Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość partnerow

nie warto mowic ilu

Polecane posty

Gość gfyfhhjii
to nim wyjdziesz za mąż to kurwą zostaniesz jak tak dalej pójdzie. Ja mu się noie dziwię, że Cię zostawił, ja bym się bała spać z facetem, ktory miał bardzo dużo lasek, można się czymś zarazić.

Gość mial chlop racje
ale dziewczyna o bujnej przeszlosci dla mnie jest po prostu nieczysta, zbrukana i niecnotliwa. mam swoja dume i kijem bym nie tknal dziewczyny ktora miala w lozku wielu facetow. nie mozna kochac tak duzo osob w krotkim okresie czasu. dziewczyny co wieku 20 lat spaly z 5 albo wiecej facetami napewno nie z kazdym zrobily to z prawdziwej milosci. szly z nimi do lozka bo byla okazja na seks i tyle. mnie nie interesuje dziewczyny co stawiaja seks nad dobre prowadzenie sie. porzadna dziewczyna kocha sie z milosci, a nie idzie z facetem do lozka tylko dlatego, ze ma ochote na seks

Gość Lolitka 26
A ja miałam dwóch mężczyzn. Jeden był dupkiem, co okazało sie po 1,5 roku znajomości, a drugi okazal się świetnym człowiekiem, przyjacielem, moim ukochanym mężczyzną i aktualnie jest oim mężem :D Tak wyglada mój bilans na 26 r.ż. I wiem, że się szanowałam. Miałam wiele okazji isć do łóżka i mieć wielu facetów. Wiem, ze jestem atrakcyjna. Tylko pytanie, po co się bzykać jeśli nie ma miłości? Warto na nią zaczekać. Oczywiście w miedzyczasie byly wibratory.... wkońcu jestem normalna kobietą z potrzebami :D Wolałam sztuucznego członka niż jakiś jakiś kolesi z dyskoteki czy ze studiów.

Gość mial chlop racje
ja wlasnie bardzo szanuje takie kobiety jak ty, a nie jakies latwe co maja wielu partnerow

Gość mixaiza
Ja mam 23 lata i też 0 póki co :))

mial chlop racje - moze kochaly sie z milosci, moze nie....nie wnikam:P Ja sama bym nie chciala miec faceta,ktory \"przelecial\" pol miasta:O Lolitka 26 - haha to z wibratorem jest dobre:P:P:P Ja mialam 5 facetow i teraz mam na stale partnera i jest moim 6stym facetem i co.........dziwka jestem? Bylam zakochana 4ry razy...przynajmniej tyak mi sie wydawalo....a dwoch bardzo mi sie podoboalo i ja dopiero szlam z facetem do lozka po ponad polrocznej znajomsoci:) Taka zasade mialam i nadal mam chociaz nie planuje juz zmieniac faceta na \"lepszy model\" chyba,ze On to zrobi to wtedy zostane stara panna do konca zycia:O I co.kazdy z tych facetow okazal sie kawalem uja :O

Gość Lolitka 26
Dzięki i "chłop miał rację" Dodam dla zainteresowanych kobiet, ze wibrator i szukanie ciekawych miejsc w pojedynkę jest niesamowicie "pouczające". Jeszcze do tej pory zdarza mi się odkrywać nowe miejsca, a potem "pokazuję" je mojemu mężowi :D Jeste wtedy cudownie.... Ogladamy ciekawe programy na TVN style o seksie.... Dają tam kupę niesamowitych infomacji jak się pieścić. Popróbowałam i choć niezręcznie mi to przyznać.... kurde rumienię się.... robię wyśmienitego loda mojemu kochanemu.... ;D co widzę i słyszę....

Gość mial chlop racje
ja bym nie chcial po prostu miec dziewczyny, co spala z wiecej niz 2 facetami i wie juz jak smakuje seks bez milosci

cóż.. mam 20 lat i jak do tej pory sypiam z jednym i tym samym i mam nadzieję, że już zawsze tak zostanie...

Gość mial chlop racje
im wiecej partnerow kobieta miala tym dla mnie mniej cnotliwa, bardziej niemoralna, latwiejsza, bardziej nieczysta, mniej niewinna itp.

Gość Lolitka 26
Do "chłop miał rację" A Ty z iloma dziewczynami spałeś? Tu możesz się przyznać... Ostatecznie jesteśmy tu anonimowi :D

Gość ja 22 lata i dwóch
w tym ten drugi to mój narzeczony :) .. i tak żałuję, że to o jednego za dużo a 8 to naprawdę !!! :O dużo

Gość mial chlop racje
z 1

mial chlop racje im wiecej partnerow kobieta miala tym dla mnie mniej cnotliwa, bardziej niemoralna, latwiejsza, bardziej nieczysta, mniej niewinna itp. Boooooooooooooooooooosche:O chlopie ile masz lat??? w sumie ja nie pa3e na przeszlosc.....liczy sie to co jest teraz i to co bedzie :) a to,ze moj facet duzo mial panienek to na poczatku mnie wQrwialo ale tearz juz nie pa3e na to bo wiem,ze tlyko mnie kocha a ja Jego:)

Gość mial chlop racje
ja mam dume i nie tkne panienki, co sie puszczala za mlodu. niech ma kare za swoje nieodpowiednie prowadzenie sie. ja chce miec moralna kobiete

Gość Lolitka 26
Chłop napisał "z 1", bo pytałam z iloma spał. Odpowiedział gramatycznie, tylko, że ktoś nie doczytał :D

Gość mial chlop racje
nie znosze przechodzonych kobiet i nic na to nie poradze. i dobrze mi z tym, bo dzieki moim pogladom mam szanse trafic na naprawde porzadna kobiete

Lolitka 26 - aa thx za oswiecenie mnie hehehehe ;) chlopie jaki Ty \"cnotliwy\":P Moze miales \"z1\" laseczke bo zadna Cie nie chce:P Zreszta....kazdy robi to co sie kazdemu podoba...raz sie zyje i 3eba korzystac...najlepiej to wybawic sie przed slubem..znam takie malzenstwa co czesto sie rozpadaja bo jedno z partnerow nie wyszalal sie \"za mlodu\":P

Gość mial chlop racje
kijem nie tkne kobiety, co nie spelnia moich standartow moralnych. a kobieta, ktore szaleje za mlodu i uprawiaja seks bez milosci to dziwki. kobieta, ktora sie najpierw wyszaleje a potem nagle szuka sobie meza to porazka. to typowy tzw. syndrom starej kurwy. ja wole porzadne dziewczyny, co pilnuja sie i dbaja o to by nie miec w zyciu zby duzo partnerow i patrza uwaznie na tego z kim ida do lozka

no no no jakie slownictwo:P to wymien te swoje standardy moralne:P no napisz ile masz lat....ciekawi mnie to strasznie:P ja w sumie pozno stracilam cnote i nie zaluje:) tlyko zaluje,ze z takim ujkiem :O Niby mnie love a tu zoonk:O Z tymi facetami co bylam to bylam zaslepiona:O oklamywali mnie ale poziej, po fakcie sie dowiedzialam o tym wiec dla mnie wiekszosc facetow to meskie dziwki :O:O

Gość Lolitka 26
Znam małżeństwo, które poznało się podczas dyskoteki... choć lepiej poznali częsci ciała inne niż twarz :) Wpadli i mimo, że mają cudowne piękne dziecko widać, że nie są szczęśliwi. Zakładając, że tmtej nocy nie wpadliby... Czy byłby warto te kilka minut spędzić tak bardzo intymnie jak spędza się z kimś wyjątkowym?

Gość Marta24_
JAsne faceci to chcieli by miec dziewice, ale taka ktora jest bezprudryjna w lozku i jest tam niesamowita A nie wszystkiego da sie nauczyc przy pomocy wibratora i z filmow M tak naprawde dopiero 4 5 facet powiedzial ze sex ze mna to niesamowite przezycie. Wczesniej nie potrafilam korzystac z kobiecosci, A te niepelne stosunki tez duzo ucza.

Gość Marta24_
Aha i rzadko potrafil sprawic mi przyjemnosc facet bez doswiadczenia

Gość Lolitka 26
Do Bibeltoka... Piszesz o męskich kurwach i widać, że nie jesteś zachwycona, ze spałaś akurat z nimi. Czy nie mam racji? To po prostu były porażki. A dobrze prowadząca się dziewczna eliminuje porażki w porę :)

Gość mial chlop racje
Mam 21 lat. Kij mnie obchodzi, ze dziewczyna bylaby dobra w lozku, jakby przede mna miala 4, 5 facetow w nim :(

Gość Lolitka 26
Do Marty - każde doświadczenie uczy :) A to czy komuś dobrze z taką czy inną formą "doświadczenia" to juz indywidualna sprawa :D

Lolitka no tak jak gfacet po dluzszej znajomisci mnowi,ze kocha itp.....a ja sie bujnelam to co:P az sama sie dziwie,ze od 3 lat mam stalego faceta:):) trudno jest po takich porazkach pozniej komus (facetowi) zaufac.....po prostu oklamali mnie i wykorzystali...mieli mnie jak na tacy:O zalosne no nie....:( Marta24_ -- popieram Twoje wypowiedzi:) chlopie to Ty mlody jestes:P