Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karina28fjlnvhljf

nie wiem o co mu chodzi-pomocy

Polecane posty

Gość karina28fjlnvhljf
na dobrą sprawe, to tez sie na tym zastanawiam, ale nie wiem czy potrafie byc bez z niego bardzo go kocham chodz bardzo mnie bolą różne słowa które ostatnio wypowiedział

Gość karina28fjlnvhljf
niewiem jak mam go przyciskać, on sie moze przestraszyc że robie coś na siłe.A ja chce tylko miec jasnosc, nie chce bawic sie w podchody

Gość jeśli_mogę...
bo jak się rozstaniecie "żeby sprawdzić czy mu zależy" to naprawde będziesz miała mniejsza kontrolę nad swoim związkiem i tym co się wydarzy

Gość karina28fjlnvhljf
justyna, ale on ma wątpliwości czy nie chce jeszcze przetestować jak to jest w innych związkach:( tak byc nie moze, skoro ma takie myśli to mnie nie kocha chyba, tego sie boje

Gość jeśli_mogę...
skoro ma takie myśli to może nawet Cię kochać , ale takie myśli mogą wcale nie zniknąć po ślubie.

Gość karina28fjlnvhljf
powiem tylko ze jestem juz wycieńczona tą całą sprawą, juz nawet moja przyjaciółka nie chce mnie słuchac jak o nim mówie.

Gość karina28fjlnvhljf
fakt jest taki ze strasznie mnie to męczy, i juz nie mam siły dalej zyc w takiej niepewnosci

Gość karina28fjlnvhljf
no właśnie brzmi to okrutnie, dlatego chce mu powiedziec ze mnie to bardzo zabolało i cos sie we mnie złamało jak to usłyszałam

Gość jeśli_mogę...
mi się czyta bardzo przyjemnie. to co ty teraz chyba przechodziła moja była dziewczyna kilka miesięcy temu. (zawsze można dowiedzieć się czegos nowego o związku który już nie istnieje)

Gość karina28fjlnvhljf
tylko ostatnio to skomentował ze nie chce byc z innymi, więc po co tak gadał...robi mi z wode z mózgu

Gość karina28fjlnvhljf
a moze to pies ogrodnika? ostatnio i takie mysl mi przebiegły

Gość jeśli_mogę...
masz jakieś wtyki wśród jego najbliższych kumpli? (.. nie. To głupi pomysł)

Gość karina28fjlnvhljf
niby kolega niby chłopak, telefoniczna kontrola typu gdzie byłaś, co robisz po pracy itp, i zero deklaracji i rozmowy o sytuacji

Gość karina28fjlnvhljf
znam jego wsztystkich kumpli ale to sami faceci, nie ma szans zeby cos z nich wyciągnąć, nawet o tym nie pomyslałam.Ale za to mam świetny kontakt z jego siostrą , ufam jej

Gość karina28fjlnvhljf
tak justyna, wymówke na to zeby sie nie deklarować,ale czy to logiczne? mówic tak przykre rzeczy dla samej wymówki?

Gość jeśli_mogę...
DZ I E S I E C SPOSOBÓW NA USTALENIE, CZY ME_CZYZNA JEST ZAKOCHANY Meczyzni sa tak dobrzy w ukrywaniu uczuc, e kobieta czesto sie zastanawia, czy facet jest w niej naprawde zakochany, czy tylko sciemnia. Oto najwaniejsza rzecz, o której musisz pamietac, zadajac sobie to pytanie: Jesli nie jestes pewna, czy on cie kocha, a jestescie ze soba od dłuszego czasu, byc moe zadowalasz sie byle czym. Z tego, co dowiedziałam sie od swoich rozmówców, czesto najbardziej wymowne sa jakies drobne rzeczy, które meczyzna robi dla kobiety. 1. „Wiadomo, e facet jest zakochany, jesli w poniedziałek wieczorem ona mówi: »Moe zrobimy to czy tamto«, i on to robi. Facet jest zakochany, kiedy ona zaczyna byc waniejsza od jego przyjaciół". 2. „Kiedy wydaje sie przesadnie radosny. Kiedy nagle zaczyna byc naprawde szczesliwy i widac, e jest jakis inny. Kiedy jego przyjaciele i rodzina zauwaaja, e jest dziwnie oywiony". 3. „Wiadomo, e facet wpadł po uszy, kiedy pozwala, eby dziewczyna trzymała u niego kobiece drobiazgi. Nagle robi sie dumny, e jego dom pachnie kobieta. Kupuje mebel, który jej sie podoba. I pozwala jej trzymac tampony pod umywalka. Chce, eby była totalnie obecna w jego yciu". 4. „Zaczyna bardziej o siebie dbac i zaczyna myslec długoterminowo. O finansach, formie fizycznej i o wszystkim innym". 5. „Wychodzi z siebie - dla niej. Pedzi jak na skrzydłach, eby sie z nia zobaczyc. Jesli ona ma zachcianke, wyskakuje z łó- ka w srodku nocy, eby przyniesc jej paczka". 6. „Meczyzni lubia urozmaicenia, dopóki nie zakochaja sie do szalenstwa. Jesli facet naprawde pragnie jednej kobiety, niewane, która inna mógłby jeszcze miec, bo chce byc tylko z nia. Inne kobiety nie sa zagroeniem, kiedy jest przywiazany do tej jedynej. Wiele pokus znika, kiedy faceta naprawde wezmie". 7. „Kiedy bez przerwy o niej mysli, kiedy jest troskliwy i kiedy wcia wymysla, w jaki sposób sprawic jej przyjemnosc". 8. „Nagle facet czuje, e moe przestac rozgladac sie za innymi". 9. „Kiedy gotów jest zrobic cos niezwykłego, eby ja zadowolic. Nigdy nie myslał, eby miec dzieci ani eby sie oenic, ale z ta kobieta chetny jest do jednego i drugiego".

Gość jeśli_mogę...
to z takiej jednej ksiązki

Gość karina28fjlnvhljf
czytałam te książke

Gość karina28fjlnvhljf
i nie wstawał w nocy dla mnie po kanapke

Gość karina28fjlnvhljf
ani nie chce sie żenić

Gość jeśli_mogę...
rób tak. to dobre rady. jako mężczyzna mogę potwierdzić.

Gość karina28fjlnvhljf
mówi o innych związkach:( czyli mnie nie kocha

Gość jeśli_mogę...
głupi jest. może kocha.

Gość karina28fjlnvhljf
wiecie co ?to juz bez sensu, nic juz sie nie zmieni, juz w to nie wierze

Gość karina28fjlnvhljf
gdyby mnie kochał naprawde to nie powiedziałby mi tych wsztskich przykrych rzeczy.Usłyszałam je w chwili gdy powiedziałam ze nasz związek nie ma juz sensu bo mamy inne oczekiwania.Ale to chyba juz nie wazne w jakich okolicznościach prawda? fakt ze powiedział

Gość karina28fjlnvhljf
albo nie ze mną, co do czekiwań to powiedział ze sam jeszcze nie wie czego chce w życiu więc jest dramatycznie

Gość jeśli_mogę...
w emocjach często mówi się rzeczy których nie chciałoby się nigdy powiedzieć (gdyby się tak naprawde zastanowić do kogo się mówi) - ale trudno, mówi się , ostre słowa padają w emocjach i nie da się tego odwrócić. Może nie przykładac aż takiej wagi. Miłośc to pasja, emocje.

Gość jeśli_mogę...
Karina, a ile tygodni/miesięcy wytrzymałabys Ty bez podejmowania "tego tematu". Może odpuść a za jakiś czas jeśli między wami wszystko będzie w porządku wypal z grubej rury.

Gość karina28fjlnvhljf
to nie było powiedziane w emocjach, my bardzo długo rozmawialismy o tym, już po tym jak zerwaliśmy, wyjaśnialiśmy sobie różne wątpliwości i on właśnie wtedy to powiedział, o tej niegotowości, poważnym związku, że jchyba najwazniejszy problem jest taki ze ja juz wiem czego chce, a on nie miał wczesnie związków, i sz koda ze tak sie nie stało że nie miał przedemną innych związków nbo wtedy by wiedział czeo chce itp itp

Gość jeśli_mogę...
no szkoda szkoda.., ale wiesz, to nie przeszkoda. (moja ostatnia dziewczyna była moją pierwszą partnerką seksualną i wcale nie myślałem o tym że muszę się wyszumieć, myśl że nie będę miał nigdy innych patnerek nie była niczym przerażającym)