Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dar 11 10

JAKIE SŁODYCZE NAJBARDZIEJ LUBICIE?

Polecane posty

Gość dar 11 10

JA niestety przepadam za słodyczami , lubie je odkrywać lub kupić coś co jadłam dawno temu i wracają wspomnienia... Uwielbiam trufle , michałki , galaretkę w czeko... chałwę, batoniki , takze polskie, lody ,pączki......... na pewn cos jeszcze do pisze. A jacy są Wasi faworyci?

rzadko jem slodycze bo wedlug mnie strasznie sie pogorszyly,ale najbardziej lubie ptasie mleczko waniliowe wedlowskie i lentilky ,ale te z Czech

Gość mam ochote
na chałwe

Gość kkassandra
a ja lubie pyszne domowe ciasta

Gość śliwki w czekoladzie
lody bakaliowe algidy i keks...

Gość anty trolle
Czekolada z orzechami ta niemiecka "z okienkiem":)

Gość _mara
niezapomniane Krówki i Chałwa

Gość dar 11 10
czekolady,ale tylko dobre gatunkowo,z okienkiem jak najbardziej,ostanio kupiłam sobie mleczko w tubce:)przypomiały mi sie czasy dzieciństwa, malaga...ciasta drozdzowe...

o ile to słodyczem można nazwać :p to nic nacki - takie orzeszki w polewie solnej, pycha. a czekolady i pochodne tego jem bardzo rzadko...

Gość anty trolle
aaa jeszcze Rafaello itp.Jest tez taka niemiecka biała czekolada z chrupkami ryzowymi.Pychota:)Lubie tez rodzynki w czekoladzie z posmakiem rumowym,orzechy w czekoladzie itd...WSZYSTKIE!:D

Gość sylwina 23
Hello, ja tez mam wiele ulubionych słodkich łakoci i widze ze kilka z nich zostało juz tu wymienionych jak np. Kasztanki, Michałki, chałwa lubie tez taki superowy baton o nazwie Dove, M&M, czekolady Milki i Alpen Gold, takie pomadki czekoladowe o miętowym nadzieniu - pycha :), nie wiem czy ktos robil kiedys domowa czekolade taka z mleka w proszku ale tez cudowna jest, superowe sa takie czekoladki z galaretką w sródku w kształcie bananów, to tyle co sobie przypominam w obecnej chwili ;)

Gość JAJAJO
JA LUBIE BEZY I SUSZONE BANANY

Gość słozdyczorzerca
wszystkie :)) :D

No więc tak: Toblerone - uwielbiam Ptasie mleczko (wedla) - uwielbiam Czekolady Riter Sport - uwielbiam Rafaello - uwielbiam To są moje ulubione słodycze, poza tymi lubie jeszcze wiele innych :) Ogólnie lasuch ze mnie :D

Ferrero Rocher, Toffifee, baton Twix, czekolada Milka z chrupkami ryżowymi, waniliowe ptasie mleczko (tylko nie Wedel).

Gość trammpolinka
No to zaczynamy: Czekolada alpen gold z okienkiem, milka jogurtowa Ptasie mleczko Wedla Smietankowe(nie waniliowe) koniecznie moczone w herbacie 3 bit Ciasto Tiramisu i wiele innych, chociaz jak mam takie fazy, czyli przez miesiac jem tylko jedna rzecz, potem mi sie nudzi i przerzucam sie na cos innego.

Dla mnie chipsy są ponad wszystko ( niestety) :O A ponadto lubię Toblerone, takie galaretki w czekoladzie w kształcie bananków (juz ktos wczesniej o nich pisał:)) i kinder bueno i kinder country :)

Gość owca przedpełska
Toffifi Dumle Ptasie mleczko,ale tylko Milky (Wedlowskie przegrywa niestety)

Gość uwielbiam slodycze
:) moimi faworytami sa: marcepan firmy hildebrand czekolada alpen gold nussbeiser milka z nadzieniem karmelowym mleczko w tubce czekoladowe;) nie znosze za to produktow wedla bo po wykupieniu przez cadbury sa obrzydliwe:O

czekolada goplana mleczna ta w fioletowym opakowaniu z bialym napisem gdyby nie sklonnosci do tycia jadlabym ja kilogramami:) :)

Gość trammpolinka
vinga, bo delicje strasznie zasladzaja, ale na drugi dzien znowu ma sie ochote na cos slodkiego:) Jedzecie codziennie slodycze??