Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewna siebie ciężarówka

Czy kręci was sex z ciężarną??

Polecane posty

Gość pewna siebie ciężarówka

Hej! Przeczytałam kiedyś, że istnieją portale z fotkami i filmikami, w których występują kobiety w ciąży. Czy kręci was sex z ciężarną??

Gość Tak ale tylko oralny
:P

czy kręci was sex z ciężaraną??haha ale jak kreci SEX cieżąrną!!!zwlaszcza w tym 3 okresie gdzie jest już duży brzuszek,hohoho,nie poznalem mojej pani

Gość spapaa
mnie bardzo kreci seks z ciezarna gdzie oge zobacyzc jakies filmiki?

Gość Rolnik z doliny
dymnąłbym nawet cieżarną, przynajmniej nie zajdzie

Gość to dobre dla zboczków
zaciążone maja brzydkie cyce, suty im się zmieniaja i po samych cyckach poznać że laska jest w ciąży .....seks z taką to nic przejemnego chyba że ktos jest fetyszytom tak ukierunkowanym

Ciężarna kobitka ma w sobie coś interesującego ;)

Gość eeee ten teges
Tak, niema to jak seks z kobietą w zaawansowanej ciąży- tylko strach za piersi złapać bo tryskają mlekiem :-P

Gość maciek3
mnie tam kręci :-)

Sporo facetów jest fetyszystami w tej kwestii.Dla mnie akurat to obrzydliwe,sutki wyglądają okropnie,a cały srom jest napuchnięty,czerwony i wygląda jakby miał wybuchać.

Gość a fuj fe ble
cieężarówy są obrzydliwe, wielkie, rozlazłe i śmierdzą :O

Gość maciek3
ja znam jedną taką z którą chętnie bym... ;-)

Gość oj owszem mnie nawet bardzo kr
eci i chcialbym z kobietsa w tym stanie to zrobic;-))

Gość ZdenerwowanaPrzezChłopaka
Ja jestem w 5 miesiacu i zaraz Jade po body do tesco :)

pewna siebie ciężarówka- uważaj bo Cie zaraz zjadą jak mnie zjechali jak założyłam prawie identyczny temat.:O ja jestem w ponad 4 m-cu, jakoś nic strasznie nie przytyłam (2kg?) i nie zauważyłam żebym śmierdziała, miała rozlazłe sutki albo cokolwiek innego. zauważyłam natomiast większy popęd i dużo chęci ze strony mojego faceta (tzn. duzo więcej niż zwykle) i mówił mi że jego to kręci. więc na pewno są tacy, których to kręci są też tacy którzy Ci napiszą że ich \"baby\" w ciąży obrzydzają. bo śmierdzą i mają duzy brzuch (w ciąży? naprawdę???!!!) :)

Gość kocykjestes dno

Gość Begon
Tak, szczególnie gdy ciężarna lobi mi loda. :)

Czarne Asisko1313 jeśli jesteś w ciązy to pewnie wiesz,że między 4 miesiącem a końcówką ciąży jest znaczna różnica :P Narządy płciowe się zmieniają,dla mnie to nie jest estetyczne,ale ja jestem kobietą,więc o ile sama nie zajdę to nie będe musiała podziwiać takich rzeczy :P Jednych kręci,innych nie, sprawa w związku ma się inaczej,bo wiadomo,że normalny ojciec dziecka będzie zachwycony.

Gość a mi sie podobaja

oj Kocyk, Kocyk- widzę że Ty najchętniej trafiłabyś do seksmisji, gdzie nie ma czegoś takiego jak ciąża- ale niestety żeby przyrost naturalny był na plus, to kobiety MUSZĄ przez 9 m-cy chodzić w ciąży, a przez ok. 4 z brzuchem. są oczywiście kobiety,które nie wygladają estetycznie (np moja sąsiadka- jak zaszła to ważyła chyba z 90kg, chodzi w takich ogromniastycz spódnicach, ma 40lat no i wygląda nie za fajnie) ale jak kobieta dba o siebie, przed ciążą była szczupła, nie obżera się, stosuje kremy przeciw rozstępom- to nawet w 8-9 m-cu może wyglądać fantastycznie (moja koleżanka- 21 lat, przytyła 9kg w całej ciąży, brzuszek jak piłeczka do siatkówki, reszta szczuplutka, piersi w normie z C zrobiło jej się D) to zależy od kobiety, i tak jak ta moja sąsiadka mało kogo pewno by kręciła :D to moją koleżankę w 9 m-cu spokojnie moznaby nazwac seksowną.

a te narządy przekrwione? z tym też rożnie bywa. niekoniecznie jest tak jak mówisz. napisałaś to, jakby z kobiecej pochwy w ciągu kliku tygodni zrobił się wór, obleśny, czerwony i napuchnięty- a to bzdura jakich mało- tak może wyglądać cipka ale na kilka dni przed porodem (3-4dni). nabrzmiałe sutki? no tu może jest trochę racji, ale też bez przesady- po prostu niektórym kobietom powiększa się trochę otoczka. takie t obrzydliwe i nieestetyczne?

Gość moim zdaniem sa sexi i chetni
e bym sprobowal

Gość Marcinininin
Opowiem wam kawal: maz postanowil ze chce sie kochac z swoja zona ktora jest brzemienna i kochali sie praktycznie codziennie, wszystko fajnie w 9 miesiacu urodzilo sie im dziecko. Gdy mialo juz z 8 lat podszedlo do ojca i palcem puka go w glowe- fajnie?? fajnie??? taki moral ale co wy z tego wyniesiecie to wasza sprawa :D 🖐️

a ten kawał to ni przypiąć ni przyłatać. beznadziejny i wogóle nie śmieszny:O

Gość Marcinininin
W tym kawale chodzilo o to ze ciagle sie grzebalo penisem dzieciakowi ktory byl jeszcze w lonie dlatego sobie nie wyobrazam abym takie cos mu robic :o takie troche to przykre

kurwa, wiem o co chodziło w tym kawale :O tylko jest on po prostu tak denny że się tego czytać nie chce :O narodzie polski... litości... i co myslisz że jak się będę kochał z moją kobietą w ciąży to mi dzieciak za 10 lat powie że go głowa bolała a ja go napierdalałem penisem po mózgoczaszce? człowieku. masz już skończone 15lat? czy dopiero kończysz?

a po drugie człowieku to Ty nie wiesz że dziecko w ciązy nie znajduje się w pochwie???? tylko w macicy???? a to tak jakbyś porównał tzipkę do żołądka. to zupełnie inny organ człowieku!!! ale co Ci bede tłumaczył... :O

Gość Marcinininin
Ale ty jestes prymitywny i ograniczony :o 🖐️ tak jest w kawale napisane ze puka tate w glowie a nie ze ci przyjdzie chodzi tu o moralnosc o ile wiesz co to znaczy bo zaraz znowu dostaniesz piany 😴