! haha chyba posikam sie ze smichu :O ale troche mi cisnienie podniosles ech hahaha

M A S A K R A ! Chłopie, jestem w twoim wieku i spałam z 2. facetami, i teraz mam pytanie do Ciebie: czy to czyni ze mnie dziwkę? Z drugim nie spałam z miłosci, tylko dlatego, ze mi sie bardzo podobał i była miedzy nami niesamowita chemia, Czy to znaczy, ze sie \"zle prowadze\"? Nie sadze. Jestem wolnym czlowiekiem i uwazam sie za bardzo porzadna dziewczyne, nie biore narkotykow, nie pije, czasami zapale i tyle. Nie chodze wyzywajaco ubrana, umalowana, dobrze sie ucze, studiuje. Czy w takim razie tez zasluguje na miano szmaty, bo robiłam to z facetem, ktorego nie kochałam? Jezeli tak to gratuluje podejscia! Tak na marginesie, a jak faceci sypiaja z wieloma laskami, bez milosci to co to o nich mowi? Ze sa macho czy jak? Seks jest dla ludzi, jezeli ktos ma ochote na seks i nie ma stałego partnera, obojetnie czy jest MEZCZYZNA czy KOBIETA, to ma prawo zrobic to z ta osoba, z ktora chce i nikomu nic do tego. A to, ze nie chcesz laski, ktora spała z paroma kolesiami to Twoja sprawa i szanuje to, tak samo prosze bys uszanowal moje zdanie i wielu innych osob, ktore je podzielaja.

Fruittella - witay:) w koncu jakies normalne podejscie do zycia!!! zaloze sie,ze chlop pewnie za pare lat przeleci pol miasta a tearz udaje taka meska cnotke hahaha ok lece juz na serio, hehe nie moge sie oderwac :P papapa

Gość mial chlop racje
Ja juz pisalem, to osobista sprawa kto z kim sypia, ale z taka dziewczyna jak ty to bym nie chcial byc, bo uprawialas juz seks bez milosci. Nic do ciebie nie mam, ale kijem bym cie nie tknal

Gość Marta24_
Chemia, pozadanie, zauroczenie - to bardzo dobry powod zeby byc z kims blisko Milosc wcale tak czesto sie nie zdaza, a czasmi przychodzi pozniej Zdazylo mi sie ze zakochalam sie w facecie z ktorym sypialam i byl to bardzo fajny zwiazek

ILOŚĆ PARTNERÓW SEXUALNYCH MA ZNACZENIE WTEDY GDY JEDNO MIAŁO ICH KILKU A DRUGIE WCALE . W INNYM WYPADKU TO NIE MA ZNACZENIA . TAKIE JEST MOJE ZDANIE

Gość amba fatima
jeśli mnie partnerka nie spyta to i ja jej nie będe rozliczał

Gość mial chlop racje
Bidelotka - mi tylko chodzili, ze pewnie wielu bylo facetow z ktorymi sie seksualne zabawialas, a w takim razie nie jest przesadnie porzadna dziewczyna. stawiasz seks nad dobre prowadzenie sie

Gość Marta24_
Chlop nikogo nie przeleci A pisze glupoty bo nie potrafi porzadnie zabrac sie do rzeczy. --------------- chlopak mowi do dziewczyny: >pij pij - bedziesz latwiejsza ona > ja jestem łatwa - to z Ciebie taka dupa i tak jest z chlopem :)

Gość mial chlop racje
ja bym w zyciu sie nie zakochal w dziewczynie, ktora najpierw poszla ze mna do lozka bez milosci. a jakby mi dziewczyna za szybko wlazla do lozka to bym ja zostawil z tego powodu