Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gusia 26

chce miec dziecko na wiosne 2008

Polecane posty

Ja właśnie wróciłam z poczty i choć słonko świeci , nieżle mnie przetelapało. Kurcze mialam przed chwilą pacjenta po lekkim paraliżu twarzy. Szkoda mi go strasznie , ale tak mnie opluł przy okazji ,że myślałam ,że zejde.Facet ma duży niedosłuch i mówi z bardzo bliskiej odległości.Ufff , czuje się okropnie , ide do łazienki.

ługi bugi muwiąls juz całemu swiatu o ciązy . mam na mysli oczywiscie rodzinke...

ja jeszcze nie zaszłam w ciąże, a chyba już cały świat wie że tego bardzo chce :). Ale i tak jak się uda pierwszy dowie się mój mężuś, potem mama i tata, rodzeństwo, a resztę zawiadamiać będę przy okazji

hihih a ja zacznę od samego początku nosić ciuszi ciążowe - tzn obcisłe bluzeczki by było widać brzuszek.

A ja poważnie mam koleżankę która będąc w 6 tyg., ciązy siadając rozpinała spodnie i mówiła: uffffffff Wtedy miałam ubaw nieziemski ale teraz juz ją doskonale rozumiem:)

ja mam koleżankę która niedawno urodziła synka, i też bym już chciała z nią chodzić na spacery, nawet wózki już oglądam, upatrzyłam sobie taki jeden, ale moze pojawi sie coś nowego zanim będę miała dzidzię. Najtrudniej oprzeć mi się gdy widzę małe ciuszki. Chciałabym sobie już coś kupić

ja mam koleżankę która niedawno urodziła synka, i też bym już chciała z nią chodzić na spacery, nawet wózki już oglądam, upatrzyłam sobie taki jeden, ale moze pojawi sie coś nowego zanim będę miała dzidzię. Najtrudniej oprzeć mi się gdy widzę małe ciuszki. Chciałabym sobie już coś kupić

dziewczyny normalnie słonko świeci na całego. super! Pewnie nie jest za ciepło, ale sam widok słoneczka jest przyjemny. Na niebie ani jednej chmurki, ale widzę po liściach drzew że wiaterek jest.

och dziewczyny ale sa z was \"KREJZOLKI\" ja narazie nie mowiłam nikomu czekam na USG....

dziewczyny a mnie dopoadło przeziębienie, mam katarek i boli gardełko, ale nie ma wyjścia muszę wytrzymać jeszcze 2 dni w pracy. Zresztą myślę że do weekendu mi przejdzie. Mój mężuś kręci się koło mnie i chyba chce mu sie małe przytulanko :). Idę go ukochać mocno. Całuski kobietki.

witajcie dziewczyny z samego rana, dziś katarek mam nadal, ku mojemu zmartwieniu, bo go nienawidze, no ale jakoś przetrwam. Wchodzicie na forum i piszcie czas nam szybciej zleci i ani sie obejrzymy i trzeba będzie sie do domku zbierać. Szkoda że jutro też muszę przyjść do robotki, ale trudno wytrzymam. Ponoć weekend ma być dosyć ładny tu u mnie na dolnym śląsku więc chociaż w niedziele sobie poleniuchuje.

Gość dzieciatko jezus
słonko,chmurki,wiaterek,katarek itd. w nieskonczonosc,piszesz jak dziecko Mirabelka :/

Gość dzieciatko jezus
i ta robotka :/niezle sie w niej opieprzasz,skoro masz czas wypisywac bzdury na kafeterii

Dziewczyny zastanawiam się gdzie jest założycielka tego topicu? Na tym forum jest fajny topic o wpadkach na porodówce - poczytajcie sobie-takie historie podnoszą na duchu i dodają odwagi przyszłym rodzącym.

Witam. Cisza i spokój jak widze:) Wychodzi na to że tylko ja dzis w pracy mam niewiele roboty.

Hello co sie z wami dziewczynki stało?? Jak tam w pracy? ługi bugi , owulka co u was??

podejrzewam że dziś trochę długo tu posiedzę, a taki piękny dzień i mi się nie chce, no ale trudno. A cieszę się z tego że już @ się skończył i zaczęły się przytulanki ;)

no no no przytulanki ;) a zazwasz juz moze folik? Ja dzis do dentysty lece i troche mnie strach oblecial/;(;(

wow to dłuzej niz ja bo ja zaczełam w sierpniu. a własnie dzis zaczełam wg moich obliczen czwarty tydzien ciązy. nie mam narazie zadnych objawow, ale moja siostra mowiła mi ze dopiero pod koniec pierwszego miesiaca zaczeła zygac....

moje znajome bardzo dobrze znosiły swoje ciąże, bez żadnych wymiotów, mdłości i itp.itd. Też bym tak chciała

ja w pierwszym... tez bym wolała nie miec szcegolnych objawow ... no zobaczymy jak narazie dobrze sie czuje :)

no to tylko pogratulować mini i oby tak dalej. Własnie przeczytałam jak jakaś dziewczyna na forum opisuje ciążę - z jej opisu wynika że to błogostan, ach ja też już chcę

Mirabelka doczekasz sie napewno ,juz wkrotce bedziesz miec fasolinke w brzuchu... moze juz za dwa trzy tygodnie:):):)