Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gusia 26

chce miec dziecko na wiosne 2008

Polecane posty

wiecie co dziewczyny, dopiero co skończył mi się okres, a ja mam uczucie jakby znowu lada chwila miał nadejść. Takie dziwne uczucie w brzuchu, i piersi mi znowu pojędrniały i co pójdę do toalety wydaje mi się że dostanę okres, a tu nic tylko takie uczucie mokrości. Nie wiem co się dzieję chyba za bardzo schizuję.

Gość ługi-bugi_
Mirabelka------> nie wiem co Ci powiedzieć:( sama znasz swój organizm najlepiej wiecie co? naprawdę ktoś ukradł mi nicka, bo nie mogę go wpisać bez hasła:(:(:( naprawdę tak trudno coś samemu wykombinować?

mirabelka mysle ze zbliza Ci sie owulacja poprostu.... tez tak miałam a co do imion to wstepnie wybralismy dla chłopca albo Borys albo Brunon a mnie sie jeszce Karol podoba ... ale strasznie jest ich teraz duzo a dla dziewczynki jeszce nie mamy a wy mysleliscie juz??

Gość ługi-bugi_
tak, mamy imiona: Milena albo Stanisław:)

chyba naduzywam literki a hahaha zarezerwoj sobie nicka ługi to nie bedziesz miec problemow

Gość ługi-bugi_
problem w tym, że już ktoś go zarezerwował przede mną:O

zalogowałam się bez żadnych kresek i to jest mój nick i nikomu nic do niego;) to pisałam ja, jedyna i prawdziwa ługi bugi:D

a Mirabelka no to teraz dopiero rozpocznijcie przytulanki.... bedzie dobrze... ja jak ostatnio bylam przed owulacja to tez mialam podobne objawy.. nawet myslalam ze juz jestem w ciąży ale mokry sluz oznacza ze masz dni płodne czyli zbliza Ci sie owulacja...

Mini no własnie dzisiaj zaczynamy przytualnki, ale coś mi się wydaje że to nie objawy owulacji bo to dużo za wcześnie. Dopiero skończył mi się @,a cykle mam długie (35 36 dni). Ale wszystko jest możliwe i dziś przystępujemy do dzieła :)

Mirabelka jak tam dzis w pracy?? Ja dzis moze przejde sie na spacer podobno pogoda ma sie zepsuć ,chce wiec wykozystac ostatnie chwile ...

w pracy jak na razie jakoś leci (trochę za wolno, ale cóż zrobić). Przewija mi się dzisiaj mnóstwo interesantów czego nie lubię, ale trudno - przeżyję. Co do pogody to masz rację ma się popsuć już dziś wieczorem. ale jak na razie u mnie jest śliczne niebieskie niebo. Planuję dziś odwiedzić koleżankę i jej malutkiego synka (ma niecałe 2 miesiace). Wczoraj sama z mężem zaczęłam się starać o takie maleństwo :)

mirabelka a moze ty masz jakies propozycje imion... zalezy mi przedewszystkim na dziewczynkach... jakie ty bys wybrała??

Mini mi się podoba Laura (mąż takie też by chciał dla córki), Liliana (mężowi się nie podoba). Amelia- chociaż to już oklepane, Anastazja, Natasza.

no dziewczyny ja to już się nie nadaję do tego topicu bo na wiosnę moje dziecko się już nie urodzi. Jak się teraz uda to najwcześniej w czerwcu a to już lato :)

dzięki mini za pocieszenie, ale jak już uda mi się zajść, to wolę być w ciąży przepisowe 9 m-cy. Oby tylko z moich starań coś wyszło i bym nie przeniosła się na topic \"Chce mieć dzieck ona jesień 2008\"

ha ha ha spokojnie bedzie dobrze napewno.... a i 9 miesiecy przepisowe tez napewno bedzie

mam nadzieję, tylko żeby sie w tym cyklu udało to akurat wypadnie na czerwiec (bardzo przyjemny miesiąc)

Dzień dobry dziewczyny. Ja dziś w pracy niestety i to chyba długi dzień się szykuje. Ale w sumie to przyda mi się parę nadgodzin, bo niedługo idę na wesele i będę miała na prezent :). Już się nie mogę doczekać tańców. Pozdrowionka dla mini i jej fasolki :)

Widzę że już nikt nie odwiedza tego topicu, mini , ługi bugi gdzie się podziałyście? Co u was słychać. Jak tam małe fasolki?

hej Mirabelko jak tam wesele byłas juz czy dopiero sie wybierasz?? A co tam u Ciebie jak sprawy fasolkowe ??

Witaj Mini, na wesele ide 20 października. Dziś mój 18 dzień cyklu, a przy moich długich cyklach to do wyniku staranek muszę poczekać jeszcze ok 3 tygodni.

ostatnio 37 dni, więc podejrzewam że owulacja jest dziś. Okres powinnam mieć po 20, czyli jeszcze prawie 3 tygodnie.