Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gusia 26

chce miec dziecko na wiosne 2008

Polecane posty

jak masz 37 dniowy cykl to owulacje powinnas miec w 23 dniu cyklu ...albo i pozniej od 11-14 dni od owolacji zaczyna sie okres....

Dzień dobry kobietki! Wczoraj miałam okropny dzień. Otóż do mojego przyszłego mieszkanka miał przyjść pan zmierzyć okno, żeby je wymienić. Byliśmy umówieni na 17. Czekaliśmy na niego do 18 i oczywiście nie przyszedł, czym mnie bardzo zdenerwował. Dziś tam zadzwonie i rezygnuje z jego usług. Jeszcze wczoraj wieczorem zadzwoniłam do innej firmy i facet przyjechał niemalże od razu, pomierzył i ok. Strasznie mnie denerwuje olewanie klienta!!!!

dziwie sie ze tak Cie olał bo akurat jest to branza w ktorej ciezko o klienta ja wymieniałam okna juz kiedys i byłam zadowolona bo bardzo fajni kolesie mi je zakladali.......... Widzialam dzis Kropka na USG bilo mu serduszko piekny widok:):):)

Mini a będziesz chciała znać płeć dziecka, bo już nie pamiętam czy cię o to pytałam? A swoją drogą-co sie dzieje z ługi bugi, wogóle już tu nie zagląda.

tez sie zastanawiam co z ługi bugi a A co do plci to bardzo chce znac juz teraz najlepiej :)

na dzień dzisiejszy ja wolałabym nie znać płci, ale co to będzie kiedyś tego nie wiem, może ciekawość będzie silniejsza.

moj maz tez nie chce znac plci ale jak ja juz bede wiedziec to automatycznie on tez sie dowie........... narazie kupuje neutralne ciuszki...

ja, jak nam już się uda, też będę kupować neutralne ciuszki. W sumie właśnie ze względu na takie zakupy warto znać płeć, z drugiej strony czasem lekarze się mylą. Poza tym fajnie jest mówic do brzuszka po imieniu :)

no dokladnie najbardziej chodzi o mowienie bo ciuszki i tak bede pewnie neutralne kupowac...... zielone biale brazowe zreszta uwielbiam takie kolorki.......

Mi dziś śniło się że miałam córke, była już duża, śliczna blondynka, ale za to urwisek był z niej. A kiedy indziej znowu śniło mi się że urodziłam synka. Więc już w sny nie wierzę, bo kiedyś mówiono mi że sny interpretuje się na odwrót. Ale wydaje mi się że tu moja podświadomość zadziała bardzo chcę córki, mimo że czuję iż jak już się uda to będzie syn. Kurcze niech już będzie co ma być, byleby się udało w tym cyklu, a dziś mój 21 dc :) więc jeszcze trochę muszę poczekać. Ostatni cykl zaczął się plamieniami w 35 dc, a okres na dobre zaczął się w 37 dc. Jeśli do 37 dc nie dostane @, to testuje 22.10.

mini jak ja ci zazdroszcze że już możesz kupować ubranka, ja na razie unikam sklepów dla dzieci niestety.

Witaj mini, dziś mój 29 dzień cyklu, więc jeszcze czekam. Okaże się za ty dzień czy się udało. Z testem nie będę przesadzać, dopiero jak okres będzie mi się spóźniał to zrobie.

Mirabelka ja siedze zazwyczaj na forum http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3582284&start=450 albo http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3155152&start=8940 moze dolaczysz sie do nas ... strasznie trudno mi wyszukiwac ten topik , napisz tez w razie czego czy gdzies przesiadujesz.... a ten drugi topik jest o planujacych,kilka osob juz urodziło a dwie dziewczyny sie staraja....zapraszam

Gość czy są jeszcze na forum te dzi
ewczyny z tego topiku???